Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b. Rántott sajt Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készíti Dormannsné Erzsike – Hanneke Dormanns asszony receptje alapján.
Advertisements

Készítette:Dobák Lídia
JÁTÉK: ELFERDÍTETT ADAGOK
Serpenyős Vendéglő Rezi György
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
8.C FÁNKOS KÖNYVE.
Tóthné Iski Éva Klinikai táplálási tanácsadó
Tartalom A kezdetek Kik készítik? Hogyan készül? Főbb területek
Az állati termelés táplálóanyag szükséglete III.
© Gács Iván (BME)1/10 Energia – történelem - társadalom Energia - teljesítmény.
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
„Ez az icike-picike mind megette!”
Angol – amerikai projekt hét
Hofheim város étterme 17 km-re Frankfurttól.
Egészséges környezet - egészséges gyermek
2010 ÉVI PCOS ORVOS ÉS KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ
Helyes táplálkozás.
LORIMOD Depozit de alimente. A cégről Alapítva 1994-ben Profilja: import-export és kereskedelem Szatmár, Máramaros és Szilágy megyékben forgalmaz Székhelye.
Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?
KERÁMIA SERPENYŐ SZETT
Palacsinta Palacsinta. Hozzávalók: 20 db palacsinta, 25 dkg tehéntúró, 2 tojás, 1-2 kanál tej, 3 kanál porcukor, fél citrom reszelt héja, 1 dl tejföl.
Táplálkozással kapcsolatos Gyakorlati tanácsok CF-eseknek
„Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal” készítése
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Kedvenc ételem Timler Nikoletta 9.b. Spagetti Spagetti hozzávalók 1 csomag spagetti 60 dkg cukkíni 1 fokhagymagerezd 1 fej hagyma 1 ág friss rozmaring.
Matematika II. 1. előadás Geodézia szakmérnöki szak 2012/2013. tanév/
Egészséges táplálkozás Mindent tudunk róla A csapból is ez folyik Unalmas téma Nem lehet semmit enni Mi jut eszünkbe róla ?
European Computer Driver Licence
Táplálkozás Az egészséges táplálkozás alapelvei
Marhahúsból készült ételek
Húspótlók, főzelékfeltétek
A Csepel-sziget A Csepel-sziget „kincse”. A Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal Szótár a kezdő áldoskészítőknek: zsiradék nélkül készülő.
Startolj Reggelivel! iskolareggeli program
Matematika II. 1. előadás Geodézia szakmérnöki szak 2010/2011. tanév Kataszteri ágazat tavaszi félév.
WELLNESS-SZELETEK WELLNESS AKADÉMIA TERMÉK MODUL
János Zsolt,MAS CRO AWD-Magyarország. Reklám egy US alapra.
Kedvenc ételem Csernyánszky Enikő.
Kedvenc kajám - A lasagne
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Limitált Kiadás.
MI VAN A FEJEKBEN/FEJÜNKBEN (NEMZETI SZIMBÓLUMAINK) Magyarságképünk itt a Iosephinumban.
SUSAN Szub-Szaharai Regionális Üzleti Hálózat Az Ütlet Házhoz Jön Kalman Meszaros, dr. Economic and Commercial Counsellor HITA / Embassy of Hungary, Pretoria.
Őszi búza vetőmagok összehasonlító elemzésének leírása Kanyó András.
Car Warner angol fotográfus készítette az alábbi képsorozatot, amelyben kizárlag élelmiszerek a fotómodellek.
SAJTFONDÜK HŰTÖTT KÉSZÉTELEK otthoni feldolgozására
SALSA BÜFÉ ÉTLAP Pizza 28cm: Minden PIZZA: 950 Ft Köret Savanyúság
A slambuc receptje.
Mézeskalács készítése
Egészségnevelés óvodásoknak, kisiskolások és a tinik körében
TÁPLÁLKOZÁSI AJÁNLÁSOK AZ EGÉSZSÉGES ÉLET MEGŐRZÉSÉHEZ RÁCZ MÓNIKA dietetikus okl. táplálkozástudományi szakember DEBRECENI EGYETEM TÁMOP B-14/
Lakóhelyem Gasztronómiája Szentgotthárd és az őrség.
Sárvár és Környéke. Sárvár Elhelyezkedése  A 8-as, 86-os és 84-es (Sopron – Balaton) főút.  Keresztül halad rajta a Budapest-Szombathely vasútvonal.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Az Őrség. Az Őrségről általánosságban Vas megye délnyugati szegletében helyezkedik el Látnivalókban és természeti kincsekben gazdag tájegység Nevét onnan.
Nyugat-Dunántúl Gasztronómia. Földrajzi elhelyezkedés Nyugati határszél Győr-Moson-Sopron megye Vas megye, Zala megye Ország határai: Szlovákia, Ausztria,
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK II.
Új alapanyagok, technológiák – Tradícionális ételek modern köntösben
A Velencei-tótól a Csorba-tóig turisztikai kalandozás a Felvidéken!
Egészségtudatos gasztronómia
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Élelmiszer lábnyom.
TERÜLJ, TERÜLJ ASZTALKÁM!
Cím Alcím Cserélje le a mintaképeket saját kedvenc képeire. A művelet egyszerű: jelölje ki és törölje a mintaképet. Ezután kattintson a keretben látható.
Avagy vissza az őskorba!
Élelmiszer lábnyom.
Iskolánk alapításának 30. évfordulója alkalmából a diákönkormányzat
2 mi 4800 ft = ______ ft.
Ökológiai lábnyom számítás: gyakorlati alkalmazások
Előadás másolata:

Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b

Rántott sajt

Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya Hasábburgonya Majonéz vagy tatármártás Majonéz vagy tatármártás

Elkészítése A sajtból vágj 5-6 mm-es szeleteket A sajtból vágj 5-6 mm-es szeleteket Panírozd be a következőképpen: liszt > tojás > liszt > tojás > zsemlemorzsa Panírozd be a következőképpen: liszt > tojás > liszt > tojás > zsemlemorzsa Bő, forró olajban süsd. Bő, forró olajban süsd.

Köret  Hasábburgon ya  Majonéz  Tartármártás

Kalória tartalom Megnevezés pannónia sajt zsemlemorzsa búzaliszt (finomított) burgonya coca-cola vaj tojás (1db=40 g) Összesen:8622 kJ 2060 kcal (kJ) egy adagra (kcal) egy adagra (kJ) össze- sen (kcal) Összes- en adag

Jó étvágyat!!!