Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyertek az Urat dicsérni, imádjuk Őt, földünkre eljött megváltó Istenünk Övé a mindenség! Vidáman énekelj ujjongva áldjad: dicsőség!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyertek az Urat dicsérni, imádjuk Őt, földünkre eljött megváltó Istenünk Övé a mindenség! Vidáman énekelj ujjongva áldjad: dicsőség!"— Előadás másolata:

1 Gyertek az Urat dicsérni, imádjuk Őt, földünkre eljött megváltó Istenünk Övé a mindenség! Vidáman énekelj ujjongva áldjad: dicsőség!

2 Az Ősi bűntől megváltani jött, örülj, zengjen az Úrnak dicsőség! Győzött az élet a halál fölött, Örülj, zengjen az Úrnak dicsőség!

3 Gyertek az Urat dicsérni, imádjuk Őt, földünkre eljött megváltó Istenünk Övé a mindenség! Vidáman énekelj ujjongva áldjad: dicsőség!

4 Kegyelme által Üdvözülhetünk. Örülj, zengjen az Úrnak dicsőség!

5 Gyertek az Urat dicsérni, imádjuk Őt, földünkre eljött megváltó Istenünk Övé a mindenség! Vidáman énekelj ujjongva áldjad: dicsőség!

6

7

8


Letölteni ppt "Gyertek az Urat dicsérni, imádjuk Őt, földünkre eljött megváltó Istenünk Övé a mindenség! Vidáman énekelj ujjongva áldjad: dicsőség!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések