Szerkesztett információs szolgáltatás, amely az Európai Unióra, Európa országaira, valamint az állampolgárok, kutatók és egyéb érintettek számára fontos.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Advertisements

EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
Educatio Press Magyar Oktatási Hírügynökség. Előzmények, célok:  Az országban több mint 400 ezer felsőoktatási hallgató van.  A felsőoktatási területhez.
Gimnáziumi tagozat 9. a normál tantervű 9.b nyelvi előkészítő.
Gödöllő Wiki Helyismereti szolgáltatások a Pest megyei könyvtárakban Monor.
Europe on the Internet Európa az interneten Hasznos weboldalak válogatása információ kereséshez az Európai Unióról és Európáról Ian Thomson Igazgató, Cardiff.
EISZ nemzeti program 2012 dr. Téglási Ágnes főigazgató-helyettes.
Szerkesztett információszolgáltatás, amely az Európai Unióra, Európa országaira, valamint az állampolgárok, kutatók és egyéb érintettek számára fontos.
Szerkesztett információszolgáltatás, amely az Európai Unióra, Európa országaira, valamint az állampolgárok, kutatók és egyéb érintettek számára fontos.
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Európai Uniós ismeretek Mintafeladatok. Válassza ki a helyes megoldást! 1.Mikor írták alá a Római Szerződéseket? a)1948 b)1957 c)1967 d)1978 Megoldás:
Műszaki tudományok az interneten
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Tájékoztató a területfejlesztésért felelős főigazgatók üléséről Drahos Zsuzsanna Budapest, április 7.
Könyvtár egy kicsit másképp - a Magyar Elektronikus Könyvtárról és legújabb fejlesztéseiről Szombathely, Góczán Andrea OSZK, MEK osztály.
Nemzetközi összefogás az ökológiai gazdálkodás e-learning oktatásáért
Europe Direct Hálózat Magyarország Vedd ki a részed! március 18. Vizsnyiczai Márta Békés Megyei EIP.
Ebsco adatbázisok Koltay Klára 2006/ félév.
A COACH-bioenergy projekt eredményeinek bemutatása
COACH BioEnergy A biomassza energetikai hasznosításának erősítése és népszerűsítése Közép-Európában – egy nemzetközi információs és tanácsadói hálózat.
1 Zala Megye az Információs Társadalomban Konferencia Zalaegerszeg, május 30..
Az EasyWay „Alkalmazási Útmutatók” tagállami egyeztetésének és végső elfogadásának folyamata március 8. KKK – ITS Hungary Egyesület workshop Mocsári.
Szerkesztett információs szolgáltatás, amely az Európai Unióra, Európa országaira, valamint az állampolgárok, kutatók és egyéb érintettek számára fontos.
Szerkesztett információs szolgáltatás, amely az Európai Unióra, Európa országaira, valamint az állampolgárok, kutatók és egyéb érintettek számára fontos.
INTERREG IIIC Szolnok, INTERREGIONÁLIS EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS INTERREG PROGRAMOK MAGYARORSZÁGON „Centurio Szeminárium” RÓZSA Diána Program menedzser,
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése VÁTI.
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése Majorné.
GeoGebra A matematikai szabadszoftver tanuláshoz és tanításhoz
HR – több nézőpontból 1. SZIE-HR-IT-DAY HR – több nézőpontból „A rendezők szándéka, hogy szűküljön az egyetemi képzés és a piacképes gyakorlati.
COACH BioEnergy A biomassza energetikai célú hasznosításának erősítése és népszerűsítése Közép-Európában – nemzetközi információs és tanácsadói hálózat.
Fiatalok Lendületben Program Youth in Action Tineret in Acțiune.
Könyvtár- és informatikai alapismeretek kurzus október 1.
Assoc. Prof. Ján Gunčaga, PhD. Faculty of Education Catholic University in Ružomberok Nyílt forráskódú szoftverek és IKT az oktatásban.
PET Portál és Blog Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület XXX. Szakmai fórum (2008. március 19.)
A HELYSZÍN INFONETMEDIA LTD 45 Queen Street PORTSMOUTH PO1 3HW United Kingdom.
Tudományos adatbázisok 2. Farkas Boglárka
Google Scholar Az irodalomkutatás és idézet keresés segédeszköze Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár Berhidi Anna 2015/2016.
Könyvtár- és informatikai alapismeretek kurzus október 7.
Dr. Földy Ferenc Európa-jogi szakjogász III. EURES állásbörze október 11. EUvonal EU Tájékoztató Szolgálat.
Az ítélkező munka szolgálatában a Bírósági Könyvtári Rendszer bemutatása.
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
1 Néhány szó az EBSCO-ról Jan Luprich, Lukács Eszter - EBSCO.
Google Scholar és Mendeley Az irodalomkutatás, valamint a bibliográfia- készítés, megosztás, kapcsolatépítés segédeszközei Semmelweis Egyetem Központi.
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
Dr. House is hasznosnak találná – az MD Consult online referensz-rendszere Előadók: Agnieszka Wlaszczyk, Mikulás Gábor Elsevier Health Sciences.
Európa Uniós információforrások
Kapcsolattartó hírlevélküldő rendszer
Digitális világ Rólunk a világnak Írjunk blogot!
HPC: Hozzáférés és első lépések
Az irodalomkutatás és idézet keresés segédeszköze
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Tudományos adatok keresése, avagy a Data Citation Index bemutatása
Az irodalomkutatás és idézet keresés segédeszköze
5 tipp a munka egyszerűsítésére
Az irodalomkutatás és idézet keresés segédeszköze
EU Tájékoztató Szolgálat
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Az irodalomkutatás és idézet keresés segédeszköze
Fontos források az orvostudományban
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Javaslatok a Fogorvosi Szemle megújítására
Networkshop 2019 Győr, április 26.
A HTE Vételtechnikai, Kábeltelevíziós Szakosztálya és a Média Klub előadása a BME TMIT I. épület B. 210-ben Mobilinternet semlegesség gyakorlati mérése.
Előadás másolata:

Szerkesztett információs szolgáltatás, amely az Európai Unióra, Európa országaira, valamint az állampolgárok, kutatók és egyéb érintettek számára fontos témakörökre összpontosít Egyszerű hozzáférés Hozzáértő kiválasztás Kiterjedt tartalom

Egyszerű hozzáférés Hozzáértő kiválasztás Bő tartalom Az ESO szolgáltatása …

Egyszerű Keresés Összetett Keresés Információs útmutatók vagy a legfrissebb információk böngészese Hogy működik az ESO? …

Hozzáértő kiválasztás… Az ESO-n fellelhető tartalmat az indexálás és a szolgáltatás által lefedett témák szakértői választják ki, Ian Thomson, vezető szerkesztő irányítása alatt A források kiválasztásának legfőbb szempontja, hogy releváns legyen állampolgárok, diákok, kutatók és szakmabeliek számára egyaránt, országtól függetlenül

Kiterjedt lefedettség… Az ESO fókuszában az Európai Unió intézményei és tevékenysége állnak Az ESO szintén tudósít: Fejleményekről Európa különböző országaiban és régióiban Más nemzetközi szervezetek európai tevékenységéről Európai állampolgárok és érintettek számára fontos témákról Az ESO lefedettségébe beletartoznak: EU dokumentumok / Nemzeti források / Kutatócsoportok / Más nemzetközi szervezetek / Akadémiai tanulmányok / Folyóiratcikkek / Média hírforrásai

Az ESO további szolgáltatásai Legyen naprakész! Naponta frissített információk A kulcs szimbólum jelöli a legfontosabb forrásokat, melyek mindig a találati lista legelején találhatóak ESO Információs útmutatók EUs intézmények / Európai országok / EUs politikák Iratkozzon fel az ESO heti értesítéseire, hogy a legfrissebb, Önt érdeklő információkhoz juthasson hozzá

Távoli hozzáférés Az ESO távoli hozzáférés különböző módszereivel is elérhető Több felhasználós hozzáférés Az ESO előfizetés feljogosítja több felhasználó hozzáférésére az előfizető szervezet hálózatán Használati statisztikák Elérhetőek az Ön szervezetének ESO használati statisztikái Az ESO egy angol nyelvű szolgáltatás, mely hozzáférést kínál információkhoz, véleményekhez és nézőpontokhoz Európa valamennyi tájáról

Előfizetés Töltse le jelentkezési lapunkatjelentkezési lapunkat Amennyiben ingyenes próbaidőt igényelne, írjon az

További információ Ian Thomson, ESO Executive Editor European Documentation Centre Cardiff University PO Box 430 Cardiff, CF24 0DE Wales, United Kingdom Tel: +44 (0) © Ian Thomson, Cardiff EDC, May 2011 Translated by Csaba Suto