K I C S I T P I K Á N S ….

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

.. Történetünk egy morózus id ő s férfiról szól,- akinek senkije nem volt, nem szeretett senkit, és mogorvasága miatt ő t sem szerette senki..Haragban.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
8 Klikkelj az egérrel!.
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
7 nap 7 hónap 7 év.
A HÁROM FA.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
47 év.
Neked tőlem szeretettel
Készítette: a Dalai Láma
Micimackó egy igaz történet
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Egy kis gesztus.
Könnyek....
A bőr színe…..
Tibeti személyiségteszt
Feltétel nélküli szeretet
A BIBLIA KÖZEPE.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
A strucc.
Névnapodra Szeretettel!
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Napra Valentin.
A GÖDÖR.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Társkereső Hölgy keres urat
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
Olvasd lassan és csendben!.
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Kedves Fiam ....
Amit sose mond egy férfi PéPéeS
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Az anyós váratlanul beállít a friss házasokhoz
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Olvasd lassan és csendben!
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Az elátkozott krumpli-s mese
Szól-e még Isten az emberekhez?
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
RENDŐRVICCEK.
Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtéren, hogy fel- szálhasson a repülőgépre...
A gazdaság a szakadék szélén áll, De jövőre egy nagy lépést teszünk előre !
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
Egy fiatal nő várakozott a reptéren, hogy felszállhasson a repülőgépre...
Valamikor Chesterfieldben, Midway u.45 alatt, éjjel 1-kor az ajtó előtt...
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,
A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Két magzat beszélget az anyja hasában …
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Szeretet szolgálat Joli néninél
A humor fiatalon tart….
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

K I C S I T P I K Á N S …

Egy nő meg egy férfi találkozik a nudista strandon Egy nő meg egy férfi találkozik a nudista strandon. - Örvendek - mondja a férfi. - Látom...

Pistike nagyon nézi a tanárnőt az iskolában. A tanárnőnek egy idő után feltűnik a dolog, majd megkérdezi: - Pistike, miért bámulsz engem ennyire? - Csak azt nézem, hogy milyen jó melle van a tanárnőnek! - Ejnye Pistike, mindjárt kapsz egyet a szádra! - Jó, a másikat meg tessék a kezembe adni!

Nászéjszaka után a férj megkérdi újdonsült feleségét: - Mondd drágám, ugye én voltam az első férfi, akivel együtt aludtál? - Igen, ebben teljesen biztos lehetsz. A többiekkel egy percet sem aludtam egész éjszaka...

Két öreg ember beszélget Két öreg ember beszélget. Azt mondja az egyik: - Nekem remek orvosnőm van. 1 perc alatt megnöveli a hímvesszőm méretét. - Hogyan? - Kézrátétellel.

- Nővérke. Hagy adjak egy csókot magának. - Nem lehet. - De nővérke - Nővérke! Hagy adjak egy csókot magának! - Nem lehet! - De nővérke! Hagy adjak egy csókot! - Nem lehet! Már az is szabályellenes, hogy meztelenül fekszünk az ágyban!

Jancsi és Juliska sétálnak az erdőben Jancsi és Juliska sétálnak az erdőben. - Te Juliska, szeretnélek megdugni. - Nem lehet Jancsi. - Miért nem? - Két oka van. Az egyik, hogy még szűz vagyok. A másik, hogy ha kefélek, akkor fáj a derekam.

Ez itt a szép pici piros szád... Ez a két alma a mellecskéd.. . Itt a szép, sima hasikád... Ez meg a... - Józsi! Most dugunk, vagy leltározunk?

Egy pasi minden este kukkolja a szomszéd lányt az ablakon át, ahogy az vetkőzik a szobájában. Egyik nap aztán csörög a telefon, és a szomszéd lány az: - Helló! Én vagyok a szomszéd lány, akivel szemben lakik. Nem találom a bugyimat, nem látta véletlenül, hogy hova tettem?

Te, mi mindig csak a szexről beszélgetünk! Ez annyira unalmas már! Beszéljünk most valami másról! - Jó, de miről? - Mondjuk a zenéről. - Rendben. Csináltad már zongorán?

A férj az éjszaka kellős közepén felébreszti feleségét: - Drágám, itt a gyógyszered! - Milyen gyógyszer? - A fejfájásod ellen! - De hát nekem nem is fáj a fejem! - Nem? Akkor kefélhetünk végre?

Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására Egy pasas felszed egy nőt, hazaviszi a lakására. Levetkőznek, a nő meglátja, hogy a pasasnak bizony nincs nagy oka a büszkeségre, megkérdi: - És mit gondolsz, ki fog azzal a kisméretű micsodáddal kielégülni? - Hogyhogy ki? Hát én.

A kis Juliskától kérdezi a nővére: - Miért mászol fel mindig a fára A kis Juliskától kérdezi a nővére: - Miért mászol fel mindig a fára? - A fiúk azt mondják, hogy én szedem legügyesebben a cseresznyét. - Egy frászt! Azért küldenek a fára, mert a bugyidat akarják látni! - A szemetek! Na megálljanak, legközelebb majd nem veszek fel bugyit!

Látod azt a két nőt. A barna hajú a felségem, a szőke meg a szeretőm Látod azt a két nőt? A barna hajú a felségem, a szőke meg a szeretőm! - Érdekes nekem is, csak pont fordítva!

Piroska sétál az erdőben, előugrik a farkas és azt mondja: - Nem félsz Piroska? - Miért félnék? Pénzem nincsen, dugni meg szeretek.

A barátnőm azt mondta, hogy lehetnék sokkal szenvedélyesebb... Így hát beszereztem még egy barátnőt.

Zsúfolt metrókocsiban egy csinos nő odaszól a mögötte álló férfinak: - Uram, ha még egyszer hozzám nyomja a micsodáját, feljelentem zaklatásért! - Ugyan hölgyem, csak a fizetésem van a zsebemben, az ért magához, nem én ! Jó kis munkahelye lehet, mert ahogy éreztem, az elmúlt tíz percben ötször kapott fizetésemelést!

Pistike bekukucskál a fürdőszobaajtón, miközben a nővére zuhanyozik. Nézi egy kicsit, majd pánikszerűen felugrik, és berohan a szobájába. Odabent riadtan gondolja: "Anyu mindig azt mondja, hogy ha meglesek valakit, akkor kővé változom. Azt hiszem, igaza lehet, mert kezdtem érezni valamit a nadrágomban.”

Bemegy a szexis diáklány a professzor irodájába, becsukja az ajtót maga mögött, leül a székre, miniszoknyájából kivillannak a combjai. - Professzor úr, bármit megtennék, hogy átmenjek a vizsgán! A professzor végigméri. - Bármit? A lány előrehajol, érzékien búgja: - Igen, bármit! - Akkor próbáljon meg tanulni.

Egy fickó bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot, majd megjelenik a csinos pincérnő: - Jó napot kívánok, mit hozhatok? - Ebédelni szeretnék. - És konkrétabban mire gondol? - Konkrétan a dugásra gondolok, de most enni jöttem be.

A múltkor csengettek, kinyitottam az ajtót, és ott állt egy magas, jóképű pasas, és azt kérdezte, itthon van-e a férjem. Mondtam hogy nincs, erre felkapott, bevitt a szobába, lerakott a franciaágyra, és jót szeretkezünk. Utána egy héten át minden egyes nap ugyanez történt... Na most már megöl a kíváncsiság, hogy vajon mit akarhat ez a pasas a férjemtől?

- Mi a koleszterin? - A Teri nevű diáklány, akit már az összes fiú megkefélt a kollégiumban.

Ázsiai diplomata érkezik európai állomáshelyére, ahol a vendéglátók elviszik egy táncprodukcióra. A diplomata kigúvadt szemekkel figyeli a táncos párt, akik szorosan egymáshoz simulva táncolnak. A házigazda zavartan megkérdi: - Önöknél nem szokás az ilyesmi? - De igen - feleli az ázsiai. - Csak nálunk ezt fekve csinálják.

- Miért rossz szeretők a rodeósok. - - Miért rossz szeretők a rodeósok? - ??? - Mert azt hiszik, ha 8 másodpercig sikerül rajta maradniuk, akkor az már egy jó menet.

Társkereső hirdetés: "22 éves nő lófarokkal, megismerkedne hasonló adottságú férfival."

Jancsi és Mariska legeltetik az állataikat Jancsi és Mariska legeltetik az állataikat. Jancsi egy tehenet, Mariska egy bikát. Egyszercsak a bika felkapaszkodik a tehén hátára. Jancsi nézi egy ideig, majd megkérdezi Mariskát: - Mit szólnál hozzá, ha én is azt csinálnám, amit a bika? Mariska elgondolkodik, majd válaszol: - Tőlem... a te tehened!

V É G E Ha a teniszjátékosok szakmai ártalomként teniszkönyököt kapnak, miben szenvedhetnek a nőgyógyászok? - Csőlátásban...