Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
CCNA 1. Szemeszter: Esettanulmány feladat
Advertisements

A számítógépes hálózatok és az Internet
Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
A NEtTelefon – üzleti Előfizetőknek
HÁLÓZATOK.
Készítette: Nagy Márton
Tempus S_JEP Számítógép hálózatok Összefoglalás Összefoglalás Összeállította: Broczkó Péter (BMF)
14. gyakorlat Zelei Dániel.
IPSec.
Készítette: Bátori Béla 12.k
Electra IP cím módosítása
Számítógépes hálózatok Páll Boglárka. Meghatározás  A számítógépes hálózat, számítógépek és egyéb hardvereszközök egymással összekapcsolt együttese.
Hálózatok.
SZÁMÍTÓGÉP- HÁLÓZAT.
Alap hálózat összerakása Packet Tracerben
HÁLÓZATOK.
2007 ISP TANFOLYAM ÉSZAKNET, LH COM. USER AUTHENTIKÁCIÓ •MAC – IP •MAC – DHCP •MAC – IP – RADIUS •PPPoE – RADIUS.
Hálózati architektúrák
Készítette: Vasvári Zoltán
2008. augusztus 6.Budapest New Technology Meetup Group1 Zoltan Kalmar: Hahó Zoltan Kalmar: Hahó Kalmár Zoltán Internet Szolgáltatók.
Hálózatok.
Hálózatok.
HÁLÓZATOK.
Spanning Tree Protocol
Hálózati alapismeretek
Az Internet elemei és hozzáférési technológiái Az Internet architektúrája.
Szakdolgozat Prezentáció.
Vezeték nélküli hálózatok biztonsági megoldásai Készítette Hudac Lóránd (HULRAAI) A Bemutatóban szó lesz: Vezeték nélküli hálózatok felépítése Ezek működtetése.
HÁLÓZATOK.
OSI Modell.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
A TCP/IP cím.
Iskolai Hálózat Létrehozása
Gyakorlat 12. Számítógép hálózatok I.
Egy ISA szerver naplója Sárosi György Terméktámogatási Tanácsadó Microsoft Magyarország.
Vezeték nélküli hálózatok eszközei F ű rész Attila Salamon Róza (felkészít ő tanár) 8.A Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
TMG délelőtt / 1 Forefront Threat Management Gateway 2010 Alapozzunk!
A tűzfalakról Microsoft-módra Rövid áttekintés felhasználóknak (A GYIK alapján)
A protokollok határozzák meg a kapcsolattartás módját.
Hálózati eszközök.
Vezetéknélküli hálózatok biztonsága
Routing Windows 2003 server alatt Földvári Eszter - Kovács András.
Hálózati eszközök Bridge, Switch, Router
Hálózat kiépítésével lehetőségünk nyílik más számítógépek erőforrásainak használatára. Osztott háttértár használat: egy számítógép merevlemezének megosztásával.
Számítógép-hálózatok
Hálózati alapismeretek. 2 Chuck Norris születése óta a fordulórúgások általi halálozások száma %-kal nőtt.
Hálózatok Kialakulásának okai: kommunikációs igény gépek közt,
Windows Server 2008 Távoli elérés – I.
Hálózatok Turócziné Kiscsatári Nóra. Hálózatok kialakulás Az első hatalmas méretű számítógépek csak néhány ember számára voltak elérhetőek. Felmerült.
Hálózat menedzsment Óravázlat Készítette: Toldi Miklós.
Óravázlat Készítette: Toldi Miklós
Kapcsolatok ellenőrzése
Számítógép-hálózatok Budai László. Alapfogalmak  Hálózat fogalma  Hálózati architektúrák  Hálózati topológiák  Szabványok  OSI modell 2.
Számítógép hálózatok.
HEFOP 3.3.1–P /1.0A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa terv keretében valósul meg. 1 Számítógép- hálózatok dr. Herdon.
Számítógépes hálózatok Páll Boglárka. Meghatározás A számítógépes hálózat, számítógépek és egyéb hardvereszközök egymással összekapcsolt együttese. Például:
Hálózatok II. Alapfogalamak.
Topológiák Hálózati eszközök
Dynamic Host Configuration Protocol
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
Tűzfal (firewall).
Hálózati eszközök. Router Az első routert egy William Yeager nevű kutató alkotta meg a 1980 januárjában Stanford Egyetemen.A feladata a számítógéptudomány.
Biztonság kábelek nélkül Magyar Dénes május 19.
Számítógép-hálózatok
Számítógépes hálózatok
Hálózatok.
Mobilkommunikáció Eszközök és hálózatok
Internet és kommunikáció
Hálózati alapismeretek
Előadás másolata:

Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2

Confidential Kompakt méret, gazdag lehetőségek Pehelykönnyű, kompakt és stílusos alakjával könnyen hortdozható, így bárhová magunkkal vihetjük, ahol hálózatra van szükségünk. Négy 10/100Base-T Ethernet porttal, hogy tetszőleges kábeles hálózatba is beilleszthető legyen.

Confidential AP és 4 portos router egyben Annyira kényelmes, hogy el sem tudja képzelni  Az egyetlen négyportos zseb-router: A WL-530gV2 nemcsak egy wireless router, hanem hubként is használható, így a legkülönfélébb igényeket is kielégíti.  IP kiosztás: A WL-530gV2 –be épített DHCP (dynamic host configuration protocol) szerver a routerre csatlakoztatott eszközöknek, még akár a PDA-knak és a drótnélküli médialejátszóknak is automatikusan saját IP címet oszt a lakás vagy iroda bármelyik pontjában. Ráadásul, ha Internet-hozzáférése is van, az összes csatlakoztatott eszköz egyetlen külső IP címet használ.  Automatikus váltás AP és router mód között Más eszközökkel ellentétben, amelyek a kezelőfelületükön kapcsolhatóak router vagy AP módba, a WL530gV2 figyeli a WAN portjára kötött szélessávú modemet, és amennyiben az helyesen van csatlakoztatva és létrejött az Internet-kapcsolat, router üzemmódba vált, azonban ha bármilyen probléma merül fel az Internet-kapcsolatban, automatikusan átkapcsol AP üzemmódba, így a belső hálózat továbbra is működőképes marad mindenféle bonyolult beállítás nélkül is.

Confidential Csak egyetlen hálózati kábel van a tárgyalóban? Semmi baj! A WL-530gV2 beépített DHCP szerverével bármilyen eszköznek Internet-hozzáférést nyújt a hatósugarán belül.

Confidential Biztos kimerült, miután egész nap ügyfelekkel tárgyalt. Mit szólna ahhoz, ha ezt az indítványát már a puha szállodai ágyban hevgerészve fejezhetné be? A WL-530gV2 drótnélküli rádiójának köszönhetőenott dolgozhat, ahol leginkább kényelmes Önnek.

Confidential LAN és WAN szűrő: Lehetővé teszi, hogy a routeren keresztül ne haladjon nem kívánt adatforgalom. A szabályokat idő, IP cím vagy protokoll alapján is beállíthatjuk. ACL (access control list): Lehetővé teszi, hogy a routerre kizárólag csak a megadott MAC című (fizikai című) eszközök csatlakozhassanak. Továbbfejlesztett biztonság Védd az otthoni hálózatod Kettős tűzfal: NAT+ SPI A NAT (network address translation) tűzfalon kívül, amely elrejti a belső IP címeket kívülről, a WL-530gV2-ben SPI (Stateful Packet Inspection) tűzfal is található, amely egy még hatékonyabb és erőteljesebb biztonsági rendszer.

Confidential Védjük a gyermekeket! A szülők és rendszergazdák titkos fegyvere  A WL 530gV2 fejlett biztonsági és tartalomszűrési funkcióinak köszönhetően a hálózat védve lesz a jogosulatlan hozzáféréstől, és mindemellett kulcsszavak és időtartamok megadásával szőrhetjük a nem megfelelő tartalmak megjelenítését is.  A WL-530gV2 wireless router a legjobb választás, ha otthoni vagy irodai wireless hálózatot szeretne építeni. Az URL filter lehetővé teszi bizonyos tartalmak (például erotikus vagy illegális oldalak) szűrését. Szűrendő kulcs- szavak Mikor legyen aktív a szűrő?