!!! Tegyünk együtt Értük.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Advertisements

A gyermeki viselkedés pszichés zavarai
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
Béres Egészség Hungarikum Program Átfogó egészségmegőrző és betegségmegelőző nemzeti program Programindító sajtótájékoztató március 29.
A társadalmi tényezők hatása a tanulásra
Egészségérték-gazdálkodás: Mitől függ az egészségünk?
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Férfivá és nővé teremtve
Gyöngyös KISKUNMAJSA FEBRUÁR január. Uniós direktíva Az unió átlagára érvényes az úgynevezett 3 x 20-as direktíva, mely szerint 2020-ra :
A fejlődő világ két átka:
„Férfinak és nőnek teremtette”
Mire jók a férfiak?.
Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen NANE
Dr. Gombik Gergely pártfogó felügyelői szakreferens
Könnyek....
Globális lekapcsolás? Zelei Dániel. Elvileg… Az Anonymus nevű hekker-csoport megtámadja a 13 root DNS szervert, ezáltal az egész internet „sötétségbe.
Nők a globalizált világban
NÉPESEDÉSI ÉS URBANIZÁCIÓS VÁLSÁG
Isten?.
Stromboli (felszínalaktan)
A Víz Világnapja Március 22..
A népesség családi állapota. Az élet folyamán szerzett tulajdonság Az élet folyamán szerzett tulajdonság Családi helyzet megközelítése: Családi helyzet.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
FÖLDRÉSZEK.
A család szerepe, jellemzői
A kanári. Valakinek volt egy énekes kanárimadara, és úgy gondolta, hogy tavasztól kezdve nem tartja a házban a madarat.
Túl magas e Magyarországon a munkanélküliség?(nemek alapján) Készítette:Both Csaba.
Az értékrend szerepe egy szilágysági falu magyar lakosainak migrációs stratégiáiban Készítette: Keresztury Ágnes Miskolci Egyetem Kulturális és Vizuális.
3 hely a világon, ahol a nők parancsolnak
MTA Tudásmenedzsment workshop Szemelvények, érdekes eredmények „A női munkavállalás és a lifelong learning kapcsolata” c. kutatásból
A hasznosítást koordináló szervezet által elérhető eredmények a lakossági szelektív gyűjtésben Viszkei György ügyvezető igazgató Budapest, február.
Észak Korea Dél Korea 조선민주주의인민공화국 대한 민국.
Életige 2007 Május.
UNICEF PROJEKT: GYERMEKBARÁT ISKOLA 2011/2012
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Hányan élnek fedél nélkül?
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
„Női szemmel minden más?!”
TETT KUTATÁS NOGUCHI & PETERS CENTRAL-EUROPE COMMUNICATIONS INC.
Aaa. Nők és családon belüli erőszak elleni lépések  től a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (jogelődje ICSSZEM)és a civil szervezetek egyeztetése.
Velünk egy jobb világért! Reintegrációs modellprogram Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Országos Módszertani Családok Átmeneti Otthona és Regionális Kríziskezelő.
A szegény országokban élő gyermekek életszínvonala. Bemutatónk témája:
Gondoljunk másokra is!. Milleniumi fejlesztési célok 2000 szeptemberében az ENSZ kibocsátotta milleniumi nyilatkozatát. A nyilatkozat alapján, nyolc Milleniumi.
HOGYAN KÉSZÜLNEK A MAGYAROK NYUGDÍJAS ÉVEIKRE?. A magyarok fele nem, vagy alig törődik a nyugdíjjal.
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar kapcsolata a fenntartható fejlődés érdekében Kaposvár 2009 április 28. Sándor István Földművelésügyi és Vidékfejlesztési.
E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
A jövő válsága a vízhiány Készítette: Lőrincz Bea – 10.A.
Tízből négy férfit zavarna, ha női főnöke lenne
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
A nukleáris fegyverek elleni harc világnapja Március 1.
Gaudium et Spes: Kihívások és kilátások Szeptember 10. Előadó: Dr. Tomka Ferenc.
Dubai "Egy más világ".
Lépj tovább!. Ne engedd, hogy az emlékek a hatalmukban tartsanak. Épp fordítva: te tartsd a hatalmadban őket, s ne akkor emlékezz, ha rád tör a múlt,
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
„A nők, fiatalok és gyerekek elleni erőszak Európában” A SCELLES Alapítvány (Franciaország) kiadványa.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Gyöngyös Bad Schönborn 2013 november13. január. Uniós direktíva Az unió átlagára érvényes az úgynevezett 3 x 20-as direktíva, mely szerint 2020-ra : 20.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
TÖOSZ Polgármesternői Tagozat Vitaindító – 2007-re tervezett tevékenységek.
Öngyilkosság megelőzés Öngyilkossági gondolatai vannak? Krízisben van? Kérjen segítséget! Hívja a at! (ingyenes, vezetékes- és mobiltelefonról,
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
Éhező kontinens Készítette:Turcsányi Kristóf. Afrika A világmásodik legnagyobb kontinense Több mint egy milliárdan élnek itt Országai a legszegényebbek.
Éhező Afrika Mayer Marcell 7. osztály. Éhínség a világban Afrikában a legnagyobb az éhínség.
Szakmai Nap 2012, Szekszárd Energetikai felújítási pályázatok kapcsán felmerülő szellőztetési kérdések, gyűjtőkémények, hővisszanyerős szellőztetés.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Női önbizalom....
Abúzus a családban Hogyan felel meg a családon belüli erőszak a társadalmi normáknak, és mi a haszna az elkövető számára? Kuszing Gábor Stop-Férfierőszak.
A VIDRA.
NEM JÓ AZ EMBERNEK EGYEDÜL? HÁZASSÁG.
Előadás másolata:

!!! Tegyünk együtt Értük

Nők szerepe a nagyvilágban Muzulmán nők: A férj alárendeltjei Leginkább befolyásoló tényező a vallás Mindennapos a családon belüli erőszak (bár ez előfordul számos helyen Európában is) A Korán nem ítél el Európai nők: Női egyenjogúság Érvényesülnie kell a hivatásában, úgy mint feleség és mint anya  ezáltal nyernek magabiztosságot (egyenjogú partnerként kezelik) !

Kongó 2007. Harcoló csapatok tartják rettegésben a lakosokat Felborult a férfi-női egyensúly (agresszió, nők bántalmazása) Erre egy igen megrázó példa: Egy asszonyt öten erőszakoltak meg a férje szeme láttára februárban. A férfiak fegyvert szorítottak a férj mellkasához, mondván ha lehunyja a szemét, lelövik. Amikor végeztek a nővel lelőtték. Ez „csak” egy példa, de sajnos nem az egyetlen.

Legyen fő erényünk az emberek egyenjogúságának elfogadása!!! Rasszizmus Március 21-e a Rasszizmus Elleni Világnap. E napon szerte a világon megemlékezéseket és demonstrációkat tartanak - figyelemfelhívásul a rasszista kirekesztés és elnyomás ellen Hazánk Miskolcon adott otthont ennek E rendezvény mottója: "Lépjünk fel együtt a rasszizmus ellen, a jogállamiságért!„ Kérem, kattintson a képre a videó megtekintéséhez. Hogyan? Legyen fő erényünk az emberek egyenjogúságának elfogadása!!!

Éhezés??? Napjainkban egyre fontosabb a külső megjelenés. A csinos, szép emberek könnyebben találnak jó munkahelyet, és sikeresebbek az ellenkező nem körében is. Gondoltuk volna??? Az emberiség egy része, 800 millió ember alultáplált, közülük 300 millió éhezik, és naponta 23 ezer ember pusztul el éhhalálban (ez a szám pl. városunk, Orosháza lakosságának 2/3-át teszi ki) A következőkben láthatunk néhány példát lehetetlen életkörülményekre!!! DE

Alultápláltság „A növekvő élelmiszerárak miatt jövőre már több mint egymilliárd ember fog éhezni a Földön - véli egy ENSZ-szakértő. Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) szeptemberben 925 millióra becsülte azok számát, akik nem jutnak elegendő táplálékhoz.”

Embertársaink EGYETLEN Becslések szerint jelenleg mintegy 6,5 millió ember éhezik a 23 milliós Észak-Koreában, ám ez a szám még növekedhet külső beavatkozás híján. Hangsúlyozni kell,hogy ez nem az eset. EGYETLEN

Ez a szegénység nem csak Afrikára jellemző, hanem Földünk számos részére !!!

Tegyünk együtt Értük Segítsünk PL.: !!! -adónk 1%-ával (ha tehetjük) -nem használt ruháinkkal -élelmiszerrel -játékokkal . stb.

Szeressük egymást feltétel nélkül! Kérem, kattintson a képek egyikére a videó megtekintéséhez.

Köszönöm a megtisztelő figyelmüket !!!