Veled Európa, de nélküled EU! Szeretet, nem Gyűlölet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
VALKÓI EGYHÁZKÖZSÉG.
Advertisements

Kiutak a válságból?. Kiút feltételei • Rendszerszemlélet • Szociális igazságosság • Környezet eltartóképesség szerinti használata • Paradigmaváltás •
Jánosi Beatrix szeptember 08.
A sport mint stratégiai ágazat az állami szerepvállalás tükrében
A helyi termékek szerepe a gazdaságfejlesztésben TAPASZTALATOK, PÉLDÁK, A FEJLŐDÉS LEHETSÉGES IRÁNYAI.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
Barátaimnak Szeretettel
Települések A település természetes élettér, vagy munkaerő- utánpótlási raktár? Települések összehangolásának honlapja Veled Európa, de nélküled EU!
Egészségvédelem Egészség, vagy használható állapot, együttélés a természettel, vagy önérdekű pusztítás? Veled Európa, de nélküled EU!
Kerékpáros Magyarország Program Bringázz a Munkába Kerékpárosbarát Település szeptember 16.
Az évi szabadságharc és annak törvényi vonatkozásai
NEMZETI ÉLELMISZER- TECHNOLÓGIA PLATFORM TEVÉKENYSÉGE Boródi Attila (ÉFOSZ) Budapest, szeptember 24.
Nem anyagi érték (Kultúra, tudomány) A hagyomány, a művészet és a tudomány értékteremtő erő, vagy díszlet? – Életet adó gyökér, vagy karanténbeli őskövület,
Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Program Budapest, február 9.
Elkülönített állami pénzalapok
BÉKÉS ÉS KÖRNYÉKE BIOKULTÚRA EGYESÜLET TEVÉKENYSÉGE Csarnai Erzsébet Biotermelők együttműködési lehetőségeinek szélesítése a magyar román határ mentén.
Szolgáltatás A szolgáltatás életfeltételeinket biztosítja, vagy csupán átverés-show-kal ránk erőszakolt, önpusztító majmolás? Veled Európa, de nélküled.
Gazdasági paradigmaváltás a Szent Korona Értékrend lép a neoliberalizmus helyére Nyomtatható változat Az Ismeretátadás Szere.
A Nemzeti Petíció Varga Mihály, április 5.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
Veled Európa, de nélküled EU!
A Magyar Természetvédők Szövetsége az Éghajlatváltozási Stratégiáról Farkas István, ügyvezető elnök Magyar Természetvédők Szövetsége Föld Barátai Európa.
Mezőgazdaság és élelmiszeripar A mezőgazdaság a nemzet természetes erőforrása, boldogulásának alapja, vagy a nemzet zsarolásának eszköze? – A nemzet elidegeníthetetlen.
„Férfinak és nőnek teremtette”
Idegenforgalom Az idegenforgalom az ember harmóniáját teljessé tevő mintaadás, vagy haszonszerző szemfényvesztés? Veled Európa, de nélküled EU!
TISZK informatikai rendszerek MS alapon
CSALÁD.
A Barcsi Általános Iskola Arany János Tagiskolája bemutatkozik
Regionális gazdaságfejlesztés gyakorlati óra Esettanulmány II.
EU II..
(Elhívás, felkészítés, elküldés 3.). a) Mt 10:16/a – Én elküldelek titeket… Jn. 10,11: „Én vagyok a jó pásztor. A jó pásztor életét adja a juhokért. Mt.
TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK Március 12. Budapest: ”Kutatás az innovációért” Április 29. Budapest: INTÉZETLÁTOGATÁS a Campden & Chorleywood Magyarország.
Atya teremtő szeretet Lelke, áradj szét
Káli Csaba: Egy gróf az emigrációban. Teleki Béla naplója
Készítette: Mgr. Szarka Zsuzsanna
Felzárkózás helyett távolodás az eurós követelményektől Varga Mihály, április 21.
Család, korosztályok A család az ember életre-teremtője, vagy munkaerő-előállító műhely? – Közösségi életet élő Teremtmény vagy piacra szánt áru az ember?
Költségvetés Az államháztartás a nemzeti vagyon növekedésének felhasználását szabályozza, vagy a sarcfizetéssel történő eladósítás és elszegényítés eszköze?
Ipar Az ipar anyagi kincseink embert szolgáló átalakítása, vagy környezetromboló szakbarbarizmus? – Úgy használjuk, hogy megmaradjon, vagy úgy, hogy felégetjük.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer Alaptörvény - vázlat Alaptörvényvázlat.
Veled Európa, de nélküled EU! Alkotmányozás, jogrendszer Miben különbözik a Szent Korona eszme értékrendje a globalista értékrendtől?
Védelem A védelem azt biztosítja, hogy az ember biztonságban éljen, értékei saját érdekeit szolgálják, vagy a világterrorista támadógépezet társtettesévé.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer AlkotmányAlkotmány – Rövid szövegRövid szöveg.
Nemzetiség A nemzetiség a természetes különbözőség egymást erősítő, szerves egységének része, vagy a gyűlöletkeltéssel szított megosztottság szétszakítottság.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer „Állami jelképekről és ünnepekről” szóló, 3. főtörvény.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer Rövid indoklás.
Atya teremtő szeretet lelke, áradj szét
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar kapcsolata a fenntartható fejlődés érdekében Kaposvár 2009 április 28. Sándor István Földművelésügyi és Vidékfejlesztési.
Önkormányzatiság Romániában – helyzetkép és jövőkép Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető alelnöke INNOVA KONFERENCIA Szabadka
Mátrai Balázs vidékfejlesztési szakértő Magyarországi LEADER Központ
Államháztartás (Költségvetés) Az államháztartás a nemzeti vagyon növekedésének felhasználását szabályozza, vagy a sarcfizetéssel történő eladósítás és.
Gazdaság általános kérdései A gazdaság embert szolgáló értékteremtés, vagy pénzt szolgáló haszonforrás? – Az értékteremtés a létrehozó érdekét szolgálja,
Nem anyagi érték (Kultúra, tudomány) A hagyomány, a művészet és a tudomány értékteremtő erő, vagy díszlet? – Életet adó gyökér, vagy karanténbeli őskövület,
A Történelem Forrásai Minden olyan dolgot, eszközt, mely a múlt megismeréséhez, megértéshez hozzásegít forrásnak nevezzük.
AMIT SZENTKORONA A MÁNAK ÜZEN PROF. DR. DR. VASS CSABA.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
MAGYOTT Közgyűlés február 16. Beszámoló Állatgyógyászati munkacsoport Dr. Kulcsár Gábor.
Kereskedelem A kereskedelem az emberi munka eredményének kölcsönös hasznosítása, vagy kupecek nyereségének növelése? Veled Európa, de nélküled EU!
Vallás A vallás a természetes értékrendre vezető lelkiismereti szabadság, vagy a természetellenesség eltűrésének diktátori eszköze? Veled Európa, de nélküled.
Oktatás – nevelés Nevelés, vagy idomítás? Az Ismeretátadás Szere Az Ismeretátadás Szere Alapok a három radikális lépés megtételéhez Nyomtatható változatNyomtatható.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Szolgáltatás A szolgáltatás életfeltételeinket biztosítja, vagy csupán átverés-show-kal ránk erőszakolt, önpusztító majmolás? Szolgáltatás honlap Az Ismeretátadás.
Idegenforgalom Az idegenforgalom az ember harmóniáját teljessé tevő mintaadás, vagy haszonszerző szemfényvesztés? Az Ismeretátadás Szere Az Ismeretátadás.
Magyarország – Csehország Bilaterális gazdasági kapcsolatok Orosz György főosztályvezető, Globális Főosztály KÜLGAZDASÁGÉRT FELELŐS HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁG.
Leader program és helyi termék a turisztikában. Helyi termék 76/2011 VM rendelet alapján: – LEADER Helyi Akciócsoport illetékességi területén megtermelt,
A dajka a nevelés folyamatában
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Barátaimnak Szeretettel
Közfoglalkoztatás Szombathely városban Előadó: Horváth Olga.
A magyar-német kapcsolatok fordulópontjai
Előadás másolata:

Veled Európa, de nélküled EU! Szeretet, nem Gyűlölet

Veled Európa, de nélküled EU! Előszó Szeretet vagy gyűlölet decemberFixtv február 11.

Veled Európa, de nélküled EU! Bevezető Bevezető Természetesség vagy természetellenesség? Bevezető decemberFixtv február 25.

Veled Európa, de nélküled EU! Alkotmányozás, jogrendszer Alkotmányozás, jogrendszer (nyomtatható változat) nyomtatható változat Alkotmányozás, jogrendszernyomtatható változat Miben különbözik a Szent Korona eszme értékrendje a globalista értékrendtől? december Fixtv március 3. Vendég: Dr. Szőllősi József

Veled Európa, de nélküled EU! Család, korosztályok Család, korosztályok (nyomtatható változat)nyomtatható változat A család az ember életre- teremtője, vagy munkaerő- előállító műhely? – Közösségi életet élő Teremtmény vagy piacra szánt áru az ember? december Fixtv március 10. Vendég: Ugrin András

Veled Európa, de nélküled EU! Egészségvédelem Egészségvédelem (nyomtatható változat) nyomtatható változat Egészségvédelemnyomtatható változat Egészség, vagy használható állapot, együttélés a természettel, vagy önérdekű pusztítás? december

Veled Európa, de nélküled EU! Gazdaság általános kérdései Gazdaság általános kérdései (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A gazdaság embert szolgáló értékteremtés, vagy pénzt szolgáló haszonforrás? – Az értékteremtés a létrehozó érdekét szolgálja, vagy az érték teremtése elválik annak élvezőjétől? Fixtv április 21. Vendég: dr. Drábik János Fixtv Július 6. Vendég: Varga István december

Veled Európa, de nélküled EU! Mezőgazdaság és élelmiszeripar Mezőgazdaság és élelmiszeripar (nyomtatható változat) A mezőgazdaság a nemzet természetes erőforrása, boldogulásának alapja, vagy a nemzet zsarolásának eszköze? – A nemzet elidegeníthetetlen tulajdona a föld, vagy szabadpiaci áru? Elsődlegesen a nemzetet kell ellátni magyar élelmiszerrel, vagy az idegeneket? A földművest gyarapítsa munkájának eredménye, vagy az idegen spekulánsokat? nyomtatható változat) Mezőgazdaság és élelmiszeriparnyomtatható változat) Fixtv április 28. Vendég: dr. Ángyán József december Fixtv március 31.

Veled Európa, de nélküled EU! Nem anyagi érték (Kultúra, tudomány) Nem anyagi érték (Kultúra, tudomány) (nyomtatható változat) A hagyomány, a művészet és a tudomány értékteremtő erő, vagy díszlet? – Életet adó gyökér, vagy karanténbeli őskövület, erőt adó szépség, vagy önazonosságvesztő kábítószer, életet szolgáló kegyelem, vagy önpusztító barbárság? nyomtatható változat) Nem anyagi érték (Kultúra, tudomány)nyomtatható változat) Fixtv május 5. Vendég: Jankovics Marcell december

Veled Európa, de nélküled EU! Oktatás – nevelés Oktatás – nevelés (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) Nevelés, vagy idomítás? december

Veled Európa, de nélküled EU! Települések (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A település természetes élettér, vagy munkaerő- utánpótlási raktár? Fixtv május 5. Vendég: dr. Feledy István és Bethlen Farkas A film később indul! december

Veled Európa, de nélküled EU! Ipar (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) Az ipar anyagi kincseink embert szolgáló átalakítása, vagy környezetromboló szakbarbarizmus? – Úgy használjuk, hogy megmaradjon, vagy úgy, hogy felégetjük a jövőt? december

Veled Európa, de nélküled EU! Szolgáltatás (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A szolgáltatás életfeltételeinket biztosítja, vagy csupán átverés-show- kal ránk erőszakolt, önpusztító majmolás? december

Veled Európa, de nélküled EU! Idegenforgalom (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) Az idegenforgalom az ember harmóniáját teljessé tevő mintaadás, vagy haszonszerző szemfényvesztés? december

Veled Európa, de nélküled EU! Kereskedelem (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A kereskedelem az emberi munka eredményének kölcsönös hasznosítása, vagy kupecek nyereségének növelése? december

Veled Európa, de nélküled EU! Szállítás és közlekedés Szállítás és közlekedés (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A szállítás és a közlekedés az életfeltételek biztosításához szükséges szolgáltatás, vagy tőkekiszolgáló eszköz? december

Veled Európa, de nélküled EU! Költségvetés (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) Az államháztartás a nemzeti vagyon növekedésének felhasználását szabályozza, vagy a sarcfizetéssel történő eladósítás és elszegényítés eszköze? Fixtv június december

Veled Európa, de nélküled EU! Vallás (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A vallás a természetes értékrendre vezető lelkiismereti szabadság, vagy a természetellenesség eltűrésének diktátori eszköze? Fixtv június 2. Vendég: ifj. Hegedűs Lóránt és dr. Czeke András december

Veled Európa, de nélküled EU! Nemzetiség (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A nemzetiség a természetes különbözőség egymást erősítő, szerves egységének része, vagy a gyűlöletkeltéssel szított megosztottság szétszakítottság forrása? december

Veled Európa, de nélküled EU! Védelem (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A védelem azt biztosítja, hogy az ember biztonságban éljen, értékei saját érdekeit szolgálják, vagy a világterrorista támadógépezet társtettesévé alázott kengyeltartója? Fixtv június 2. Vendég: dr. Bokor Imre A film később indul! december