Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

Étrend-kiegészítő.
Alap Termékek.
Formula 2: Multivitamin-komplex
B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges.
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
Gyermekkori sajátosságok
Sertéshús helye az egészséges táplálkozásban
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
Táplálkozási allergiák
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
Gyógynövényismeret A balzsam hatóanyagai : csalán, szőlőmag, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg Szőlőmag fitoösztrogén.
NONIMED HAJÁPOLÓ CSALÁD.
A vitaminok és ásványi sók
Flavon max termékcsalád
Készítette: Falusi Renátó Adu Róbert
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Mik azok a fehérjék? A fehérjék aminosavak lineáris polimereiből felépülő szerves makromolekulák. Ezek kialakításában 20 féle aminosav vesz részt.
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
C-vitamin (Aszkorbinsav)
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
A helyes táplálkozás.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Az esszenciális mikroelemek jelentősége
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
Horváth Krisztián A Vitamin.
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Koszorú- és agyérbetegségek: tények és megelőzés
Időskori betegségek vagy civilizációs betegségek?
VÉRSZEGÉNYSÉG Amennyiben a vörösvértestek, vagy a hemoglobin száma egy bizonyos határ alá csökken, vérszegénységről, más néven anaemiáról beszélünk.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
ANYAGCSERE CSONTBETEGSÉGEK 2003 SE I. Belklinika
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Resveratrol "Borban az igazság!"
Táplálékok , tápanyagok
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
HAIR NICE HAJKENCE fejbőrápoló krém
A bőr.
A szervezet biokémiai folyamatai
A szervezet energiaforgalma
Készítette: Máté-Kovács Dávid. A vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen egy élőlény számára A vitaminokat két.
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
B vitamin! A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, kiegyensúlyoz ott, változatos táplálkozással könnyen bevihetők így hiányállapot nem alakul ki. Legnagyobb.
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
VITAMINOK.
A vitamin. Gabonafélék, hüvelyesek és őrleményeik, kenyerek, péksütemények: nyomokban [forrás?] forrás? száraztészták: 0-0,04 μ g sajtos, túrós sütemények:
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
A szervezet energiaforgalma
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
10. rész :Táplálékunk összetevői Fehérjék Klikk a folytatáshoz.
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
TÁPLÁLOKOK, TÁPANYAGOK
Az Őrség. Az Őrségről általánosságban Vas megye délnyugati szegletében helyezkedik el Látnivalókban és természeti kincsekben gazdag tájegység Nevét onnan.
Magnet Softlézer Masszázssisak és Bódi Hajápoló kozmetikumok. Gyenge lézer és vibrációs, masszázs és terápiás készülék. Haj, fejb ő r és meszesedés elleni.
Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula.
A bőr.
10. rész :Táplálékunk összetevői
A hasznos kender Cannabis sativa L..
A szervezet energiaforgalma
Pulyka az egészséges táplálkozásban
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta through Nutrition, it is possible to improve hair- and nail growth and quality. The “complex ” refers to the active ingredients.

A haj A hajtüsző A mélyen a fejbőr alatt elhelyezkedő hajtüszőből nő ki a haj. Ez egy olyan élő szerv, amelynek táplálásáról sok apró hajszálér gondoskodik. A hajtüsző alján található a hajszemölcs, amely a hajszálat képező matrix-sejteket tartalmazza . Haj Bőrfelszín Faggyú Tüsző Faggyúmirigy

A köröm Körömágybőr Körömlemez Matrix-sejtek A köröm egy keratinból felépülő szarulemez, amely a bőr felületén, a matrix-sejtekből képződik. Megfelelő fehérjebevitellel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal erősíthető szerkezete.

Kiknek fejlesztették ki? Egyedi formula, mely alapvető fehérjéket biztosít az erős körmök és az egészséges haj kialakulásához. Uniszex termék az alábbi problémák megszüntetésére: Hajhullás Töredezett, fakó haj Töredező körmök Az alábbi esetekben: Egyes hormonális változásokkor: terhesség, szoptatás, menopauza. Életmódbeli okok: elsavasodás, dohányzás, stressz, helytelen étkezési- és hajápolási szokások, évszakváltozás okozta panaszok. Időskori elvékonyodott haj.

Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta A formula: L-lizin (esszenciális aminosav) 200 mg L-cisztein (a keratin fő alkotórésze) 50 mg Almakivonat (procyanidins – antioxidáns) 140 mg Vas 7 mg Vitamin C 30 mg

Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta A férfiakban és nőkben egyaránt lejátszódó hatásmechanizmus: Az alma procyanidins növeli a hajszálak mennyiségét, átmérőjét és erősségét. Az L-cisztein (kéntartalmú aminosav, mely a keratin molekula szerves része) erősebbé és ellenállóbbá teszi a hajat és a körmöket. A vas megállítja a hajhullást és fokozza a haj növekedését. Az L-lizin (esszenciális aminosav) elősegíti a vasfelvételt az ételből és étrend-kiegészítőkből, valamint blokkol egy, a hajhullásért felelős enzimet. A C-vitamin javítja a vas felszívódását. Apple Skin Extract contains an antioxidant called ’Procyanidin B2’ This molecule inhibits enzymes in the scalp (hair follicles) responsible for hair loss. L-cystein bonds with other proteins to form hair shafts. L-cystein is an important part of keratin. The higher levels of L-cystein in the tissue, the harder the hair and nails, like those found in hooves. In general, the thicker the layer of keratin, the healthier the hair or nail is, because the dead cells outside protect the living cells at the core. L- lysine is an essential amino acid. A US patent has been issued for L-lysine for treatment of various types of hair loss, including androgenetic alopecia. L-lysine inhibits 5-alpha-reductase. [US Patent no: 5678617] L-lysine promotes iron uptake in food and supplements. Hair loss due to iron deficiency affects women (pregnancy, lactating, persons exercising).

Hogy alkalmazzuk? Napi 2 tabletta. Kúraszerűen, 12 hetes ciklusokban. A kúrák között 3 hét szünet szükséges. A Wellness-csomaggal történő együttes szedése javasolt. Hatékonyságát növeli a hajserkentő hajápolók és a speciális körömápolók használata.

Strong, Healthy Hair & Nails 3-lépcsős program Strong, Healthy Hair & Nails Wellness Nailcare Haircare Wellness BELSŐLEG Erősebb haj és Köröm KÜLSŐLEG Hajápolók Köröm-erősítők

Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta through Nutrition, it is possible to improve hair- and nail growth and quality. The “complex ” refers to the active ingredients.