Dr. Hidas András tudományos tanácsadó Az SCD Probiotikus technológia az egészségmegőrzésben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Advertisements

Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
Egészségérték-gazdálkodás: Mitől függ az egészségünk?
A kibocsátáscsökkentés első számú eszköze az energiahatékonyság
WellStar Vízió2010 Egy új korszak kezdődik!.
ABO Institute Az egészségmegőrzés evolúciója. Az ABO Institute forradalmi újítása •Tudáskrízis: –Az orvostudomány összes tudása gyorsabban nő, mint amit.
Az SCD Probiotikus technológia a tisztításban
BÉKÉS ÉS KÖRNYÉKE BIOKULTÚRA EGYESÜLET TEVÉKENYSÉGE Csarnai Erzsébet Biotermelők együttműködési lehetőségeinek szélesítése a magyar román határ mentén.
Egészséges környezet - egészséges gyermek
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Az SCD Probiotikus technológia bemutatása
Zöldségfélék.
B-vércsoport.
Antioxidánsokban az egyetlen remény. Labilis, de nagyon reaktív, agresszív molekulák. Hozzákötődnek bármihez, amivel érintkezésbe lépnek. Romboló hatásúak.
Flavon max termékcsalád
A határmenti együttműködés szerepe a két megye élelmiszeriparának fejlődésében Dr. Máthé Endre.
Gyógynövényekről általában
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
Reformtáplálkozás.
Indításkor Kattints a hangszóróra Kikapcsolás ESC gomb.
Gyógynövények termesztése
Tovább lépés klikkeléssel! Jó egészséget kívánunk:
A magas vérnyomás Készítette: Simofi-Ilyés Beatrix.
A helyes táplálkozás.
A sárgarépa és a petrezselyem
Самовар=Szamovár.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Időskori betegségek vagy civilizációs betegségek?
Egészséges életmód: a testmozgás élettani hatásai
A Föld zöldellő csodái.
ZÖLDFŰSZEREK ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK ÉLETTANI HATÁSA
Fitoremediáció.
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Oktatás kiemelkedő fontossága
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
Az SCD Probiotikus technológia a növények ápolásában
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
2010. november 19. Ráczné Németh Teodóra: Egészséges életmód szociális dimenziói.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Gyógynövények Magyarországon
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
A szervezet energiaforgalma
 van jótékony koleszterin ?  gyógyítható a cukorbetegség ?  napoznunk kéne minnél többet, főleg 11-3 óráig és hogy kerülnünk kell a naptejet ?  kerülnünk.
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
Fűben fában orvosság Készítette: Schwanberger Levente.
Emésztési rendellenességek
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
A szervezet energiaforgalma
Testi - lelki egyensúly
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Drogismereti laboratóriumi gyakorlatok – II/14. évfolyam
Glutén-érzékenység, Lisztérzékenység
1 A probiotikus gyógyszerek szerepe a gyógyszerészi gondozásban.
SÓ CSÖKKENTÉS LEHETŐSÉGEI FŰSZERNÖVÉNYEK HASZNÁLATA A MINDENNAPOKBAN TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt.
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MIT, MIKOR, MENNYIT.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Réti gyógynövények.
Trópusi sivatagok.
FARMAKOBOTANIKA II. 6. GYAKORLAT.
Mi készül? gulyásleves.
A szervezet energiaforgalma
Előadás másolata:

Dr. Hidas András tudományos tanácsadó Az SCD Probiotikus technológia az egészségmegőrzésben

Az Ökonet Herbal Alkotóelemei : cukornád melasz növényi kivonatok (áfonya, meggy, gránátalma) kő- és tengeri só 19 organikus termelésből származó gyógy- és fűszernövény SCD probiotikummal (14 faj) erjesztve Probiotikus étrendkiegészítő Emésztési és immunrendszer problémákra

Az Ökonet Herbal Növényi alkotóelemei: 19 organikus termelésből származó gyógy- és fűszernövény ánizs mag angelika gyökér bazsalikomlevél kamilla virág turbolya kapor bodza virág görögszéna mag édeskömény mag boróka bogyó gyömbér gyökér édesgyökér csalán levél petrezselyem levél menta levél oregano levél rozmaring zsálya levél reishi gomba Probiotikus étrendkiegészítő Emésztési és immunrendszer problémákra

Az Ökonet Herbal Hatóanyagai: a probiotikumok, antioxidánsok és SCD fermentálással feltárt és megőrzött értékes növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációja Használata: napi 1x1-3x1 evőkanál magában vagy italba keverve Tárolás: lezárva, állandó hőmérsékletű helyen Probiotikus étrendkiegészítő Emésztési és immunrendszer problémákra

Fontos figyelmeztetés! Egyetlen gyógyszer, étrendkiegészítő sem képes pótolni : az egészséges életmódot, a tiszta, vegyszer és szennyezésmentes környezetet, a fizikai és szellemi aktivitást, a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozást, a stressz, a dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás kerülését!

Köszönöm a figyelmet!