Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később.
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
AZ EGRI VÁR ÉS ERŐDRENDSZER TURISZTIKAI ATTRAKCIÓINAK FEJLESZTÉSE
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Lakossági Fórum Miskolc,
Kulturális vidékfejlesztés
Hogyan segíthet városán, településén? Az egészséges életmód szemlélet beiktatásával a település életébe.  Étkezési tanácsadással  Dohányzás ellenes.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
D E B R E C E N AUGUSZTUS 20. ( AUTOMATIKUS KATTINTÁS )
A DUNAKANYAR DIÁKSZEMMEL Szentendre
A közművelődési tevékenység mint kohéziós erő egy kisvárosban
Társadalmi Egyesülések Zala Megyei Szövetsége. • Székhely: Zalaegerszeg • Alapítás éve: • Tagok: civil szervezetek, alapítványok, klubok • Fő tevékenység:
Ezúton szeretném meghívni minden kedves barátomat egy 3 napos látogatásra új otthonomba.
Gundel Étterem Budapest.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
2356/06/07/19 Nemzetközi Tojásfesztivál Siófok. A Balatoni Nemzetközi Tojásfesztivál, a tojás világnapja alkalmából kerül megrendezésre. A Pasteur Tojásfeldolgozó.
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
KOMPETENCIA- FEJLESZTÉS. 1. Milyen programra hív a plakát? 2. Melyik napon lesz? 3. Mi lesz óra között? 4. Hol lesz a nagy versmondás? 5.
Baja-Marosvásárhely A város, ahogy én látom.
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a.
Sunny Dance Band.
6. Nemzetközi Részecskefizikai Diákműhely MTA KFKI Részecske- és Magfizikai Kutatóintézet (RMKI) Budapest, március 3. A rendezvény szervezői:
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TÖRTÉNETE
Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer /15.
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál /18 Készítette: Panghy Bence.
Szilvásvárad turizmusa
Örökség fesztivál. A Pécsi Napokra idén szeptember 15 és 25 között kerül sor. A tizenegy napos összművészeti fesztivál a baranyai térség egyik legszéleskörűbb.
Pécs turisztikai marketingje
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Készítette: Werner Gábor
Színes világban élünk.
III. ÚJRÓNAFŐI BIRKAPÖRKÖLT FESZTIVÁL május 30-án 14 órától.
TÁMOP-3.4.4/B-08/1  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében regionális tehetségsegítő hálózat, a tehetségsegítés terén szakmai együttműködési rendszer kialakítása.
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
automatikusan vált Meghívó Margitsziget Szigeti Sportvarázs június
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
Készítette: Nagy Krisztián és Kiss Péter
Lajosmizse város turizmusban rejlő lehetőségei
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli RMI Marketingterv prezentáció
A sajtótájékoztató a Zöld fesztivál keretein belül kerül megrendezésre Vállalások: - Anyagtakarékossági célból a sajtóközlemény CD mellékleten kerül kiküldésre.
Megyei Matematika verseny
Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel
A Vésztői Református Egyházközség 19
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Bemutatkozás Név: Ferenci Richárd Foglalkozásom: 1985-től Atomerőműben gépész Kapcsolatom az idegenforgalommal: Hoztam az első vendéget Paksra
NUTS rendszer.
Sl | Page1 Kedves Betegeink! Értesítjük Önöket, hogy ez évben ma, én van a Vese Világnapja.
„Együtt a tehetségekért a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézményben” TÁMOP-3.4.4/B/08/ Projektindító rendezvény Készítette: Vizváriné.
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Hagyományok, népművészet Magyarországon
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Erőforrások tárolhatóság klasszikus felosztás
Adattár Alapú Vezetői Információs Rendszer Az elkészült felsőoktatási AVIR központi adattár: az alapok december 8. Kerékgyártó Sándor ügyvezető.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata Ják község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves.
Székesfehérvári Királyi Napok 2013.
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
Európai újságírók találkozója
Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
D E B R E C E N AUGUSZTUS 20. ( AUTOMATIKUS KATTINTÁS )
Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország
Segesvár június 8..
Előadás másolata:

Eperfesztivál

Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és a narancsét Immunrendszer erősítő

Ebben az évben június 17. és 19. között kerül megrendezésre az eperfesztivál Tahitótfalun.

Az eperfesztivál hazája Tahitótfalu Pest megyében, a Szentendrei kistérségben található, ahol évek óta folyik a hagyományos epertermesztés.

A szokásos eperfesztiváli színes zenei programok mellett, a helyi civil szervezetek gondoskodnak a rendezvény korábbi változatos eseményeinek lebonyolításáról.

A programok között található íjász bemutató, különböző táncegyüttesek előadásai, fúvós- térzene előadás,hastánc bemutató, este pedig bál, és tűzijáték várja a vendégeket.

Az Eperfesztiválon garantáltan az eper körül (epertorta, eperlekvár, eperturmix, eperpálinka) fog forogni a világ.

Fesztivál logója

Köszönöm a figyelmet! K