Hallgatói jogviszony igazolások igénylése és kiadása Szeged, 2008. április 10.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lengvárszky Attila oktatási igazgató ETR konferencia Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóság „Csupán egyetlen siker létezik, hogy képesek vagyunk.
Advertisements

A rehabilitációs járadékban részesülő személyek (re)integrációs esélyeinek növelése a munkaügyi központok segítségével Vincze Györgyné Pécs, április.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Elektronikusan támogatott folyamatok az ELTE-n Köblös István ELTE Oktatási Igazgatóság január 25.
EREDMÉNYEK ÉS TERVEK A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEMEN AZ OKTATÁSIGAZGATÁS TERÜLETÉN Lengvárszky Attila oktatási igazgató Pécsi Tudományegyetem.
1 ‘Bakonyalja-Kisalföld kapuja’ Vidékfejlesztési Egyesület évi ÚMVP monitoring adatszolgáltatási kötelezettség Kisbér,
RENDELÉS, VEVŐKISZOLGÁLÁS, E - BUSINESS
A DEXTER FELNŐTTKÉPZÉSI ADMINISZTRÁCIÓT ÉS TUDÁSÁTADÁST TÁMOGATÓ MEGOLDÁSAI.
1 ONYF BM OEP Az EMMA működési modellje Munkavállalók adatai Munkáltatók adatai Munka- viszonyok adatai Munkavállalók EU FH OMMF KSH EMNY Központ Munkáltatók.
Beruházási projektek dokumentációja
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
A diákhitel engedményezés rendszere a Szegedi Tudományegyetemen Szeged, április 10.
Matl Gábor osztályvezető Diákhitel Központ Zrt. Budapest, július 10.
A KIR rendszer bemutatása Közoktatási Információs Rendszer
Elektronikus ügyintézés szervezési háttere… …avagy ModulOtTO alkalmazásának története.
1 Kormányszóvivői tájékoztató március 31. Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis (emma)
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület ÚMVP IV. tengely LEADER.
Büntetés-végrehajtási
ETR Bevezető DEXTER Informatikai kft.. DEXTER Informatikai Kft Tartalom:  Mi az ETR  Az ETR célja  ETR történelem  ETR modulok  ETR hozzáférések.
Az SAP bevezetése a Debreceni Egyetemen
1 Kommunikáció az egyetemen hallgatói konferencia Pécs, április 17.
Ügyfélszolgálatok minőségi fejlesztése Hallgatói és Oktatói „BAT” ügyfélszolgálat a Nyíregyházi Főiskolán Márföldi Józsefné alprojekt vezető.
Tájékoztatás az ÚMVP TS keret felhasználásáról Szarvas, december 11.
Integrált Kormányzati Ügyfélszolgálat működésének éves tapasztalatai,
Népszavazási kérdések „Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg- gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől.
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
Az elektronikus tanulmányi nyilvántartás mint minőségbiztosítási eszköz dr. Princzinger Péter ELTE Oktatási Igazgatóság január 25.
Paraméterezési Gyakorlatok fejlesztés – bevezetés - támogatás Somfai Gergely Budapest, január
Adatátvitel szabadon Bódis Zoltán Budapest, január
Felsőoktatási tanügyigazgatás Bakonyi László elnök, Oktatási Hivatal.
Mit kell tennünk: - Célok, tények, tervek Rós László
Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.
Pénzügyi és szakmai elszámolás
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió
A referencia – intézmények működésének eljárásrendje Harkány, 2009.november 13.
Az igénybevevői nyilvántartás
Az Oktatási Hivatal és a felvételi eljárás
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
HEFOP /2 intézkedés Monitoring rendszere. Szakmai monitoring célja Mi a cél? Legfőbb célja a támogató és a kedvezményezett közös érdekének érvényesítése:
Ügyintézés az új típusú, második generációs kormányablakban
Könyvtári fejlesztési koncepció a községekben, megvalósítási lehetőségek Dr. Kenyéri Katalin NKÖM Könyvtári Főosztálya 2005.
Intézményi és központi ügyvitelt támogató elektronikus szolgáltatások.
Felsőoktatási Szakképzés
Megújuló működési nyilvántartás
Az Erasmus program szervezése Székely Ágnes Erasmus programvezető.
Kooperáció a felsőoktatásban
Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL.
Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Gazdaságtudományi Kar Faculty of Economics Vállalati információs napok a duális felsőoktatási képzésekről Miskolc, március 25. Veresné dr. Somosi.
Személyi jövedelemadó 1+1% felajánlása, fogadása Simon Réka adóügyi ügyintéző NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága Eljárási Osztály Eger, április.
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2016/2017 Köszöntjük a I. éves PhD hallgatókat!
PROJEKT INDÍTÓ KONZULTÁCIÓ TÁMOP B-15/1/KONV
2015. október 21. Szakmai gyakorlat. Bemutatkozás Hargitai Ildikó szervezetei kapcsolatok vezetője, Törzskar: kari szervezésű helyek felkutatása Németh.
KÖFOP E-ingatlan-nyilvántartás kialakítása (e-ING) Szőnyi Lőrinc.
Az NSZI minőségirányítási rendszerét a BVQI tanúsította A szakmai vizsgákat követő adatszolgáltatás digitális aláírással Binder József Képzés- és vizsga-nyilvántartási.
TÁJÉKOZTATÓ AZ ÖNKORMÁNYZATI ASP ORSZÁGOS KITERJESZTÉSE KAPCSÁN A CSATLAKOZTATÁSI KONSTRUKCIÓRÓL SZEPTEMBER 15. ELŐADÓ: DR. SZEPESI GÁBOR OPERATÍV.
Munkáltatói intézkedések közlésének Hszt. szerinti szabályozása
Hagyományok és kihívások V
A központosított illetményszámfejtő rendszer évi változásai
(A Szerződéskötési Szabályzat tükrében)
A felsőoktatási felvételi eljárás
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2017/2018
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2017/2018
Az ORACLE JDE EnterpriseOne ERP rendszer bevezetésének tapasztalatai
Dokumentumkezelő rendszer bevezetésének tapasztalatai
EBSCO Information Services
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Előadás másolata:

Hallgatói jogviszony igazolások igénylése és kiadása Szeged, április 10.

Célok: - Lehetőség a hallgatói jogviszony igazolások elektronikus igénylésére - A Tanulmányi Osztály kontakt ügyfélterhelésének csökkentése - Új szolgáltatás bevezetése: igazolás postázása Feltételek: - Megvalósítás az ETR-ben lévő igazoláskészítő modul használatával - A HSZI biztosítja az igazolások nyomtatásának, borítékolásának és postázásának technikai feltételeit és vállalja azok költségét, - A HSZI gondoskodik a személyes átvételhez szükséges ügyfélszolgálat működtetéséről normál nyitva tartási és működési rendjének megfelelően, - A HSZI saját eszközeinek felhasználásával biztosítja a rendszer működéséhez szükséges informatikai hátteret. - Bizonyos esetekben a jogviszony igazolásokat továbbra is a Tanulmányi Osztály adja ki (ONYF, szakváltók) Előkészítés: - Kiszolgáló infrastruktúra beszerzése, beüzemelése - Űrlap létrehozása a Modulo-ban - A rendszer bemutatása január 28-án - Megállapodás az SZTE TTIK és a HSZI között - Hallgatók tájékoztatása Célok, feltételek, előkészítő tevékenységek

A hallgató részéről: - A hallgatónak az igazolás igénylése során meg adja az igazolás kérés okát (készletből választható), az átvétel módját, személyes vagy postai kiküldés, ez utóbbi esetben a postázási címet. - A kiadásra kerülő igazolás adatait ellenőrizheti. Amennyiben azok hiányosak vagy hibásak, a kijavításukat a Tanulmányi Osztályon kezdeményezheti. A TO részéről: - Az igazolás igényléseket munkanapon óráig a TO kijelölt munkatársa jóváhagyja. A HSZI részéről: - A TO által jóváhagyott igényléseket a HSZI még aznap feldolgozza. A fenti dátum után leadott igénylések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. - A kinyomtatott igazolások hitelesítése a HSZI hivatalos körbélyegzőjével és a HSZI vezetőjének aláírás-bélyegzőjével - A postai kiküldéssel kért igazolásokat a HSZI legkésőbb a feldolgozást követő munkanapon postázza az igénylésben megadott postai címre. - A személyes átvétellel igényelt igazolások a feldolgozást követő munkanaptól, 3 munkanapon át kiadja a HSZI ügyfélszolgálatán, az át nem vett igazolásokat pedig megsemmisíti koztatása Az igazolás kérés folyamata

Használati adatok Státusz2008. február2008. március Átvehető Elutasítva50054 Ismeretlen4 Stornózva4 Összesen: Átvétel módja Postázni Személyes

Problémák: - A képzési adatok minősége miatt az igazolások egy részét el kell utasítani - A hallgatók és az ügyintézők számára szokatlan az új ügyintézési forma További feladatok: - Űrlap kezelő felület fejlesztése - Pilot értékelése, új megállapodás a TTIK-val, az üzemszerű működés feltételeinek kialakítása - Az igazolás generáló modul finomítása az elutasítások számának csökkentésére - A szolgáltatás kiterjesztése további karok hallgatói részére Problémák, további feladatok

Köszönöm a figyelmet! Fekete Csaba főosztályvezető SZTE Hallgatói Szolgáltató Iroda Tel: 30/