Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Egy innováció nyomában
Szeretem a könyvtáram!.
Ami a Tiéd.
Készítette: Kulcsár Anikó
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket.
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
A M E R C É D E S.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Idő multán (Jorge Louis Borges) Chris Spheeris – EROS(Rain)
sajtótájékoztató a felnőtt lakosság egészségmagatartása, motivációi
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
“13 tanács egy életre".
(A tudomány szemszögéből)
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Könnyek....
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola
13 tanács egy életre.
Névnapodra Szeretettel!
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Céline Dion és Andrea Bocelli
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Olvasd lassan és csendben!.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
A legjobb barátom nője (The Girl Of My Best Friend)
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Advent idején.
Az én szüleim és a te szüleid
Járom az arctalan várost,
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Álmaimból, lelkembõl, Két kezembõl, szívembõl,
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Az élet igéje november „Aki szeret engem, megtartja tanításomat. Atyám is szeretni fogja őt, hozzá megyünk és benne fogunk lakni.” (Jn 14,23).
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
Nevelés és nevelői attitűdök
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Bodor Tamás főosztályvezető-helyettes Gyermek és Ifjúsági Osztály
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
A pontos idő: 18:58.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
mint ami mások szerint szükséges!
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Filozófia – 50 felettieknek
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Nem tudom mikor lesz.
ÜZENET.
Tudod most új élet vár.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
Gondolatok a barátságról
Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert Adventista Családi Szolgálatok
Előadás másolata:

Local BEST Group Budaprém

1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2. hogy mindenki tanúja lehessen eme 2 LBG egybekelésének

– Hogy mindig trollkodsz a Pestiekkel? – Hogy továbbra is oltalommentes földrajz jelzés nélküli bort iszol? – Hogy egészségben, betegségben, melegben és hidegben is őőőőő iszol? – Hogy soha nem adod fel azt az elved, hogy SZESZPRÉM jobb hely, mint Pest? – Ígéred, hogy mindig lopsz valamit a Pestiektől? Veszprém, fogadod:

Budapest, fogadod: Hogy minden erőddel azon leszel, hogy Somát felülmúld ivásban? Továbbra is Isten háta mögé (haha :P) szervezed a mothétvégéidet? Továbbra is trollkodsz a szeszprémiekkel? Ha ellopod a kacsájukat, úgy vigyázol rá, mint a szemed fényére?

Nem sokkal később…

Budaprém gyerekkora Budika (ahogy társai is becézték) már fiatal korában is igen virgonc és jó kedélyű gyermek volt! Sokat járt mulatni barátaival, és sportoltak is rendszeresen: a kocsmagimnasztika magyar reménységei! Nagyon szerette szüleit, ezért gyakran meg is látogatta családját Veszprém városában!

A vasárnapi ebédek meghatárózóak voltak Budika életében, mindig egy sajátos kis szeánsszal várta a finom tyúkhúslevest!

Budika nagyon szereti Budapestet is, sosé járt még ekkora városba, máá’ nagyon várja! Annyit kér, hogy a vasárnapi ebédre hasonlóképp hangolódjon, mint Veszprémben!

Budaprém felnőtté válása Budika nagyon jó tanuló volt, így könnyedén bejutott a PME – Pannon Műszaki Egyetemre, ahol a legmenőbb szakot tanulta! (erre most nem tudtam mit kitalálni – szerk.) Később csatlakozott egy szervezethez, aminek vicces mód BEST BudaPrém volt a neve

A(lien on) BOARD Judit a.k.a THE PRESIDENT Merci a.k.a Hobbitunió felelős államtitkára Adri a.k.a Temetők királynője Rékus a.k.a Fingerrules Responsible Dee Dee a.k.a Alternatív Vizelési Megoldások Alelnöke Soma a.k.a. Fing & Oltalom Responsible

Budika rendezvényei Budika nagyon büszke volt első sportversenyére, a szabályok nélküli irodabirkózásra! A rendezvény képei:

Mérnökversenyek Kreatív gyerek révén igazán testhezálló feladat volt különböző mérnökversenyek szervezése!

Egyéb Eventek 24 órás ivóverseny College Crawling 2.0 Cantus koccintóssal Ki smárol több pultossal házibajnokság Esélykiegyenlítő WORMS Országos Bajnokság BEST of Kecske Photoverseny Lopott Árucsere Akció

A történet vége… Kilépni csak akkor lehet, ha majd ilyen jól és fiatalosan fogunk kinézni :D

ÉLJEN LBG BUDAPRÉM!!!!