Miért érdemes az eMagyarország hálózathoz tartozni? Az eMagyarország hálózat működése kézzelfogható eredményekkel járul hozzá a társadalom és a gazdaság.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében „Képzés, foglalkoztatás szakembereknek” tárgyú felhívás.
Advertisements

A munkahelyi egészségfejlesztés lehetőségei, nemzetközi tapasztalatok
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
EMagyarország Centrum eMOP 2.0. eLehetőség eHozzáférés eEsélyegyenlőség
Ma –mintegy erdélyi magyar számára vált lehetségessé az internetes kommunikáció –160 hozzáférési pontból álló hálózat –közvetlen kapcsolat jöhet.
Teleházak szerepe a digitális írástudás terjesztésében – Megnyitó
2007. június 19.Pozsony Varga Zoltán június 19.Pozsony Varga Zoltán CÉLOK •Internet használat növelése, magyar nyelvű kultúra elterjesztése, esélyegyenlőség,
Az Országos Esélyegyenlőségi Hálózat tevékenysége és céljai
1 EMDOR KFT Integrációs Pedagógiai Rendszer Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2008/2009.
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
Nyitó rendezvény „Motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások a ”Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP A2-12/ október 18.
NJSZT Közgyűlés május 13. NJSZT KÖZGYŰLÉS május 13.
általános főig. helyettes
A könyvtár mint a felnőtt képzés helyszíne Tapasztalatok a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban.
Mobil: (30) Cím: 4100 Berettyóújfalu, Széchenyi u. 13.
1. Előzmények -Munkavállalói és Munkáltatói érdekképviseleti szervezetek együttműködése -Meglévő MSZOSZ jogsegély szolgálat és a Partnerek helyszíneinek,
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) TÁMOP – TIOP A pályázati lehetőségek rendszere.
A TÁMOP felépítése Tóth István január 26.. ÚMFT prioritások és OP-k Társadalmi megújulás Gazdaság- fejlesztés Közle- kedés Környezeti és energetikai.
A CIVIL SZERVEZETEK ÉS A MAGYAR NEMZETI VIDÉKI HÁLÓZAT JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK IV. KONFERENCIÁJA Szolnok, március 22. DR. BARANCSI.
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
„A SZLOVÁK- MAGYAR HATÁRON ÁTNYÚLÓ FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MOTORJÁNAK BEINDÍTÁSA” című projekt eredményei című projekt eredményei Előadó: dr. Iváncsics.
ENSZ - ECOSOC EU EU Bizottság - AGIS Európa Tanács Szervezett, határokon átlépő bűnözés elleni harc Társadalmi-közösségi bűnmegelőzés az újszerű és a tradicionális.
Europe Direct Tájékoztató Központ Budapest ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ ELTE Innovációs nap 2013.
Lorem ipsum Széchenyi Programirodák bemutatása ELTE Innovációs Nap február 23.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK A HUMÁNERŐFORRÁS OPERATÍV PROGRAMOKBAN
Gondolatok az EVH Tájékoztatási Központjának második éves munkaprogramjához, kiemelten kezelve a Leader-t Haris Martinos, EVH Tájékoztatási Központ csapatvezetője.
2008. március 27. Magyar Tartalomipari Szövetség – A/016 – EQUAL IT mentor projekt.
Esélyegyenlőség a dokumentumokban és a gyakorlatban Budapest, November 10.
Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) szerepe a távmunka fejlesztésében Pirisi Károly főigazgató VI. Országos Távmunka Konferencia december.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
A jövő teleháza Teleházas szolgáltatások. Belső környezet - Teleházas történet 1995-től napjainkig - Teleházak jelenlegi száma - Teleházas kultúra és.
Tájékoztató a Társadalmi Megújulás Operatív Programról.
Europe Direct Hálózat Magyarország Vedd ki a részed! március 18. Vizsnyiczai Márta Békés Megyei EIP.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató Információs társadalom a javuló esélyekért Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002.
Esély a munkára – Civil együttműködés a hátrányos helyzetű rétegek munkaerő-piaci integrációjáért Projektazonosító: NCA-DP-09-A-0185 Dolgozzunk együtt!
Beszámoló a Kistérségi Koordinációs Hálózat munkájáról, feladatairól.
1 Zala Megye az Információs Társadalomban Konferencia Zalaegerszeg, május 30..
„Határon innen, határon túl – integráció és migráció a Kárpát- medencében” – A projekt eredményeinek bemutatása Eger, február 25. Projekt záró konferencia.
eMagyarország Program
A nemzeti hálózat ma 1887 működő végpont 1430 kiképzett eTanácsadó 19 megyei központ.
Introduction to the BBS | 2009 | ‹#› Szolgáltatások kis- és középvállalkozásoknak.
. Negyedik Partner Közép-Dunántúli Foglalkoztatási Hálózat 4P KDFH Alapítva: Gere János
A BARANYA PAKTUM MARKETINGTERVE. Környezetelemzés – Baranya megye fős lélekszáma az ország lakosságának 4%-át teszi ki Népesség fogyó tendenciája.
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
TÁMOP / Munka és tanulás – Munkahelyi képzések támogatása a Közép-dunántúli Régió mikro- és kisvállalkozásainál.
Foglalkoztatási Információs Pontok
Foglalkoztatási Információs Pontok Békés megyében
FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban
A Kistérségi Koordinációs Hálózat szerepe a roma integráció elősegítésében Székely Andrea főosztályvezető NFÜ Központi Fejlesztési Programiroda.
EGER TÉRSÉGE FEJLESZTÉSI EGYESÜLET „Területfejlesztés civil szemmel” Előadó: Pozsikné Hidvégi Éva, elnök.
Elektronikus Munkaerőpiaci Adatbázis és Karrierpont Hálózat TÁMOP / ,,e-KARRIER” CSAT Egyesület Cím: 4025 Debrecen, Arany János utca.
1 Kézfogás a Magyar Vidék fejlődéséért : Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH)
Az Emelt szintű eTanácsadó akkreditált felnőttképzés tapasztalatai Dr. Tóth András - Herpainé Lakó Judit AGRIA MEDIA 2011 KONFERENCIA OKTÓBER ,
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
A II. Nemzeti Fejlesztési Terv szociális vonatkozásai Korózs Lajos Politikai Államtitkár Ifjúsági Családügyi Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium.
TÁMOP-2.1.2/ Az eTanácsadó hálózat szerepe a TÁMOP kiemelt projektben.
Digitális kompetencia fejlesztés Digitális írástudással a munkaerő- piaci aktivitás elősegítéséért.
Strukturális alapok és a HEFOP. Strukturális Alapok Európa regionális politikája a pénzügyi szolidaritáson alapul. A Strukturális Alapok, az EU regionális.
A foglalkoztatási paktumok működési tapasztalatai – a siker fokmérői
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Európai Uniós ismeretek
Az integrált szolgáltatási rendszer előnyei
A MÚZEUMI HÁLÓZAT TARTALOM- ÉS TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLTATÁSAI
Falusi szálláshelyek Napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjegy rendszere
A BIIRSZ tegnap, ma és holnap;
Urbánné Malomsoki Mónika
Előadás másolata:

Miért érdemes az eMagyarország hálózathoz tartozni? Az eMagyarország hálózat működése kézzelfogható eredményekkel járul hozzá a társadalom és a gazdaság sikeres működéséhez. A csatlakozott tagok a következőkben bemutatott előnyökben részesülnek.

Biztonság Az eMagyarország Centrum megadja azt a szakmai segítséget, ami egy színvonalas közösségi internet – hozzáférési pont működéséhez elengedhetetlen.  Segítünk a képzésben, ezáltal több bevételre tudnak szert tenni  Ügyfélszolgálatunkhoz bármilyen szakmai kérdéssel fordulhatnak, mi igyekszünk segítséget nyújtani  Pályázatokon történő sikeres részvétel elősegítése

Státusz Az eMagyarország Centrum eddigi teljesítménye presztizst jelent és státuszt kölcsönöz az eMagyarország Pontoknak.  Az Európai Bizottság által meghirdetett e-Befogadási Díj 2008 pályázaton az eMagyarország Program Európa legjobb 35 projektje közé került  Folyamatos pályázati lehetőségeket biztosítunk az eMagyarország Pontok részére  A programban való aktív részvétel az eTanácsadók részére is kiegészítő keresetet biztosíthat  Egységes arculati elemekkel jelenítik meg saját magukat és az eMagyarország Programot

Rendszeres interakciók Az eMagyarország Centrum szoros kapcsolatot alakít ki és tart fent a tagokkal annak érdekében, hogy a Pontok ne érezzék magukat elszigeteltnek.  2009-ben 7 alkalommal szerveztünk workshop-ot az ország különböző területein, ahol személyes ismeretségeket és kapcsolatokat alakítottunk ki az ePontokon dolgozó kollégákkal.  hírlevelekben, körlevelekben, ben, kérdőívekkel illetve telefonos megkeresésekkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a Pontokkal  2010-ben a Területi eMagyarország Központok kialakításával a kommunikáció tovább fog javulni az időközi webináriumok segítségével

Egymás segítése Az egymásnak történő szakmai segítségnyújtás a hálózatunk legfontosabb erőforrása. CentrumeMo Pont Szakmai segítségnyújtás Felmérések, kérdőívek kitöltése, visszacsatolás Település, önkormányzat Településmarketing

Célok megvalósítása A Program közvetlen célkitűzései:  Digitális szakadék felszámolása  Elektronikus közszolgáltatások elterjesztése Közvetett társadalmi célok:  Regionális különbségek leküzdése  Munkahelyteremtés, munkanélküliség csökkentése  A fiatalok és a munkaerő helyben tartása  Esélyegyenlőség megteremtése

Hogyan tudok csatlakozni a hálózathoz? Együttműködési megállapodásban és az ÁSZF-ben rögzített feltételek megismerése és elfogadása Dokumentumok megküldése 2 példányban az eMagyarország Centrum részére A Centrum által aláírt megállapodás 1 példányát visszaküldjük a csatlakozni kívánó szervezet részére

Köszönjük figyelmét! Amennyiben egyetértett a leírtakkal, kérjük, írja alá az együttműködési megállapodást! A sikeres együttműködésünk reményében, tisztelettel: eMagyarország Centrum