Confidential Az EeePC sajtóvisszhangja Banga Zsuzsanna 2008. február 26.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

A PC gépek szoftverei Kérdés: "Mi az elefánt?" Válasz: "Egér operációs rendszerrel."
Nyitray Norbert 6. Tétel: Ön egy kisvállalkozás számítástechnikai munkatársa. Munkahelyén mindössze néhány számítógépes munkahely van. Feladata a kisebb.
Életünk tartozékává váltak a képerny ő k (tv, számítógép, mobiltelefon), általuk könnyen juthatunk információkhoz, szórakoztató tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz.
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
Videó kártyák újdonságai Készítette: Villás Tibor.
Hardver ismeretek: Hordozható számítógépek.
Hardver alapok I. 10. osztály.
Személyi számítógépek
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Számítógép, navigáció az autóban
BIOS újdonságok és érdekességek
Készítette : Barati István Médiatechnológus asszisztens
A számítógép felépítése
I. Informatikai alapismeretek Dabas, november 18.
 Az alaplap kiválasztása előtt figyelembe kell venni, hogy milyen processzort szeretnénk magunknak, hiszen ettől függ, hogy milyen lapkakészletű/foglalatú.
Small Liga Mozgás vezérlő rendszere
Számitástechnikai alapismeretek
Nagy Gábor MF01-M2.
A számítógép felépítése
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
Alapfogalmak Hardver:  A számításokat végző fizikai-technikai rendszer (kézzel fogható, fizikai termékek) Szoftver:  Programok, programrendszerek (szellemi.
Elektronikus adóbevallás
Nyári Tanártovábbképzés augusztus SharePoint a Jedlikben Takács Attila – Borbély Balázs –
Internetes források alapján készítette:
Napjaink háttértárolói Készítette: Asztalos Péter Felkészítő tanár: Ing. Mezei Adrianna Iskola: Stredná priemyselná škola - Ipari Szakközépiskola Komárno.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Közösségi oldalak használata
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
Ittzés Zsigmond Budapest Airport IT Infrastruktúra manager
Levelezés, és a többiek Takács Béla Irodalom Bodnár –Magyari: Az Internet használata I. (Kiskapu) Bodnár –Magyari: Az Internet használata.
A számítógép alapegységei. A számítógép a belsőleg tárolt program segítségével automatikusan hajtja végre a programokat. A memória utasítások és adatok.
A számítógép teljesítménye
Eee PC 900A Sales kit - Linux CPM Wendy Tsai Winson Wu 2008/07/01.
1 BESZÉDFELISMERŐ RENDSZERES ALKALMAZÁSA AZ ÉRDEKKÉPVISELETI MUNKÁBAN (ELŐKÉSZÍTÉS) A STRATOSZ SZÁMÁRA KIDOLGOZOTT VÁLTOZAT Készült a MAT támogatásával,
Térinformatika a mindennapok online médiájában Pohly Ferenc T-Online Magyarország.
Számítógép legfontosabb paraméterei
Bevezetés az operációs rendszerek világába TMG SZK.
Az ECDL-ről „Az ECDL célja az informatikai írástudás elterjesztése, és annak elősegítése, hogy minél több ember az Információs Társadalom teljesértékű.
Eee PC 904HD/1000HD Sales kit. 2 Confidential Eee PC 904HD/1000HD Egyszerű, Kiváló, Izgalmas.
Jegyzetelő Alkalmazás Táblagépekre Farkas Tamás /7 OE-NIK Farkas Tamás.
+ Az e-adatbázis kincset ér De hogyan használjuk?.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Az Élet Igéje szeptember.
Háttértárak.
IPhone 5 Ulrich Anna Csenge Zirci Reguly A. Német Nemzetiségi Nyelvoktató Ált. Isk. Felk.tanár: Földesi Katalin Ulrich Anna Csenge.
Processzorok és típusai
Itbusiness konferencia, CONFESSION ON A DANCEFLOOR Cégek az üzleti modellváltásról Gulyás János / Ipsos Zrt. Nobody’s Unpredictable.
Merevlemezek tegnap, ma, holnap. Bevezetés Számítógépünk alapvető alkatrésze Hosszú távú adattárolás Régebben kis méret, lassú működés Manapság nagy méret,
Az én kedvenc mobiltelefonom
ASZTALI GÉPEK KONTRA TABLETEK Melyiket válasszam? Készítette: Kiss László IALMGR)
Téma: Kedvenc mobilom Készítette: Présing Zsófia Osztály: 7.G Felkészítő tanár: Huschekné Szabó Ildikó Iskola: Türr István Gimnázium és Kollégium 8500,
Kedvenc mobilom Készítette: Orsós Martin
Notebook Csapattagok: Koska Anna Király Vivi Koska Balázs Terék Máté Fegyveres Máté Tóth Bence Győrik Viktor.
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Iskolai számítógépes hálózat bővítése Készítette Tóth László Ferenc.
1 Számítógépek felépítése 13. előadás Dr. Istenes Zoltán ELTE-TTK.
2. Operációs rendszerek.
Mikroprocesszorok (Microprocessors, CPU-s)
A Laptopok Készítette : Koczka Anita Mária Környezetmérnöki (Bsc) hallgató.
Tablet-pc.
Intel P965 chipset.
LOGISZTIKA ÉS GLOBALIZÁCIÓ. Logisztika és globalizáció A piacok globalizálódásának következménye: - nemzeti piacok szükségletét lényegesen meghaladó termelési.
Ilyen számítógépet szeretnék
RAM (Random Access Memory)
Hardver ismeretek: Hordozható számítógépek.
SQL Több táblás lekérdezések. Halmazműveletek. Alkérdések
Számítógép Ft-ból Készítette:Kovács István Ferenc
A Linux operációs rendszer
Előadás másolata:

Confidential Az EeePC sajtóvisszhangja Banga Zsuzsanna február 26.

Confidential Ugyan már! Kinek kellene egy noteszgép 900 megahertzes Celeron M processzorral, 512 megabájt memóriával és 4 gigabájt merevlemezzel 2008-ban? Nos, akinek eddig megmutattuk, mindenkinek! Samu József – Computerworld Computerworld, február – 20. oldal

Confidential Egy nagyobb női retikülben is elfér... a tankönyv nagyságú gép egy nagyobb női retikülben is elfér... Külön piros pont a mérnököknek azért, hogy a konnektorba dugandó tápegység is az átlagosnál kisebb, így ez is vígan elfér a masina mellett a táskában. Straub Ádám – Origo Techbázis teszt-asus-eee-pc.html Mekkora is valójában az Eee PC? Kicsi, nagyon kicsi. Alapterülete 225 x 164 mm, tehát alig nagyobb egy A5-ös jegyzetfüzetnél... Némi gyakorlással tízujjas gépelésre is tökéletesen alkalmas... Mézes Rudolf és Koi Tamás – Prohardver

Confidential Bárki elboldogul vele Az Eee az ASUS saját, Xandros-alapú Linux disztribúciójával érkezik, amely remek megoldás, hiszen bárki elboldogul vele, beleértve azokat is, akik eddig még semmiféle számítógépes gyakorlatot nem szereztek. Az Asus elsősorban az átlagembereket – legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről – célozza meg az Eee PC-vel, akik egyszerűen online szeretnének lenni. Ők chatelhetnek, videotelefonálhatnak, megnézhetik a leveleiket, keresgélhetnek az interneten.... az Eee sikerének egyik titka, hogy egy könnyen kezelhető, szép felületű, azonnali használatra kész, meglepően gyorsan bootoló operációs rendszerrel érkezik a felhasználó asztalára. Mézes Rudolf és Koi Tamás – Prohardver Samu József – Computerworld Computerworld, február – 20. oldal Samu József – Computerworld Computerworld, február – 20. oldal

Confidential Ellenállhatatlanul szexi... a hölgyek kifejezetten cukinak találták. Straub Ádám – Origo Techbázis teszt-asus-eee-pc.html Kifejezetten öröm volt látni, hogy az összeszerelés minőségét és az anyagfelhasználást tekintve sem érhető tetten az olcsóság; a burkolat stabil, az illesztések jók, a kijelző zsanérja nem lötyög... Maga a gép nem sípolt, nem gerjedt, nem kattant időnként, mint az olcsóbb notebookok többsége. A recept? Tervezz egy apró, ellenállhatatlanul szexi PC-t, csak annyi lóerőt építs bele, amennyi feltétlenül szükséges, az operációs rendszernek és applikációknak adj ingyenes megoldásokat, és az egészet áruld nagyon kedvező áron! Mézes Rudolf és Koi Tamás – Prohardver zott/eee_pc_kivulrol.html Samu József – Computerworld Computerworld, február – 20. oldal

Confidential Kipróbáltuk, meggyőzött Biztosak vagyunk benne, hogy az Eee PC-nek lényegesen nagyobb esélye van forradalmasítani a hordozható számítógépek világát, mint az UMPC-nek volt jó egy évvel ezelőtt. Az Asus miniszámítógépének a mérete mellett a sebesség a legfőbb erénye. Gyors, egyszerűen használható, és nagyon praktikus gépet épített a tajvani gyártó. Hargitai Miklós – Népszabadság Mézes Rudolf és Koi Tamás – Prohardver Az Asus eddigi legjobb kütyüje az Eee PC, mely a világ legtöbb régiójában még meg sem jelent, de máris kultuszt teremtett. Tessék nekem félretenni egyet!... az ASUS Eee esélyes arra, hogy az legyen az IT-ban, mint ami a Ford Modell T volt az autóiparban! Mézes Rudolf és Koi Tamás – Prohardver tt/eee_pc_kivulrol.html Samu József – Computerworld Computerworld, február – 20. oldal

Confidential Köszönöm a figyelmet !