Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kedvenc ételem Csernyánszky Enikő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kedvenc ételem Csernyánszky Enikő."— Előadás másolata:

1 Kedvenc ételem Csernyánszky Enikő

2 Gyros

3 A gyros Görög étel Szabadtéri sütésre szánták
Hagyományosan, birkahúsból készül

4 Hozzávalók Húshoz: 50-60 dkg színhús gyros fűszerkeverék só olaj
Pitához: 40 dkg liszt 20 g élesztő 1 tk cukor 1 tk só 2 dl langyos víz Salátához: paradicsom kígyóuborka lilahagyma esetleg saláta vagy retek Mártáshoz: 2 dl joghurt görög saláta fűszerkeverék chilikeverék

5 Elkészítés Hús: A húst felcsíkozom és beforgatom az olajjal összekevert fűszer-pácba, majd állni hagyom. Pita: A meleg vízben feloldjuk az élesztőt, majd összegyúrjuk a liszttel, a sóval, és a cukorral, majd átgyúrjuk és 4pita formát nyújtunk belőle.

6 Elkészítés Saláta: A zöldségeket felszeleteljük, hozzáadjuk a hagymát, majd állni hagyjuk Mártás: A joghurtba belekeverjük a salátafűszert és a csiliport és jól elkeverjük.

7 Megjegyzés Mivel a hozzávalók beleférnek a 90 napos kúra protein-napjába, így húsnapon is kitűnő eledel. Ráadásul a nem fogyókúrázó barátaink is nagyon szeretik! :)

8 Tápértéke Energia: 314 kcal (1313 kJ) Fehérje: 18,2 g Zsír: 11,6 g Szénhidrát: 33,7 g Koleszterin: 44,4 mg Rost: 2,37 g C-vitamin: 2,4 mg B12-vitamin: 1,28 ug Kalcium: 45,4 mg Vas: 1,64 mg Nátrium: 280 mg

9 Jó étvágyat! Csernyánszky Enikő


Letölteni ppt "Kedvenc ételem Csernyánszky Enikő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések