Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
.. Történetünk egy morózus id ő s férfiról szól,- akinek senkije nem volt, nem szeretett senkit, és mogorvasága miatt ő t sem szerette senki..Haragban.
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
A HÁROM FA.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Szent Pál Korintusiaknak írt 1.levele 13.
Úton böjtben.
Feltehetek egy kérdést?
1848 Március 15.
„ Ezt mondom az Úrnak: Én Uram vagy te; feletted való jóm nincsen.”
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A HÁROM FA.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
( Bokrétás András) 7 mp.-ként automatikus váltás.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Jézus (tudományos) halála
(A tudomány szemszögéből)
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
Ahogy én tolmácsolnám nektek…
Könnyek....
Szent Teréz rózsakertje
Az ülő Buddha okos gondolatai:
ALAPIGE: 1Kir 3,
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Bibliatábor nyár Püspökladány.
A legerősebb kívánság      .
AUTOMATIKUS VETITÉS ! A bőlcs öregkor akkor jön el, amikor annyira egyedül vagy,hogy csak magaddal tudsz vitatkozni.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Ami lehetetlen az embereknek, az lehetséges az Istennek. Lukács 18, 27.
Hogyan választ egy férfi feleséget magának?
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
A BOLDOGSÁG TITKA.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Nyolc fontos tudnivaló azoknak, akik először mennek operába PéPéeS
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
TUDTAD?.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
1Mózes2,16-17; Jób1,6-22 Ter 2, Az Úristen parancsot adott az embernek: „A kert minden fájáról ehetsz. De a jó és rossz tudás fájáról ne egyél, mert.
Folyamodjatok az Úrhoz,
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Jelenléted erőt ad. Refr. Jelenléted erőt ad nekem, Jelenléted Uram, Istenem. Jelenléted, itt van lakhelyem, hol megérintesz kegyelmeddel. Sziklád rejtekében,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Vágyaink Isten mérlegén
Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.
A HÁROM FA.
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
Előadás másolata:

Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.   Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő. Mivel a kötél nem volt elég erős, hogy mind a 11 embert megtartsa, úgy döntöttek, hogy egy személynek le kell ugrania, különben mindannyian meghalnak. Nem tudtak megegyezni, hogy ki legyen az áldozat. Ekkor a nő tartott egy rövid de nagyon megható beszédet, mondván, hogy majd ő feláldozza magát, mivel a nők hozzászoktak ahhoz, hogy a fiaik és férjeik javára lemondanak mindenről, mindent odaadnak a férfiaknak, anélkül, hogy bármit kapnának cserében… Amint befejezte beszédét, az összes férfi elkezdett tapsolni…. Tanulság: Soha nem szabad alulértékelni a nők hatalmát…

Kérlek, Uram, adj nekem erőt … és eszközöket, hogy átkelhessek!     Egy nap három férfi kirándulni ment. Egyszer egy gyors sodrású megáradt folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a túlsó partra, de nem volt mivel. Az első elkezdett imádkozni: - Kérlek, Istenem, adj nekem erőt, hogy át tudjak kelni! PUF! Isten adott neki két rendkívül erős kart és lábat, így nagy nehézségek árán át tudott úszni 2 óra alatt, de úgy, hogy kétszer csaknem megfulladt. Ezt látva a második szintén Istenhez fordult: Kérlek, Uram, adj nekem erőt … és eszközöket, hogy átkelhessek! PUF! Isten adott neki egy kis kenut és evezőket, így egy óra kemény munkával átjutott, de kis híján kétszer a vízbe fordult. A harmadik, az előző kettő tapasztalataiból okulva, úgy döntött, hogy szintén a Jóistenhez fordul: - Kérlek, Istenem, adj nekem erőt, eszközöket…és intelligenciát hogy átkelhessek! PUF! Isten átváltoztatta őt nővé, aki ezután megnézte a térképet, majd 200 métert gyalogolt a folyó mentén, és átkelt a felette átívelő kis hídon.

Ha a férfiak végre képesek lennének MEGHALLGATNI a nőket…   Egy férfi egy szűk hegyi úton, szerpentinen vezet. Vele szemben halad egy nő. Abban a pillanatban, amikor összetalálkoznak, a nő átkiált az ablakon keresztül: Disznó!! A férfi rögtön visszakiált: Kurva!! Mindketten folytatják az útjukat, majd a következő hajtűkanyarban a férfi beleütközik egy úttesten álló óriási disznóba…. Ha a férfiak végre képesek lennének MEGHALLGATNI a nőket…

Tanulság: Ne vitatkozz olyan nőkkel, akik tudnak olvasni…   Egy pár vakációra utazott egy tóhoz, amelynél lehetett horgászni. A férfi szeretett pecázni hajnalban, a nő inkább olvasgatott. Egy reggel a férfi hazatérve a hajnali pecázásból, ledőlt egy kicsit szunyókálni. A nő elhatározta, hogy ugyan a tavat nem ismerte, de kimegy kicsit csónakázni. Kis evezés után elkezdett olvasgatni. Nemsokára megjelent a parti őrség képviselője, és így szólt: Jó napot, Asszonyom, mit csinál? Olvasgatok. A „Horgászni Tilos” területen jár! De nem horgászom, nem látja? Igen, de magánál van minden szükséges felszerelés. Követnie kell engem, és meg fogom bírságolni! Ha azt teszi, akkor én viszont feljelentem szexuális erőszakért! De.. Én hozzá sem nyúltam magához egy újjal sem! Igen, de magánál van az ahhoz szükséges felszerelés… Tanulság: Ne vitatkozz olyan nőkkel, akik tudnak olvasni…

Mi a különbség a férfiak és a nők között?   Mi a különbség a férfiak és a nők között? Egy nő azt szeretné, hogy egy férfi teljesítse minden kívánságát, míg egy férfi azt szeretné, ha minden nő teljesítené az ő egyetlen kívánságát.

...OK, 5 intelligens nőt könnyedén találhatsz… El kell küldened ezt az üzenetet 5 intelligens és szórakoztató nőnek, akiket ismersz, hogy megnevettesd őket! Elküldheted az üzenetet 5 férfinak is, akiknek van annyi intelligenciája és humorérzéke, hogy ezeket szórakoztatónak tartja. ...OK, 5 intelligens nőt könnyedén találhatsz… …de honnan vegyünk 5 ilyen követelményeknek megfelelő férfit???