Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Advertisements

AMC a siker záloga!  Ingyenesen szerződhetsz  10 napon belül vedd meg aktiváld magad az első vásárlással akár 100% visszafizetési garanciával  Keres.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Az új rendszer a CobraConto.NET.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
13. Tétel Szépségszalonjában kötelező jól látható helyen elhelyezni az árjegyzéket! Foglalja össze az Ön által ismert árképzési módokat! Mutassa be egy.
Az új mlmdiszkont - változások. mlmdiszkont újratöltve Nincs havi kötelező vásárlás Nincs minimális rendelési érték Nincs jutalék a vásárlásokból Nincsenek.
Csomagok: ESETI díj (1 feladott rendelésre) 3500 Ft/alkalom Féléves (180 nap) Ft/félév (3000 Ft/hó) Éves (365 nap) AKCIÓ - csak az első.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Az OTP Lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a társasház vagy lakásszövetkezet a lakásszövetkezet tulajdonában, vagy a társasházi lakástulajdonosok.
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Karrier.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
Előadás másolata:

Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra vásárol Viszonteladó vásárló: továbbértékesítés vagy üzleti célú feldolgozás céljából vásárol Franchise tag: 6990 Ft+Áfa egyszeri regisztrációs díj, ez jogosít: jutalompontok jóváírására az mlmdiszkont mobilflottájához való ingyenes csatlakozásra kedvezményes vásárlásra országos szolgáltatóknál kedvezményes vásárlásra helyi vállalkozásoknál bizonyos posztok (pl. helyi kiszállító) megpályázására

Ki jogosult jutalékra? Franchise tagság Havi 1 kifizetett rendelés (Aktuális havi megrendelés nélkül a havi jutalék nem lesz jóváírva, de az előzőek nem vesznek el) Jutalék kiszámítása Minden terméknek van egy pontértéke Ez alapján íródik jóvá a jutalék 1 pont = 1 Ft

Visszaosztás: árrés 56%-a (8 szint mélységig 7% jutalék) Vásárlások után járó jutalompontok felosztása

Franchise díjak után járó jutalompontok felosztása

Direkt jutalék: Minden egyes közvetlenül hozzád regisztrált vásárló/tag által levásárolt pontérték alapján 5% jutalék az ő hálózatuk 8 szint mélységéig. Hálózati jutalék: A hálózatodban elhelyezett összes ember vásárlása után a Te hálózatod 8 szint mélységéig 2% jutalék. Tehát normál esetben 2+5 = 7% jutalék az egész hálózat után, 8 szint mélységig. A saját vásárlások után a Ft feletti részből, a 8. szinteden lévők vásárlásai után pedig Ft-ig kapsz jutalékot.

Hogyan lesz 2%-os vonalból újra 7%-os vonal? A 7%-os vonal visszaszerezhető a plusz tagok elhelyzésével

Elérhető jövedelem Ft-os átlagos vásárlással (~2400 pont), és a 7% normál jutalékkal számolva.

Az összegyűlt pontok jóváírásának feltétele: - franchise tagság - minimum 1 rendelés az adott hóban A jóváírt pontok jutalompontként jelennek meg a webirodában. A jutalompont gyűjthető, bármikor felhasználható a rendelés árrésének (termékpontjának) mértékéig. Ha a fel nem használt jutalompontok összege eléri a pontot, a franchise tag igényelheti a kifizetést. A jutalék cégként és magánszemélyként is felvehető Cégeknek/vállalkozóknak számla ellenében. Magánszemélyeknek megbízási szerződéssel, bérszámfejtve a hatályos jogszabályok alapján. A feltételek bővebben az ÁSZF-ben.

országos szolgáltatók, üzletláncok A 4 alappillér mlmdiszkont webshop helyi vállalkozások Kuponoldal

Visszaosztások 1000 Ft vásárlás és 30% kedvezmény esetén

Olcsóbb vásárlás a webshopban, a helyi vállalkozásoknál és országos partnereinknél Piacbővítési jutalék a továbbajánlások után Nincs kötelező kezdőcsomag Nincs magas regisztrációs díj Nem kell senkit meggyőznöd a termékekről Nem kell semmit eladnod