Ügyfélkapcsolattal rendelkező munkahelyek. Ügyfélszolgálati munkahelyek Bankfallal lezárt számítógéppel támogatott ügyfélkapcsolati munkahelyek Amennyiben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
IT Essentials I. IT Alapismeretek: PC Hardver és Szoftver v4
Advertisements

Másodfokú egyenlőtlenségek
M UNKAVÉGZÉS A XXI. SZÁZADBAN. A 21. században lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat nem a munkahelyen, hanem otthon végezzük el. Ezt röviden távmunkának.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Goronné Ondré Katalin Bihari Mentor Hálózat kiépítése a résztvevő szemével.
Egészségünk megóvására vonatkozó munkahelyi szabályok
Jó gyakorlatok a norvég foglalkozási rehabilitációban Kihívások és válaszok konferencia Szombathely Støren- Váczy Blanka szociálpolitikus.
Genertel sajtótájékoztató – az NRC kutatási adatai június 9.
A humán erőforrás jövőbeni kihívásai
7. A PR (Public Relations) tevékenység (Propaganda / Nyilvánosság)
Esély és lehetőség: Távmunka Magyarországon 2002.november.
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
KRÍZISKOMMUNIKÁCIÓ A GYAKORLATBAN
A PROJEKT, A VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS SZEMSZÖGÉBŐL dr. Naszádos Krisztina NKKB Ügyvédi Iroda 2010.
A határ, mint innovációs megújulási tengely INNOAXIS projekt-nyitó konferencia. Csanádi Attila PhD hallgató november 16. Szabadka Az Információs.
Közönségkapcsolatok (PR)
SZONEK Liszt Ferenc Utcai Bölcsőde és Óvoda Szentlőrinc
Köszönti Önöket az és vezetője, Bohnné Keleti Katalin, okleveles közgazda, nemzetközi marketing szakértő, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.
„TEtt – program az áldozatokért és tettesekért”
Mit kell beletenni egy multimédiás számítógépbe? A számítógép felépítése nagy vonalakban.
Rögtön megnézzük a részleteket…. Máz? Álarc? Nyomulás? Nem, ez a SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS! Előadó : Dr. Serényi János, Értéktrend Consulting NYUGATMAGYARORSZÁGI.
Családi vállalkozás.
Új dolgozóval bővül szalonja. Milyen járulékfizetési kötelezettségei vannak? Hasonlítsa össze a mellékletek segítségével egy START kártyás foglalkoztatott.
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ügyfélbarát ügyintézés, partneri kapcsolat a pályázatkezelésben – Az Új Széchenyi Terv pályázatok tanulságai Biró.
Üzleti közösségekhez tartozás Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
A nem OEP finanszírozott bevételek szervezési rendje és megfelelősége a törvényi előírásoknak Béres György gazdasági igazgató Vezérigazgató Találkozót.
A MAGYAR MUNKAVÁLLALÓK MUNKAERŐ-PIACI JELLEMZŐI
Public Relations eszközök az egészségügyi intézmények szolgálatában
Az IKTA/ számú pályázat alapján: Ügyfélbarát ügyintézést támogató informatikai rendszer prototípusának kialakítása (Elektronikus Polgármesteri.
1. tétel Ön a munkahelyén az iroda kialakításáért felel. Tervezze meg az irodában milyen eszközök szükségesek ahhoz, hogy adminisztrációs munkáit pontosan.
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
Előzetes ajánlások a pedagógus témában május
ÖSZTÖN VAGY TUDATOSSÁG AVAGY A GÉPJÁRMŰ-KERESKEDELEM IS SZAKMA DR. FIXLER LÁSZLÓ GÉMOSZ KÖZGYŰLÉS GYŐR, MÁJUS 16. QUALIFORUM.
Dr. Kozári József egyetemi docens, igazgató Szent István Egyetem Közép-Magyarországi Regionális Szaktanácsadási Központ V. Országos Tanácsadási Konferencia.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Minőség menedzsment 6.előadás
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
Trénerek: Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
Miért érdemes az eMagyarország hálózathoz tartozni? Az eMagyarország hálózat működése kézzelfogható eredményekkel járul hozzá a társadalom és a gazdaság.
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
Az operációs rendszerek feladata, fajtái, felépítése
A Régens szoftver bővítése és a Transics flottamenedzsment rendszer bevezetése a BI-KA LOGISZTIKA Kft.-nél Szolnok,
A nemzeti eljárásrend szabályozása -uniós kitekintés
Engel László fejlesztési igazgató
Házi dolgozat szolgáltatásmarketing mystery shopping máv
ATF Gyakorlati tapasztalatok Mádi-Szabó Eszter Salva Vita Alapítvány Június 12.
Foglalkoztatási Információs Pontok
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
LOGISZTIKA Előadó: Dr. Fazekas Lajos Debreceni Egyetem Műszaki Kar.
Tipikus hibák és szabálytalanságok a HEFOP intézkedés megvalósítása során Előadó: Kis Mónika Krisztina Hermes Holding Kft.
KÖBE. Ahol a balesetmegelőzés is KÖTELEZŐ. Tudatos Vezetők Klubja.
1 Költségvetés tervezés 6. előadás. 2 Tartalom A tervezési renaissance Az éves operatív terv Mitől függ az éves operatív terv hatékonysága?
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Adatbáziskezelés. Adat és információ Információ –Új ismeret Adat –Az információ formai oldala –Jelsorozat.
Külföldi piacok felkutatása a Quali-Cont Non-profit Közhasznú Kft. számára.
Nyílt rendszerek összekapcsolása
Intézményi Férőhely Kiváltás program
E-Learning, E-Kereskedelem, és E-Gazdaság fejlődései
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
Az áldozatok hatékony tájékoztatásának rendőrségi protokollja dr. Veisz Gábor Igazságügyi Hivatal Bátonyterenye, június 9.
A Lear Corporation a Fortune 500-as listában felsorolt vállalat, amelynél tehetséges alkalmazottak sokszínű csapatai világszínvonalú termékeket terveznek.
Járási jelzőrendszeri tanácsadó feladatai és tapasztalatai 2016
A TERMÉK- ÉS A MARKETINGKONCEPCIÓ KIFEJLESZTÉSE
Lear Corporation Magyarország Kft.
Üzleti terv bemutatása
Miskolci Járási Hivatal
Foglalkoztatási – Munkavédelmi – Munkaügyi Elektronikus ügyintézés.
MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐK FOGLAKOZTATÁSA munkabiztonsági szakmérnök
14-16 óra Rendszerek irányítása. Szabályozás és példával A szabályozás a kibernetikában az irányítás egyik fajtája: az irányítás lehet vezérlés (open.
Előadás másolata:

Ügyfélkapcsolattal rendelkező munkahelyek

Ügyfélszolgálati munkahelyek Bankfallal lezárt számítógéppel támogatott ügyfélkapcsolati munkahelyek Amennyiben egy pénztári munkahelyről van szó, ahol nagy összegű be- és kifizetések történnek, ott a befizető ügyfél számára a vizuális diszkréciót biztosítani kell, a dolgozót pedig a pénzkezelés biztosítása miatt egy zártabb, védettebb környezetben kell elhelyezni. Egy eladópultot, ahol az árúk bemutatása és az ügyféllel történő kommunikáció elengedhetetlen érdemes nyitott megoldásúra tervezni a dolgozó- ügyfél kapcsolat biztosítása érdekében. A munkahely rövid idejű feladatokat lát el, mint például pénztári feladatok, rövid idejű tájékoztatás nyújtása, információkérés. Kialakítását tekintve a kommunikációs igény, az anyagáramlási és a biztonsági igények a legfontosabb mérlegelendő tényezők, amelyek meghatározzák a választott megoldást.

A tanácsadó munkahelyeken az ügyfelek hosszabb időt igénylő ügyeinek intézése történik. Itt általában pénzkezelés nincsen, viszont az ügyfél bizalmas légkörben tud itt tárgyalni a dolgozóval kellemes, irodai jellegű környezetben. A stressz-mentesség biztosítása itt a hosszabb kezelési idő miatt fontos követelmény mind az ügyfél, mind a dolgozó szempontjából. Tanácsadó munkahely

A zárt helyiség biztosítja a diszkréciót, viszont a láthatóság hiánya miatt nem hívja fel magára a figyelmet és így a reklámértéke csökken. Egy nyitott, kellemes benyomást keltő munka­helyre még egy olyan ügyfél is betér, akinek nincsenek határozott elképzelései, csak érdeklődik, és szeretne tájékozódni. Az informálásra is sokkal kedvezőbb egy nyitott tanácsadó modul alkalmazása. Egy zárt helyiségben viszont nem vetődnek fel a diszkréciós távolságok problémái, amik a nyitott munkahelymodulok kialakítását meghatározzák.

Az információs munkahely szerepe az ügyfelek tájékoztatása és irányítása, ezért jól megközelíthető helyen kell elhelyezni. Fontos, hogy felkeltse az ügyfelek figyelmét és derüljön ki róla első látásra, hogy milyen célt szolgál. Információs munkahely