A „Nekünk bejössz, ha a könyvtárba bejössz!” című Országos Tini Könyvtári Napok keretén belül a következő programokkal várjuk a Kedves Érdeklődőket: 2008.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Induló képzéseink – 2008/2009-es tanév Lovassy László Gimnázium  :  : Lovassy László Gimnázium Induló képzéseink 2008/2009-es.
Advertisements

Országos Tini Könyvtári Napok Szolnok, június 23. Illés Julianna,
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
ÉRETTSÉGI UTÁN TANÉV.
Eszköszkölcsönzési szolgáltatások bemutatása
prizma tárház-projekt
Széchenyi István Gimnázium Nyitott nap negyedikeseknek november 27.
Mentorszülők – mentőszülők autizmusban
Kis Bocs Baba-Mama klub Baba- Mama Egészség, Életmód, Szabadidő és Szociális Információs Közhasznú Egyesület.
Tájékoztató TÁMOP-projektünk nyitórendezvényére Kalocsa, november 7. (Katona István ház) A Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár gyűjteményére épülő,
„CSOPORT VEZET CSOPORTOT”
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Zrínyi Ilona Általános Iskola
EKOP Elektronikus levéltár
Információs szupersztráda Gyalogolj át a könyvtárba! A szolnoki Damjanich János Múzeum Szakkönyvtárának kihívásai a XXI. században Budapest, május.
Fiatal anyák a gyermekvédelmi szakellátásban
Amit az élettől akarok By Zsolti. Remélni jót és alkotni szépet.
A magyar huszárokról A huszár
TÁMOP „Együtt a tiszapartis tehetségekért” „Ezt írjuk - így mondjuk” Iskolai vers- és prózamondó és –író verseny.
1 Bemutatkozik a Nemzeti Tankönyvkiadó 2 Köszöntés Köszöntés Az NTK több, mint kiadó: „…oktatási szolgáltatások széles választékát kínálja ügyfeleinek,
Közös katalógusok melléklet a Bevezetés a pedagógiai tájékozódásba című ELTE jegyzethez.
HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI ISMERTETŐ Passzív lakóotthon sérült emberek számára Nem Adom Fel, lakóotthon tervezési ötletpályázat építész hallgatók.
Versenyfelhívás! A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából rajzversenyt hirdet az általános iskola 1-2. osztályosai számára. A rajzok.
2007. március A TDK hete a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.
2011/2012. Iskolatípusok  Gimnázium 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos – hagyományos  Szakközépiskola 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos.
mindenki másként reagál a változásokra.
Népszavazási kérdések „Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg- gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől.
1 Felsőoktatási jelentkezés A szeptemberben induló felsőoktatási képzések jelentkezői Forrás: Educatio Kht. – OFIK, Felvi.hu
MeetOFF.eu Képadatbázisok az OSZK-ban avagy képek archiválása és szolgáltatása a XXI. században. Moldován István Országos Széchényi Könyvtár.
Az Országos Széchényi Könyvtár elektronikus szolgáltatásai.
Újjászülető oktatási tartalmak a nemzeti könyvtárban Moldován István MultiMédia az oktatásban konferencia Zsigmond Király Főiskola,
NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Szombathely
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
A Könyvtárterem ilyen volt... A Könyvtárterem ilyen lett...
Országos Nagyi Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében október Szolnok, július 20.
Varázslatos Tábor 2007 Csobánka július
Nemzeti könyvtári mozgalmak az Egyesült Királyságban.
KUTATÓ KERESTETIK című projekt a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága szervezésében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával "A tehetséggondozás területén.
Középiskolai továbbtanulás 2014/15
Általános iskola első osztály
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
Az én kedves barátimnak
Eger, AgriaMédia Könyvtárak az elektronikus tanulás szolgálatában Moldován István OSZK
Továbbtanulás 2013/2014..
Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Középiskolai továbbtanulás 2012/13 Készítette: Simon Zoltán ig.h.
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
Egészségvédelem hónapról-hónapra
ORSZÁGOS SZÉCHÉNYI KÖNYVTÁR E-SZOLGÁLTATÁSI IGAZGATÓSÁG BIBLIOTHECA NATIONALIS HUNGARIAE Az Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázis, avagy hogyan.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
Könyvtár a „Széchenyiben”. Könyvtárunk dokumentumai: hagyományos és elektronikus dokumentum. A könyvtárban több mint könyv található.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Hogyan készítsünk előadást?
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
Rendezvényszervezés Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok! Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok!
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
2008 Mit kell tudnom a tudományos diákköri munkáról? a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.
Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete Verein für Ungarische Pädagogen und Pädagoginnen in Österreich Kaposvár 2016.
KÉZMŰVES PINCE ÉS GALÉRIA Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit kiállításunk megnyitójára, június 9-én (pénteken) 18 órára. NAGY KÁROLY.
Óvodai szakmai programok, továbbképzések bemutatása 2013/2014 Készítette: Grolyóné Szabó Éva szeptember 11. KPSZTI, Óvodavezetői Értekezlet.
Párhuzamos korpuszok, nagy lexikai adatbázisok, glosszázott finnugor mondatok Finnugor Szeminárium január 11., Debrecen Annotált korpuszok, avagy.
A KönyvTÁRva-nyitva jó gyakorlat
AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL, KORSZERŰ, AKADÁLYMENTES ÉPÜLET
Játék, szórakozás, egészség
BGE KVIK Kari Könyvtár Olvasószolgálat Útmutató - elsősöknek
Az előadás címe: Modern parazitológiai diagnosztika és terápia
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Újjászülető oktatási tartalmak a nemzeti könyvtárban
Előadás másolata:

A „Nekünk bejössz, ha a könyvtárba bejössz!” című Országos Tini Könyvtári Napok keretén belül a következő programokkal várjuk a Kedves Érdeklődőket: okt. 09-én 17 órakor a könyvtárban tartunk előadást, melynek címe: „Elfüstöljük egészségünket?!” –avagy káros a dohányzás. Az előadás témája a dohányzás hátrányai és a dohányzásról való leszokás. Várjuk a tiniket és szüleiket! –Előadó: Korobán Éva Partner: a Számíthatsz Ránk Egyesület By Neo

 „Alkotó tinik” címmel pályázatot hirdetünk a éves korosztály számára. A pályaművek saját kezűleg készített ékszerek, kerámia tárgyak, rajzok, könyvjelzők, különböző „dekupázs ” (szalvétatechnika) technikával készített képek stb. lehetnek. A leadási határidő: okt. 03. Várjuk azon tinik jelentkezését, akik meg szeretnék mutatni kreativitásukat és tehetségüket a könyvtárba látogató közönségnek, hiszen a pályaművekből kiállítást rendezünk, amely megtekinthető okt. 07-től. Ünnepélyes eredményhirdetés: okt óra By Neo

 A „Baba-olvashow” folytatódik! Szeretettel várjuk a ban született babákat szüleikkel együtt a könyvtárba okt között, amikor sor kerül a babák beiratkozására, a babaolvasónapló és olvasójegy átadására. Ajánljuk azokat a terhességgel, a szüléssel, a gyermekbetegségekkel kapcsolatos szakkönyveket; verses, mesés könyveket, leporellókat, amelyek megtalálhatóak a könyvtárban. Kérjük a kismamákat, hogy beiratkozáskor hozzanak magukkal olyan fotókat, amelyeken megörökítették gyermekeik „babapillanatait”, mosolyait, mimikáit. Ezeket a fotókat kiállítjuk és a későbbiekben megőrizzük a könyvtár elektronikus archívumában. By Neo