Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi: A lovat és a lovasát a tengerbe vetette. Az Úr az én pajzsom, szabadítóm.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Advertisements

Úton böjtben.
Magasztalja lelkem az én Uramat. Örvendezve élek szárnyai alatt
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT ! .
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Sámuel királlyá keni Sault
Énekeljetek új éneket az Úrnak, énekelj az Úrnak, te egész föld!
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Milyen kedvesek a te hajlékaid, Seregek Ura
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
KI AZ EMBER? Erdő Péter From Darkness, the Light Borúra derü Hungarian Academy Of Sciences Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológia Kar.
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Sötét gondok nyomasztják
42. zsoltár („A Dávidé.”) Szent Biblia alapján (Károli fordítás)
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Most, hajnalban, minden szerdán, áhítat ???????!!!!!!!
Jó reggelt- Isten hozott !.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Ballagók búcsúztató áhítata.
Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
JÓ REGGELT  !!.
Jó reggelt!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
ISTEN IGÉJE MONDJA: „…a négy élőlény és a huszonnégy vén leborult a Bárány előtt … és új éneket énekeltek ekképpen: "Méltó vagy arra, hogy átvedd a könyvet,
Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Gyertek az Urat dicsérni, imádjuk Őt, földünkre eljött megváltó Istenünk Övé a mindenség! Vidáman énekelj ujjongva áldjad: dicsőség!
Itt van az Úr, énekeljünk örömmel, örömmel, örömmel,
Ujjongjatok az Úrban, igazak, a hívőkhöz illik a dicséret!
Az Úr az én kősziklám, váram és szabadítóm; az én Istenem, az én kősziklám, ő benne bízom: az én paizsom, idvességem szarva, menedékem. Zsoltár 18:3.
Bárányom, Bárányom, Istennek Báránya, könyörülj rajtam, hadd jussak jobb sorsra! Adj nekem nagy hitet, amíg lehet! Formáld kedved szerint a szívemet!
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Magasztalja lelkem az én Uramat, örvendezve élek szárnyai alatt
Az Úré a föld és ami betölti, a földkerekség és a rajta lakók.
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
1. Légy Jézus Krisztus harcosa, és bátran állj elő
JÓ REGGELT !.
Jelenléted erőt ad. Refr. Jelenléted erőt ad nekem, Jelenléted Uram, Istenem. Jelenléted, itt van lakhelyem, hol megérintesz kegyelmeddel. Sziklád rejtekében,
a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
Bízom csendesen.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
Az Ige Liturgiája Olvasmány Mózes első könyvéből Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. Így szólt Isten: «Teremtsünk embert képmásunkra. Isten.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Kezem felemelem, úgy várok Rád, Neved vigasz nekem, úgy várok Rád.
376.
JÓ REGGELT !.
A gyenge szól: Erős vagyok, És a szegény felkel, így szól:
A karmesternek: Kórah fiainak tanítókölteménye.
Előadás másolata:

Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi: A lovat és a lovasát a tengerbe vetette. Az Úr az én pajzsom, szabadítóm ő lett nékem. Dicsőítem őt, ő az én Istenem, magasztalom, mert atyáim Istene.

-Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Olyan az Úr, mint a hős harcos, és Mindenható az ő neve. A fáraó szekereit és seregét a tengerbe vetette, válogatott harcosai elmerültek a Vörös- tengerben.

- Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. A hullámok elborították őket, mint a kő, mélybe merültek. A te jobbod, Uram, erejével tündöklik, uram, jobbod szétzúzza az ellenséget.

- Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Bevezeted népedet, és elülteted örökséged hegyén, melyet erős lakhelyeddé és szentélyeddé a te kezed formált. Az Úr uralkodik örökkön-örökké. - Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi.