Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Ha a karácsonyi vásárlásban ellopták a hitelkártyád,…
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
8 Klikkelj az egérrel!.
Önkéntes program a Budapest Kőbányai Önkormányzat
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 4.rész.
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
7 nap 7 hónap 7 év.
Igaz történet karácsony előttről
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Kedves kis történetek Magdika.
Történet a szeretetről
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Micimackó egy igaz történet
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Jó olvasást kívánunk!!!.
Feltétel nélküli szeretet
- Szép jó reggelt, Boribon!
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Istenem mit tettem? Egy csaj története. Szuszi,ne szomorkodj ezen a szép napon!
Az elveszett testvér? Egy csaj története.
Káosz a házban! Egy csaj története. Éppen Violett ajtaján léptünk be amikor…
A tengerparton Egy csaj története. Nataniellel azt beszéltük meg hogy a tengerparton találkozunk.És így is volt.
A sütemény.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
A következő sajtóhirdetéseket a Szingapuri Egyház adta fel.
Csokoládé Múzeum Budapest - Árpádföld
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Drága Édesanyámnak, kit a világon
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Úton Szentendre felé... Előhang: „Kedves kis olvasók, sziasztok, Elmondok nektek egy mesét. Hogy príma lesz-e? Hó, mi az hogy!”
Egy napom története Bemutatják a barátaim. Reggel felébredtem. Nagyon álmos voltam az előző esti huncutkodás miatt.
A legjobb agresszív kismalac viccek
Társkereső Hölgy keres urat
Feltétel nélküli szeretet
készítette: Lévai Gabriella 11.m
Fény az alagút végén.
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Kedves Fiam ....
Fény azaz alagút végén Egy ember a kutyájával együtt halt meg. Az égbe érve, az arannyal kirakott úton mentek… Ismerős? Egy finom márványkert mellett.
Margotzy Hull a pelyhes….
All we love, we left behind
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Kis történet kedves embereknek!.
Feltétel nélküli szeretet
Torockó(falu,iskola) Székelykő 3.NAP. Iskola Az iskolában körülbelül 50 tanuló van, és 5 terem található az épületben. Az 1. és a 4. osztály össze van.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
„Családi időutazás” TÁMOP-projekt 1. félév január – május KŐRÖSI.
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Szeretet szolgálat Joli néninél
Erdélyi kirándulás Élmények.
Előadás másolata:

Szajkó Gréta Találkozás Zizivel

1. RÉSZ

Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem, sétáltam. - Jééé! Egy háromcsőrű madár!- csodálkoztam. Egyszer csak, előttem termett egy Marslakó. - Zizi!- mondta. Ez azt jelentette: Én Zizi vagyok. - Én Gréti vagyok. - Zizizizuzi?- kérdezte Zizi. - Persze, szívesen elmegyek hozzád teázni! Hát teázgattunk, beszélgettünk. - Gyere el hozzám a Földre!- hívtam. - Zizizuzi!- ez azt jelentette: akkor 7-én! Hazamentem. Az a véleményem a Marsról, hogy Zizi aranyos Marslakó. Jól éreztem magam.

2. RÉSZ

Megnéztem a naptárat. - Hurrá! Ápr.7-e van! Hogyne örültem volna, mikor ma jön el hozzánk Zizi. Kiültem az ablakba és vártam, vártam Zizit. Éppen dél volt, amikor megjött. A repülőhintáján jött. Bemutattam mindenkinek. Mint Én is, Ő is nálunk ebédelt, aztán Apa lekísért minket a játszótérre. Labdáztunk, játszottunk, de hamar elfáradtunk. Aztán még heverésztünk egy kicsit és Zizi hazament. Neki is tetszett itt, mert mikor hazaért, felhívott engem telefonon (Zizinek tilifon) és azt beszéltük meg, hogy egy Marsi kávézóban találkozunk máj. 1.- én.

3. RÉSZ

- Hurrá! (Zizinek: Zuzz!) Gyorsan szaladtam a rakétámhoz, mivel a Marson találkozunk Zizivel. Beszaladtam a „Mirs˝ nevű kávézóba, ahol Zizi már várt. Rendeltünk egy-egy pohár sörpöt. Beszélgettünk arról, hogy mit fogunk csinálni. Megyünk pár kört Zizi repülőhintáján, aztán ebédre spugittit fogunk enni. Csendes pihenő után lemegyünk az űrtérre játszani, aztán a Durus nevű múzeumban fogunk nézelődni és…sajnos aztán haza kell mennem. Szóval megvolt a repülés, az ebéd, a pihenés, a játék, a múzeum. Elköszöntem Zizitől és adott nekem egy meghívót. Meghívott a szülinapi bulijába! Hogy hol és mikor, azt majd a következő részben mesélem majd el.

4. RÉSZ

Ma van Zizi szülinapja! A meghívó így szólt:” Kedves Gréti! Gyere el a máj. 5.- én tartandó szülinapi bulimra, a Mirs kávézóba!” Hát elindultam. Pont időben értem oda. Egy repülőhinta ápoló szert és Piros mogyorós csokit vittem neki ajándékba. Ezt énekeltük amíg behozták a tortát: - Zuzi zí zú zí zű… Citromtorta volt és jó buli. Ja, és Zizi örült az ajándéknak. Búcsúzunk, vége a Zizi történeteknek. Szia, kedves Olvasó!

5. RÉSZ Viszontlátom Zizit

Zizi eljött a Földre. A pékség mellett találkoztunk. Szia Zizi! Zí! Ki ez az aranyos valaki melletted? Zuzu. Zuzu, a kutyád? Za. Aranyos. Te is kenyérért jöttél? Za. Zazá, zuzuzézi. Tényleg? Én is a kacsáknak viszem. – bementünk a boltba és indultunk a tóhoz. Zizza zuzáza? Igen én is szeretem az állatokat. Beszélgettünk az állatokról, etettük a kacsákat. Zuzu pedig mellettünk ugrált.