Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

Ha szívemben Istennek békéje él,
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Újévi áldás.
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Újévi áldás.
♫ A diák automatikusan váltanak, csak nézd…
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
Kikészít vagy kiegészít?
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
JÓ REGGELT  !!.
Jó reggelt!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
"Íme, az Isten Báránya, aki hordozza a világ bűnét!"
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Sokszor úgy érzem, Összeroskadok, Többé nem lesznek jó és szép napok,
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Örvendjetek, vigadjatok,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
"Felvirradt a hajnal, nézd milyen szép reggel,
Ébredj ember mély álmodból, Jézus megment rabságodból,
Isten hozott köztünk!.
Add át a szívedet Jézusnak, Megtisztítja, meggyógyítja
Régi magyar áldás….
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Jöjj, ha éhes vagy.
Nem tudom mikor lesz.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Tudod most új élet vár.
Lelki felkészülés karácsonyra, Jézus születésének ünnepére.
Ki dolgát mind az Úrra hagyja, És benne bízik szüntelen,
JÓ REGGELT !.
Jézusom, áldozatodra gondolok
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
JÓ REGGELT !.
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
235.
Anyák napjára. Szeretettel! Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni
Örvendezzünk, jertek, áhítatos lelkek, Istenünk oltáránál
JÓ REGGELT !.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Évközi 26. vasárnap Október 1. – „A” év.
54.
Előadás másolata:

Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám? Kedves barátom, figyelj most rám! Mért vagy szomorú, és miért nem vidám? Ha életed üres és céltalan, Hallgasd meg, hogy mit tanácsol Néked ez a dal! Ne add fel a reményt, hisz van megoldás: Jézusban, Ki a Golgotán érted adta magát. Akármilyen életed volt eddig neked, Tudd meg, hogy Jézus Krisztus akkor is szeret.

Jézusban, Ki a Golgotán érted adta magát. Sok mindent már megpróbáltál, s nem volt benne jó. Nem hallottál sehol sem egy vigasztaló szót. Életedet betölti most a keserűség, Talán még azt sem tudod, hogy miért is élsz. Ne add fel a reményt, hisz van megoldás: Jézusban, Ki a Golgotán érted adta magát. Akármilyen életed volt eddig neked, Tudd meg, hogy Jézus Krisztus akkor is szeret.

Ne add fel a reményt, hisz van megoldás: Kedves barátom, figyelj most rám! Én is kerestem, és megtaláltam már Jézust, ki eddig is mindig várt reám, Betölti most szívemet a teljes boldogság. Ne add fel a reményt, hisz van megoldás: Jézusban, Ki a Golgotán érted adta magát. Akármilyen életed volt eddig neked, Tudd meg, hogy Jézus Krisztus akkor is szeret.

Életedben nincs remény Lelked, szíved oly szegény, Jöjj az Úrhoz, mert Ő szívesen segít! Utadon nincs semmi fény, Harcodban erőd kevés, Jöjj az Úrhoz, mert Ő szívesen segít.

Mondd el szíved bánatát, Mondj el mindent, ami fáj, Mert csak Jézus egyedül a segítőd. Érted folyt a drága vér, Jézus meghalt bűnödért, Ezért add át szíved, És bocsásd be Őt!

Jézus most is szerte jár, Téged is oly régen vár, Áldásával gazdagítja életed. Öröm, béke vár reád, Szívedet add Néki át, Boldogan követjük együtt lábnyomát.

Mondd el szíved bánatát, Mondj el mindent, ami fáj, Mert csak Jézus egyedül a segítőd. Érted folyt a drága vér, Jézus meghalt bűnödért, Ezért add át szíved, És bocsásd be Őt!

ÚJ TEREMTÉS Új teremtés lettem én, teljes új ember… A régi már nem él, újjá lett minden! Több ez, mint győzelem, ó, mivé lettem, Új teremtés lettem én, teljes új ember!

Péter István - Erdély, Sarmaság Köszönjük a figyelmet! Péter István - Erdély, Sarmaság Következő alkalmunk: február 16. MIÉRT VAN SZENVEDÉS, HA VAN ISTEN? Gál Lajos, lelkész - Szeghalom Beszélgetős, házialkalom: febr. 2. (szombat) 18.30 Női kör – Birgit & Damaris: febr. 8 .(péntek) 17.00 (Nap u. 4.) Van kérdése, ötlete, témajavaslata? Írja meg nekünk! Szívesen fogadjuk a tesz@csongrad.hu vagy a 6641 Csongrád, Pf. 136. címeken.