A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek?
AMC a siker záloga!  Ingyenesen szerződhetsz  10 napon belül vedd meg aktiváld magad az első vásárlással akár 100% visszafizetési garanciával  Keres.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Készítette: Cselényi Szandra Nóra
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Giovanni Ferrini Fashion
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
K&H trambulin tapasztalatok
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Online értékesítési modellek
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Előadás másolata:

A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen tudsz toborozni? Nem érthetőek a pontrendszerek? Szeretnél jelentős jövedelem kiegészítést? Akkor most itt a megoldás! lépcsőben neked!

A megfizethető hálózat HelpforYou! Miért ez a megoldás? 1. Egyszerű érthető marketing 2. Megfizethető az indulás 3. Egyvonalas rendszer, nincs mátrix 4. Nem kell ajánlói link 5. Mindenkinek érdeke a toborzás 6. 3 profi rendszerhez juttat el ( ebből 2 Magyar) 7. Minden esetben van mögötte termék vagy szolgáltatás Nézzük meg a részleteket!

A megfizethető hálózat Egyszerű marketing! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Egyvonalas rendszer! Mi ez? Időrendi sorrendben mindenki egy vonalban az aljára kerül be Úgy működik mint egy cső! Az új belépők mindig alulra érkeznek Minden 7. belépő után a „cső” tetején aki van tovább lép egy lépcsőt Ez minden szinten így megy tovább! Nézzünk egy példát!

A megfizethető hálózat Egyszerű marketing! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Te beléptél a HelpforYou rendszerbe A listán látod mennyire vagy a tetejétől pl. 10 en vannak előtted A Te ID számod A rendszer szerint minden 7. belépő után lép át aki a tetején van Mivel felfele 10 en vannak előtted ha utánad 70 belépő jön te vagy a tetején Ha még heten belépnek akkor futottál ki és az első lépcsőre kerülsz Ettől kezdve begyorsul a fejlődés Figyeld csak miért!

A megfizethető hálózat Egyszerű marketing! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Te már átléptél az első lépcsőre Ahogy van új 7 fő regisztráló, rögtön megy utánad az aki közvetlen alattad van Ahogy átér a regisztrálóból a 7 utánad jövő, te már a második lépcsőbe mész át Itt már minden szinten csak 7 fő érkezik utánad és te tovább mész Miért jó ez?

A megfizethető hálózat Miért jó ez? HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Az első 100 regisztrálás 50% kedvezménnyel Ez 25$, vagy 5 000,-Ft Mindenkit ide erre az oldalra hívhatsz Minden egyes belépővel a te kifutásod gyorsul Magadnak segítesz ha aktív vagy a 4.lépcső eléréséig Mások ugyan ezt teszik, ezért ők is neked segítenek Nem kell bonyolult rendszer a belépésekhez A direkt csatlakozáshoz képest a töredékéből és kevesebb emberrel érsz el saját csoportot Miért jó, hogy nincs mátrix?

A megfizethető hálózat Az egyvonal előnye! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Bárki toboroz minden előtte lévőt is segít Nem kell meghívót nyilvántartani Tisztán követhető Kiszámítható az eredmény Egyszeri 5 000,-Ft költséggel ennek a 10 szerese értéket kapsz azonnal. Te csak ide toborzol, de még is 3 hálózatod épül A sikerhez ennél kevesebből nem lehet elérni Mi is ez a 4 lépcső?

A megfizethető hálózat A 4 lépcső! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Lényegében bonusz Beregisztrálsz a HelpforYou rendszerébe (itt kapod ezért meg a teljes marketing támogatást) Ha kifutottál a tetején a rendszer be tesz a Peptid bioregulátor hálózatba ( itt a regisztráció után kapsz egy 6 000,-Ft értékű csomgot) Ha átlépsz a 2. lépcsőre beregisztrál a rendszer a Vitawell hálózatba (itt kapsz egy ,-Ft értékű csomagot) Ha kifutsz itt is a rendszer beregisztrál a Pannonicum hoz ( itt kapsz egy ,-Ft értékű csomagot) Ha már itt is heten jöttek utánad kapsz egy ,-Ft értékű utalványt (30 napon belül beválthatod) Miért jó ez neked?

A megfizethető hálózat Miért jó ez neked? HelpforYou! 4 lépcsőben neked! A Peptidben hiába vagy bent ha nem vagy aktív, a HelpforYou így indít el! A Vitawell termékei kiválóak, rendkívül magas jutalékod lehet ha vannak mögötted és aktívak vagytok A Pannonicum nál a „magas” aktiválást (30 000,-Ft) a HelpforYou fizeti, itt folyamatosan újra indulhatsz A ,-Ft os utalvánnyal olyan felmérést kapsz ingyen magadról, amit talán soha nem kértél volna 0% kockázat, hisz több 10 ezerFt értékü terméket kapsz Biztosan épül hálózatod mindenhol Elkerülhetetlen, hogy jövedelmed legyen Miért érdemes még?

A megfizethető hálózat Egyéb előnyök! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Ha bármelyik rendszernek tagja vagy, akkor is segítelek a csoportépítéssel, és a termékeket is megkapod A HelpforYou egyszerre indult az egész Unió területén Ha valaki utánad jön közvetlen gyorsan fog követni, bátran ajánlhatod Mindig látod hol tartasz a rendszerben Olyan méretű csoportod lesz amit egyedül nem érhetnél el Ha csak a termékeket ingyen kipróbáltad akkor is megérte Te döntesz, mikor kezded el!

A megfizethető hálózat HelpforYou! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! A regisztráláshoz keresd a oldalát!