Jonas Brothers Még nem hallottad a zenéjüket... És nem is hallottál róluk???

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A The Offspring egy punk rock együttes Los Angelesből. punk rock Los Angelesből.
Advertisements

„Hiszem, hogy amikor valaki könyvet olvas, a fejében megszületik a saját filmje, arcot teremt a szerepl ő knek, megrendezi a jeleneteket, hallja a hangokat,
A HÁROM FA.
by Louis Armstrong and Kenny G from the album Classics in the Key of G ENJOY Hagyd, kérlek, hadd fusson le a fájl magától. A zene a következő képnél kezdődik.
Laudetur Jesus Christus! Sziasztok Mindannyian. A kovetkezo kepek naggyabol az elmult ket evet fedezik. Ha szemelyesen nem is, de ezeken a kepeken keresztul.
VAN AKI… Avagy a MEKDSz téli tábor képekben (Eger)
Leonardo da Vinci mobilitás 2012 Hungarian Deutsch Mobility
VANGOGH V I N C E N T ( ) A vetítést dal kíséri.
Könnyűzenei Lexikon Queen.
Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.
Homokba írva Előszó, szereplők.
Ki illik hozzád?.
Nirvana megalakulása Üdvözlök mindenkit! A rock forradalma nevű projekt keretein belül szeretnénk bemutatni, egy amerikai rock bandát, a Nirvana együttest.
Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár.
Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám. Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót.
A Kék Vonal Internet Helpline tapasztalatai
Vérmérsékletem képekben
A lányok lapja Egy teljesen új újság Reklám,reklám mindig hat rám!
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
Hyde park lakók… folytatás Sziasztok! Én is írok magamról néhány sort, ahogy ti is megtettétek én születtem Pécsen. Nyitott hátgerinccel.
Béla gondolatai a házasságról
EGY SZÁL HARANGVIRÁG.
Készítette: a Dalai Láma
A 9.B osztály Az osztály (eddigi) említésre méltó jelenetei. Sajnos az avatóról van még csak képünk, de majd később csinálunk. Na de nem ilyeneket :
Bogdán András Péter EHA kód: boaqadi.elte 1.
Bevezetés A Queen egy brit rockegyüttes, amelyet 1970-ben alapított Freddie Mercury énekes, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos, 1971-ben csatlakozott.
Számitástechnikai alapismeretek
Bemutatkozás Éles Eszternek hívnak,barátaim Ubi-nak.11 éves miskolci lány vagyok a Móra Ferenc Általános Iskola 5.b osztályába járok. Szeretem a zenét,
TŰZMADÁR Lerner Lívia 2013 november.
Ábrázoló geometria Lukács Imre.
 Hát először is a kedvenc játékom a Wow itt van pár kép!
Tibeti személyiségteszt
Pink Floyd A legendás rock együttes. KEZDET Alapítás éve: 1964 Alapítás helye: London (Cambridge) Gyakori undeground fellépések Alapító tagok: Bob Klose.
Halász Dániel (HADNAAI.ELTE) ELTE:IK
Amint ezen a képen is látszik, Bella valószínűleg nagy állatbarát. A színésznő, modellként kezdte karrierjét. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban.
A sütemény.
Taylor Swift. Teljes név: Taylor Alison Swift Született: december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap:
Most pedig jöjjön a mai napunk sztárja: a J/  részecske!
A sport egészséges Ahogy Winston Churchill mondta:
A férfiak életkor változásai. Tudósok kiderítették hogyan változnak a férfiak elvárásai ahogy öregednek. Íme az eredmény:
Készítette: Werner Gábor
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Logo-pedagógia BMF, tavasz. Mindegyik út bejárása az első lépéssel kezdődik.
Utópiák és ellenutópiák
AzÉletigéje március „Az én eledelem az, hogy annak akaratát tegyem, aki engem küldött, és hogy elvégezzem művét.” (Jn 4, 34)
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
PARTY TIME ! Szokás szerint későn este benéztünk a hűtőbe.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
normál angolos csoportja
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Horoszkóp teszt!.
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
Leonyid Utyeszov Odessza Moszkva Énekes ◦ Dzsessz ◦ Sanzon Zenész ◦ zenekarvezető Színész.
jozefusz Andre Rieu A krónikás feljegyzései a nagy forradalmár életéből.
Madonna, születési nevén Madonna Louise Ciccone (Bay City, Michigan, augusztus 16.), olasz származású amerikai énekes, színész és üzletasszony.
Justin Bieber.
Feltétel nélküli szeretet
Hát én lennék, és Botond!! 
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
Info feladat Otthon megcxsinem normálisan. Medveállatka Logo helye.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
BARÁTSÁG Anikónak szeretettel.
Halle Maria Berry (USA, Ohio, Cleveland, augusztus 14. – ), Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő. Ő.
Résztvevők Erasmus+ mobilitás 2014 Anglia 2. csoport november 16. – november 28.
Készítette: Gál Imola.
Tibeti személyiségteszt
Soy Luna Mit lehet rólunk tudni? Karol Sevilla: luna Karol Sevilla, születési nevén Karol Itzitery Piña Cisneros mexikói színésznő és énekes. Ismeretséget.
Előadás másolata:

Jonas Brothers Még nem hallottad a zenéjüket... És nem is hallottál róluk???

Akkor most megismerheted őket!!!! Bemutatkozik: a Jonas Brothers!!!

A JB három tagból áll: 1. Nick Jonas 2. Joe Jonas 3. Kevin Jonas

Itt van egy pár érdekesség mindegyik srácról!!! Itt van egy pár érdekesség mindegyik srácról!!!

Nick Jonas Teljes név: Nicholas Jerry Jonas Teljes név: Nicholas Jerry Jonas Születési hely: Dallas, Texas, USA Születési hely: Dallas, Texas, USA Születési idő: Születési idő: Szülei: id. Kevin, Denise Jonas Szülei: id. Kevin, Denise Jonas Tesói: Frankie, Joe és Kevin Jonas Tesói: Frankie, Joe és Kevin Jonas Névnap: december 5. Névnap: december 5.

Barátnői: Miley Cyrus- 2 évig voltak együtt, de sajnos a karrierjük széthúzta őket. De a hírek szerint ismét randizgatnak! :D Selena Gomez- Állítólag már szakítottak, mert Sel mindig mással flörtölt! Pl.: Miley új barátjával látták beszélgetni és előkerült egy kép Selről és David Henrie-ről, aki a Waverly Place varázslói című sorozatban Justin Russo szerepét játszotta, ahol eléggé félre érthető helyzetben van “lekapva” a pár, arra utal, hogy ők tényleg nem csak barátok!! Selena Gomez- Állítólag már szakítottak, mert Sel mindig mással flörtölt! Pl.: Miley új barátjával látták beszélgetni és előkerült egy kép Selről és David Henrie-ről, aki a Waverly Place varázslói című sorozatban Justin Russo szerepét játszotta, ahol eléggé félre érthető helyzetben van “lekapva” a pár, arra utal, hogy ők tényleg nem csak barátok!!

Kedvencei: Sport: baseball és tenisz Sorozat: Lost Sorozat: Lost Film: Én, Pán Péter Film: Én, Pán Péter Étel: steak Étel: steak Szín: kék Szín: kék Jégkrém: Cotton Candy Jégkrém: Cotton Candy Gabonapehely: Cheerios Gabonapehely: Cheerios Évszak: tavasz Évszak: tavasz Szuperhős: Pókember Szuperhős: Pókember

Tudtad? - Nick sajnos cukorbeteg  - Ő írta a Plese be mine-t és az S.O.S-t - Van tisztasággyűrűje - Tud breakelni és zsonglőrködni :D - Imádja a Red Bull-t. - Utálja a pókokat!!! - 12 gitárja van - Hobbija: golf, baseball, dalírás, zene - Hobbija: golf, baseball, dalírás, zene

Joe Jonas Teljes név: Joseph Adam Jonas Teljes név: Joseph Adam Jonas Születési hely: Case Grande, Arizona Születési hely: Case Grande, Arizona Születési idő: Születési idő: Szülei: id. Kevin, Denise Jonas Szülei: id. Kevin, Denise Jonas Tesói: Frankie, Nick, Kevin Jonas Tesói: Frankie, Nick, Kevin Jonas Névnap: március 19. Névnap: március 19.

Barátnői: Chelsea Staub- Chelsea szerepelni fog a Jonas Brothers 3D koncert című filmben a Jonas tesókkal, ezért valaki már arra is gondolt, hogy Joe és Chelsea randizgatnak, de Chelsea tisztázta a dolgot egy magazinban. Barátnői: Chelsea Staub- Chelsea szerepelni fog a Jonas Brothers 3D koncert című filmben a Jonas tesókkal, ezért valaki már arra is gondolt, hogy Joe és Chelsea randizgatnak, de Chelsea tisztázta a dolgot egy magazinban. Taylor Swift- Állítólag Joe már szakított vele egy 27 másodperces telefonos beszélgetésben! Hát végülis nem lehet tudni!!! :D Taylor Swift- Állítólag Joe már szakított vele egy 27 másodperces telefonos beszélgetésben! Hát végülis nem lehet tudni!!! :D

Kedvencei: Sport: foci Sorozat: Lost, Hősök Sorozat: Lost, Hősök Filmek: James Bond filmek, Dumb és Filmek: James Bond filmek, Dumb és Dumber Dumber Étel: palacsinta, mayos, csirkés Étel: palacsinta, mayos, csirkés szendvics és csokis-cukros fagyi szendvics és csokis-cukros fagyi Szín: kék Szín: kék Zabpehely: Trix Zabpehely: Trix Fagyi: Pinkberry Fagyi: Pinkberry

Tudtad? - Neki is van tisztasággyűrűje - 5 gitárja van - Szerinte Miley cyrusnak szüksége lenne egy kényszerzubbonyra - Kedvenc márkája a La Coste - Rágja a körmeit! - Mielőtt énekes lett, komikus akart lenni

Kevin Jonas Teljes név: Paul Kevin Jonas II Teljes név: Paul Kevin Jonas II Születési hely: Teaneck, New Jersey Születési hely: Teaneck, New Jersey Születési idő: Születési idő: Szülei: id. Kevin, Denise Jonas Szülei: id. Kevin, Denise Jonas Tesói: Frankie, Nick, Joe Jonas Tesói: Frankie, Nick, Joe Jonas Névnap: július 4. Névnap: július 4.

Barátnői: Danielle Releasa- Már gyerekkoruk óta ismerik egymást és már évek óta járnak! A pletykák szerint már Kevin el is jegyezte Danielle-t! Úgy látszik Kev megszabadulhat a tisztasággyűrűjétől!!

Kedvencei: Sport: tollaslabda Sorozat: Hősök, Lost Sorozat: Hősök, Lost Hobbi: Bowling Hobbi: Bowling Étel: Sushi Étel: Sushi Szín: zöld Szín: zöld Könyve: Nick Hornby: Egy fiúról Könyve: Nick Hornby: Egy fiúról Tantárgya: Latin és történelem Tantárgya: Latin és történelem Ital: kávé és Sprite Ital: kávé és Sprite

Tudtad? -N-N-N-Neki is van tisztasággyűrűje -S-S-S-Szerencseszáma a 15 -K-K-K-Kevin is tud zsonglőrködni -T-T-T-Tud pingpongozni -U-U-U-Utálja a banánt és már a szagától is rosszul van gitárja van

Albumok Első albumuk címe: Jonas Brothers, amin 15 szám van és 2006-ban jelent meg. Közte van a legelső daluk is, amit Nick írt: ez az S.O.S-ezzel robbantak be a sztárságba!!! Első albumuk címe: Jonas Brothers, amin 15 szám van és 2006-ban jelent meg. Közte van a legelső daluk is, amit Nick írt: ez az S.O.S-ezzel robbantak be a sztárságba!!! A második albumuk 2007-ben jelent meg It’s about time címmel. Ezen az albumon 11 dal található. Az albumban ott van a Mandy című szám, amit Joe ex- barátnőjéről írtak! A második albumuk 2007-ben jelent meg It’s about time címmel. Ezen az albumon 11 dal található. Az albumban ott van a Mandy című szám, amit Joe ex- barátnőjéről írtak! A 2008-ben megjelent a Little bit longer című album az NME díjátadón a legrosszabb album címet is megkapta! Az albumon 12 szám van. Köztük a Burnin up is, ami a JB legnagyobb sikere lett, és a klipp is nagyon jó!  A 2008-ben megjelent a Little bit longer című album az NME díjátadón a legrosszabb album címet is megkapta! Az albumon 12 szám van. Köztük a Burnin up is, ami a JB legnagyobb sikere lett, és a klipp is nagyon jó! 

Albumok

Filmek, sorozatok A Jonas Brothers több filmben is játszodtak, amiben ők a főszereplők is! Itt van példának a Camp Rock-Rocktábor. Itt nem volt nehéz dolguk, mert csak sztárokat kellett alakítaniuk, amik az életben is. A filmnek a másik főszereplője Demi Lovato, aki a Rocktáborral lett híres színésznő. Joe-nak nem volt könnyű dolga, mivel egy beképzelt, képmutatós sztárt kellett alakítania. A Jonas Brothers több filmben is játszodtak, amiben ők a főszereplők is! Itt van példának a Camp Rock-Rocktábor. Itt nem volt nehéz dolguk, mert csak sztárokat kellett alakítaniuk, amik az életben is. A filmnek a másik főszereplője Demi Lovato, aki a Rocktáborral lett híres színésznő. Joe-nak nem volt könnyű dolga, mivel egy beképzelt, képmutatós sztárt kellett alakítania.

A másik filmjük, ami róluk szól a Jonas Brothers 3D Koncert című film, ami egy koncertfilm. Talán hasonlít egy kicsit a Hannah Montana 3D-s Koncertre. Kitudja, kiderül hamarosan, mivel a koncertfilmet május végén mutatják be a magyar mozik!

Sorozatok is készülnek a JB-rő! Ilyen például a J.O.N.A.S, ami eléggé vicces és érdekes sorozat lesz. Ezt a sorozatot a Disney Channel májusban mutatja be. Reméljük, hogy nálunk is bemutatják!! Sorozatok is készülnek a JB-rő! Ilyen például a J.O.N.A.S, ami eléggé vicces és érdekes sorozat lesz. Ezt a sorozatot a Disney Channel májusban mutatja be. Reméljük, hogy nálunk is bemutatják!!

Érdekességek A Jonas tesóknak van egy imádnivaló kis tesójuk, Frankie Jonas!!! Még 10 éves sincs, de már dalokat ír! A srácok szerint ő is nagy rocksztár lesz!!! Jonasék kedvenc tesója Frankie, de szerintem Frankie is szereti mind a három bátyját!! A Jonas tesóknak van egy imádnivaló kis tesójuk, Frankie Jonas!!! Még 10 éves sincs, de már dalokat ír! A srácok szerint ő is nagy rocksztár lesz!!! Jonasék kedvenc tesója Frankie, de szerintem Frankie is szereti mind a három bátyját!!

Itt van pár kép a Jonas Brothers-ről és a Rocktáborról!!! Itt van pár kép a Jonas Brothers-ről és a Rocktáborról!!!

Hát ennyi, remélem utána nézel a Jonas Brothers-nek, ha még nem ismerted őket és nézd meg a Rocktábort, az is nagyon klassz film!!! Hát ennyi, remélem utána nézel a Jonas Brothers-nek, ha még nem ismerted őket és nézd meg a Rocktábort, az is nagyon klassz film!!!