Mit tehet értünk a víz?. A víz létfontosságú A víznek többet köszönhetünk, mint puszta létfenntartásunkat. Valójában javíthatja Egészségünket Erőnlétünket.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Passzívház.
Advertisements

A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Élelmiszerbiztonsági útmutató
AZ ÜVEGELT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?... MÜANYAG ÜVEGEK.
Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.
Vízminőség-védelem III.
Szekszárd klímastratégiája Légszennyezettség
TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás
Sportolás hatása szervezetünkre
Készítette: Hokné Zahorecz Dóra 2006.december 3.
A víz-háborúk kora jöhet
Az eSpring története kérdések.
A vitaminok és ásványi sók
Megdöbbentő tények a vízről!
A Víz Világnapja Március 22..
6. osztály Mgr. Gyurász Szilvia Balassi Bálint MTNYAI Ipolynyék
A víztisztítás és a vízminőség vizsgálata
Gyógyszeripari vízkezelő rendszerek
Tisztítás, fertőtlenítés
Víztisztítás ultraszűrésel
Ammónium.
Felszíni vizek minősége
Városok és a vizek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
 Évtizedek óta intenzív kutatások zajlanak egy mesterséges vérpótló szer, köznapi nevén "művér" kifejlesztésére, amely sürgősségi helyzetekben a valódi.
KÖRNYEZETVÉDELEM VÍZVÉDELEM.
Flotálás.
InnerLight’s Simply-Pure™ Whole Home System Egyszerűen tiszta Egy nagyszerű termék Egy nagyszerű üzleti lehetőség.
Ismertető prezentáció a dohányzásról
Szappanok káros hatása
E-hulladék Bokszos csapat. Használhatatlan elektronikus berendezés a háztartási hulladékban? Az elektronikus berendezések veszélyes anyagokat tartalmaznak.
Távhővezetékek csapadékvíz elleni gazdaságos és tartós szigetelése
Budapest Vízminősége Budapest Vízminősége Készítők: Csernus Anna, Karvalics Bence, Schiffer Ferenc Készítők: Csernus Anna, Karvalics Bence, Schiffer Ferenc.
Az ivóvíz élvezeti értékét és a mosáshoz használt víz hatékonyságát részben az ivóvíz keménysége, vagyis CaO (kalcium-oxid) aránya határozza neg. A vízkeménységi.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
Ammónium.
ADSZORPCIÓ.
ADSZORPCIÓ.
Ammónium.
Települési vízgazdálkodás
Analitika gyakorlat 12. évfolyam
Biopeszticidek Készítette: Pásztor András március 22.
VÉRSZEGÉNYSÉG Amennyiben a vörösvértestek, vagy a hemoglobin száma egy bizonyos határ alá csökken, vérszegénységről, más néven anaemiáról beszélünk.
SLE és vesebetegség Sütő Gábor.
A Duna partján történt események röviden! Pillman Nikolett Schäffer Ivett.
A víz aqua.
A PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ… SZÜKSÉGES?... MŰANYAG PALACKOK.
AZ PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
Környezet- és egészségvédelem a mindennapjainkban
Vízminőség-védelem Készítette: Kincses László. Milyen legyen az ivóvíz? Legyen a megfelelő… mennyiségben minőségben helyen Jogos minőségi elvárás még,
A vízszennyezés.
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
 A z emberi szervezetben a csontban található és a vérben oldott állapotban. Sejten belüli információt közvetítő anyag. A kalcium ion beáramlása okozza.
Levegőtisztaság- védelem 10. A szag és csökkentése.
Egyed alatti szerveződési szintek
Készítette: A No cigi csapata
Ivóvizünk forrása a Tisza
Laky Dóra Ózon és ultraibolya sugárzás felhasználása ivóvíz fertőtlenítésre Konzulens: Dr. Licskó István Prof. Tuula Tuhkanen szeptember 25.
PiMag ® Sportkulacs. Bemutatjuk a PiMag ® vizet egy hordozható palackban Gazdaságos, környezetbarát alternatívája a palackozott víznek.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
1 H-1134 Budapest, Váci út Postacím: 1325 Bp., Pf.: 355. Telefon: Fax: Tiszta vizet a Dunából.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
Víztisztítás ökológiai szempontjai
Termékek az egészségért
"Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy."
Nikken PiMag Waterfall®
A hasznos kender Cannabis sativa L..
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
OLDATOK.
Előadás másolata:

Mit tehet értünk a víz?

A víz létfontosságú A víznek többet köszönhetünk, mint puszta létfenntartásunkat. Valójában javíthatja Egészségünket Erőnlétünket Megjelenésünket 1 Mit tehet értünk a víz?

Ha a szervezetben vízhiány lép fel 1 %-os vízhiány szomjúságot okoz 5%-os vízhiány enyhe lázat eredményez 8 %-os vízhiánytól a nyálmirigyek leállítják a nyáltermelést, a bőr elkékül. 10 %-os vízhiánynál a nyelv felduzzad, veseelégtelenség lép fel, az izmok begörcsölnek. A járás lehetetlenné válik. 20 %-os vízhiánynál a bőr megrepedezik, leáll a szervek működése, bekövetkezik a halál. 1 Mit tehet értünk a víz?

Mit tesz a víz a szervezetben? Vitaminokat és tápanyagokat szállít a sejtekbe, szövetekbe, szervekbe Nedvesíti a szemet, szájat és orrjáratokat Szabályozza a testhőmérsékletet. Oxigént szállít a sejtekbe 1 Mit tehet értünk a víz?

A szerveket kipárnázva lengéscsillapítóként funkcionál Kenést biztosít az ízületek számára Kiöblíti a vesékből a mérgező anyagokat Egyensúlyban tartja az elektroliteket, ami hozzájárul a vérnyomás szabályozásához Nem csupán ezt, hanem: 1 Mit tehet értünk a víz?

Még ennél is többet... Fenntartja a vér mennyiségét, ami viszont fenntartja a kellő energiaszintet A kellő vízfelvétel javítja a koncentrálóképességet és a reakcióidőt Növeli az elégetett kalóriamennyiséget Lehetővé teszi a gyógyszerek hatásának gyorsabb és jobb kifejtését A meghűléstől a rákig mindenfajta megbetegedés kockázatát csökkenti 1 Mit tehet értünk a víz?

A víz segíthet a fogyásban és javíthatja megjelenésünket Csillapítja az éhségérzetet Több energiát ad a testmozgáshoz, növeli a testmozgás alatt elégetett kalóriák számát Segíthet a zsírlerakódások csökkentésében Hidratálja a bőrt, miáltal az simább és lágyabb lesz 1 Mit tehet értünk a víz?

Mit tehet velünk a víz?

2 Mit tehet velünk a víz? A víz, ha jó minőségű, jót tesz nekünk.

Jó-e az ivóvizem? Tisztának néz ki. Tiszta a szaga. Tiszta az íze. Tisztának kell lennie. 2 Mit tehet velünk a víz?

Vegyi Mikrobiológiai Szervetlen vegyszerek Szerves vegyszerek Protozoonok - Giardia lamblia ciszták - Cryptosporidium oociszta Vírusok Baktériumok Részecskék Jó-e az ivóvizem? Iszap Homok Vízkő a csővezetékből 2 Mit tehet velünk a víz?

Mikroszkopikus szervezetekBaktériumok és vírusok Mikrobiológiai szennyeződés 2 Mit tehet velünk a víz?

A forrasztott csövekből származó ólom A csővezeték vagy tartály belsejében található mikrobiológiai képződmények A csövek vagy tároló tartályok belsejében folyó korrózióból és rozsdásodásból származó szemcsék PVC csövekből származó vinil-klorid Ipari folyadéklefolyások, kilúgozódások, növényvédő szerek Hogyan romolhat el a jó víz? 2 Mit tehet velünk a víz?

A klórozási eljárás trihalometánokat, mint pl. kloroformot hozhat létre Városi vízművek 2 Mit tehet velünk a víz?

Az ólom gyermekeknél vérszegénységet, alacsony születési súlyt, felnőtteknél magas vérnyomást eredményezhet A higany vesekárosodást okozhat A radon növelheti a gyomorrák kialakulásának kockázatát Az EPA becslései szerint a húgyhólyagrákos megbetegedések 2-10 %-át a szennyezett ivóvíz okozhatja Lehetséges egészségkárosító hatások 2 Mit tehet velünk a víz?

A víz, ha jó minőségű, jót tesz nekünk. 2 Mit tehet velünk a víz?

Hol szerezhetünk be? jó ivóvizet?

Előnyök Lehet, hogy jó minőségű Hátrányok Lehet, hogy nem jó minőségű Költséges Kényelmetlen 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Palackozott víz

Előnyök Hatástalanítani tudja a baktériumokat és vírusokat Hátrányok Kényelmetlen Szerves vegyületekkel szemben hatástalan Nem csökkenti a részecskéket Forralt víz 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

Előnyök Csökkenti a részecskéket Csökkent számos szervetlen vegyületet. Csökkenti a parazita cisztákat Hátrányok Nagy víznyomást igényel. Nem hatékony, vízpazarló Baktériumok ellen hatástalan védelem Fordított ozmózis 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

Előnyök Csökkenti a klórt. Javítja az ízt, szagot és színt Hátrányok Számos szerves vegyülettel szemben hatástalan A csatornák kialakulása csökkenti a hatékonyságot Gyakran nem rendelkezik szűrőcsere jelzővel Szemcsés (granulált) aktív szén 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

Előnyök Hatékonyan csökkenti a klór, a THM-ok és számos szerves vegyület mennyiségét Nagyon hatékonyan szűri ki a részecskéket Hátrányok Számos szervetlen vegyülettel szemben hatástalan Baktériumok, vírusok ellen hatástalan Préselt aktív szén tömb 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

Előnyök Hatástalanítja a baktériumokat és vírusokat. Hátrányok Szervetlen vegyületekkel szemben hatástalan Nem távolítja el a részecskéket Ultraibolya fény 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

nincs egy technológia sem, amely elvégezné az összes feladatot. mégis…

Van megoldás Van áttörés

Miért a mi ajánlatunkat válassza?

Elektronikus kijelző 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza? Az víztisztító kombinált technológiája Szénszűrő UV fény

Az egyetlen rendszer, amely tanúsítványa szerint hatékonyan eltávolít több mint 140 egészségkárosító szennyeződést Szénszűrő 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

A szabadalmaztatott többfokozatú szénszűrő képes csapdába ejteni a hajszálnál 300-szor kisebb részecskéket csökkenti a szerves vegyszereket csökkenti az ólmot és a higanyt szénfelülete négyzetméter ( ft 2 ) Szénszűrő 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

Ez 69 futballpályánál nagyobb területet jelent 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

Akár 80 millijoule energia A vízben található kórokozó baktériumok és vírusok 99,99 %-át elpusztítja Az UV lámpa csak akkor kapcsol be, amikor folyik a víz - a víz hidegen folyik ki belőle Energiahatékony Ultraibolya-fény technológia 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

"Intelligens chip" technológia Figyelmezteti, ha probléma adódik Emlékezteti a szűrőcserére Elektronikus kijelző 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

7500 négyzetméternyi gyártóterület A technológia mögötti szakértelem 48 tudós és műszaki személyzet 270 bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló szabadalom 7 laboratórium 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

Kívülálló szakértők NSF International A közegészség- és biztonságügyi társaság Water Quality Association (Vízminőségi Egyesület) Arany Pecsét tanúsítási program 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

1. Az első háztartási, felhasználási helyen használatos rendszer, amely tanúsítványa szerint megfelel a három fő minőségi normának: NSF/ANSI 42-es, 53-as, 55-ös 2. Tanúsítványa szerint több egészségre ártalmas szennyeződést szűr ki, mint a világon bármely más szénszűrős rendszer Az víztisztító készülékünk megkapta az NSF tanúsítványát 2 tény, amelyet érdemes megjegyezni 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenem, kérem hívjon a következő telefonszámon, Fedelin János vagy keress meg -ben a címen.