Pécs turisztikai marketingje

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Új utak a közönség elérésében
Advertisements

A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
BÁNYÁSZ MÚZEUMOK. A szilárd ásványbányászat azon múzeumait , kiállító helyeit gyűjtjük össze, amelyeket összefoglaló néven „Bányászattal kapcsolatos Múzeumnak”
Készítette: Tóth Ildikó Itthon eddig még nem látott méretű, mintegy 65 méter magas óriáskereket állít fel közösen a Belváros önkormányzata.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
Barcánfalva – Bârsana az Iza-völgy legnagyobb községe, impozáns építménysorozatával a vidék igazi gyöngyszeme. A település 1720-ban épült fatemplomát,
Készítette:Tóth Nikolett
Aktuális pályázati lehetőségek
Készítette:Fekete Ágnes
Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztály
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
Mondák, dalok útja Zsámbok.
Dóm kőtár, Pécs ( ).
PÉCS.
Zöld Városok titka Beliczay Erzsébet Design Center,
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Pécs turisztikai marketingje 2356/04 Készítette: Fröhlich Noémi.
Cella Septichora.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Készítette: Nándorfi András Felkészítő tanár: Nagy Éva Tátra Téri Általános Iskola, XX. kerület Tartalomjegyzék Az épület Nyitva tartás Mangalica Fesztivál.
Megértési értelmezési folyamatok
Makovecz Imre ( ) Kossuth-díjas építész, a magyar organikus építészet egyik képviselője. A Magyar Művészeti Akadémia alapítója, örökös.
Szeged címere. Szeged címere Szeged Magyarország harmadik legnagyobb városa amely nagy történelmi múlttal sok turisztikai látványossággal rendelkezik.
Belső-erzsébetvárosi Általános Iskola, Szakközépiskola és Szakiskola
Magyarország világörökségei
Balatonfüredi Anna-Bál
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Görögország vonzerői Andalits Alexandra.
Szilvásvárad turizmusa
Hungarikumok - Az Aranybulla (1222.)
Gázi Kászim pasa dzsámija
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
P ÉCS TURISZTIKAI MARKETINGJE Készítette: Kálmán Aliz.
Pécs turizmusa.
Budapest.
Pécs városi turizmusa Andalits Alexandra.
Budapest turisztikai marketingje
Építészeti Emlékek Tanútja - Szocreál Tanösvény
Természetes vízi élőhely és parti föveny kialakítása a tatai Öreg- tavon Michl József Tata Város Polgármestere november 08. Budapest, Károlyi-Csekonics.
VÉP
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Készítette: Csanaky Máté Deli Kristóf Nyilas Roland.
A Miskolc kereskedelmi központjában m2 beépítetlen terület eladó! Ára: €
Ókeresztény Sírkamrák
BUDAPEST Készítette: Bugyinszki Fruzsi. A közel egy hónapig tartó vásár évente több mint fél millió látogatót vonz Magyarország és Európa minden tájáról.
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Benedek Szabolcs: Focialista forradalom. Benedek Szabolcs 1973-ban született Budapesten 1975-től az érettségi Szolnokon élt A budapesti Közgazdaság-tudományi.
Készítette: Fürész Arnold, Korsós Dávid, Ruppert László.
Alapszeminárium II. Múlt. Ezzel foglalkozunk ma !
Pécs a török megszállás idején
Történelmi vonatkozások
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Szlovákia és az Észak-magyarországi régió. A szlovák piac relevanciája, avagy egy kis statisztika 2015-ös tervek.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulás Ferenc-hegy és Szemlőhegyi barlang felszíne Szombat Foto:Telek.
Készítette: Panghy Bence
HAJDÚDOROG A leletek tanúsága szerint a bronzkortól kezdve lakott területen éltek szarmaták és avarok is. A hét történelmi hajdúváros egyike, a honfoglalás.
Ismerkedés Várgesztessel Készítette: Dienes Zoltán SZIE GTK GM levelező 1szemeszter.
Gesztenyefesztivál Pécsvárad
Világörökségek Magyarországon
Helyi Fejlesztési Stratégia intézkedéseinek bemutatása
Földrajzi helyzete Kütahya város Nyugat-Anatóliában
Atomenergiáról – mindenkinek
Paulay Ede élete és munkássága
RENDEZVÉNBIZTOSÍTÁS A MINDENNAPOKBAN
Szerkezetépítés III. 4-es csapat: Fehér Szimonetta Fogarasi Anna
NEM LÁTVÁNYOS PREZENTÁCIÓ CSÚNYA BETŰTÍPUSSAL 2010
Atomenergiáról – mindenkinek
Előadás másolata:

Pécs turisztikai marketingje Készítette: Bércesi Richárd

Tartalomjegyzék Örökség Fesztivál- „Ipari emlékek” kirándulás Pécs Belváros térképe Mária utca József Attila utca I. József Attila utca II. Káptalan utca I. Káptalan utca II.

Örökség Fesztivál- „Ipari emlékek” kirándulás Belváros: ipartörténeti emlékekben is gazdag Az Örökség Fesztivál programjában állandó pontként szerepelt korábban A turistákat autóbuszokkal szállították a fesztivál utolsó két napján a Kossuth térről Évente átlagosan 200 ember is kíváncsi volt a Pécs bányászati emlékeit bemutató rendezvényre

Pécs Belváros térképe

Mária utca Az első Dunagőzhajózási Társaság (DGT) ma is álló épületegyütteseinek bemutatására épült a kirándulás Első helyszín a Mária utcai épületegyüttes, amely a Társaság székházaként funkcionált, Ma itt működik az Európa Ház

József Attila utca I. A másik belvárosi épület a Pécsi Bányakapitányság, ami a József Attila utcában található A belépőjegy 1000 Ft, csak az Örökség Fesztivál idején látogatható Előzetes egyeztetéssel, csoportban Ma is működik

József Attila utca II.

Káptalan utca I. A Káptalan utcában található Eredetileg pince volt, később alakították át bemutatóhellyé Képzeletbeli lejtősaknára hasonlít A belépőjegy: 2000 Ft Az értékes kőzetek mellett megismerkedhetünk a bányászok mindennapjait bemutató tárlattal is

Káptalan utca II.

Köszönöm a figyelmet!