Haloween (Külön kiadás).

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
VIIII. Szalvéta bemutató
Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Csongor és Tünde Készítette: Piele Klaudia Réka 10/b.
Mi az Alpha?. A misszióról beszélünk, ami az európai egyház legaktuálisabb feladata. Az adatok szerint az elmúlt évtizedek leghatékonyabb módszere: 25.
Utolsó ellenségem a halál Elfuthatok előle? Bagdadban láttam a halált. Adj gyors lovat, mely estig Sumerába ér! Hogy lehet most Bagdadban ez a fickó? Hiszen.
A szappanok és mosószerek tisztító hatása
A középkor hivatalos nő gyűlölete
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
(A tudomány szemszögéből)
A MŰNEMEK ÉS A MŰFAJOK RENDSZEREZÉSE
Tartalom jegyzék Delfinek(Fogas cetek) Bemutató Életmódja Leírásuk
Magyar népmese 4. osztály
Egy kis gesztus.
Rejtélyek és megfejtőik
Misztikus Legendak Vampirok Verfarkasok Boszorkanyok Tunderek.
A középkori filozófia főbb kérdései
Élet vagy halál Egy csaj története.
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
Érdekességek Kattintásra.
KULTURÁLIS ANTROPOLÓGIA IV.
Ma vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27. vasárnap, július 27.vasárnap, 2014.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Kultúra és kultúrák Az emberi kultúra mint evolúciós rejtvény.
Albert Schweizer A nagy titok
Sintoizmus 神道 shintō 神の道 kami no michi
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
ISTEN hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
kimondhatatlan lesz az öröm. Nincs több könny, nincs fájdalom,
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
MOST ILLÉS NAPJAIT ÉLJÜK ÉS HÍRDETJÜK AZ ÚR SZAVÁT MA MÓZES SZOLGÁD NAPJA VIRRADT ÚJRA ÉS IGAZSÁGOD VÉGRE HELYRE ÁLL.
Nem volt fény, amely tovább vezet,
Most Illés napjait éljük,
Örvendjetek, vigadjatok,
XXX. Jubileumi Országos Tudományos Diákköri Konferencia V. Országos Művészeti Diákköri Konferencia Sopron április
Örvendjetek, vigadjatok,
Nagy lépés előtt állsz, és most kell lépned,
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Goethe: Faust 23/C.
A Biblia.
Egyszer volt, hol nem volt… A fejtetvesség kezelése a 21. században
Az ősi magyar hitvilág.
A millennium Tanulmányok a Jelenések könyvéről:
Elgondolkoztatok már azon, hogy vajon ki/mi miatt faragnak minden Halloweenkor tököt az Amerikaiak? Most elmondom nektek!
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Ő SZI TÖKÖLÉS Kreálta: Nick Shepherd Valamikor tökjó csaj voltam, formás alsófertállyal aztán megerőszakoltak!
Feltétel nélküli szeretet
Szent Miklós püspök Élete és legendái.
Az elátkozott krumpli-s mese
1. ELBESZÉLÉS Összeállította: Nikli Károly
Az első csoda: Kánai Menyegző
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Az Özönvíz.
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Négy gyertya égett szép csendben.
GONDOLATOK A VALLÁSRÓL Nem sokat tudunk róla Ázsiában szerzett világkép ma a népmesékben Szerkezetileg hasonlít a kereszténységre, Vándorlás közben őseink.
Palóc népszokások A Novohrád-Nógrád Geopark értékei – oktatási segédanyag A népszokások legtöbbje az elmúlt évtizedekben megszűnt a mindennapi élet része.
VARÁZSFUVOLA & CSONGOR ÉS TÜNDE MOZARTVÖRÖSMARTY.
Háború és béke. háború és béke békesség fejedelme az úr vitéz harcos.
A szabadság hősei Magyarország története a forradalom idején
Snelemperg Barbara Halloween!.
ĦåℓℓǿฟєєИ Ҝǿ√áčṧ Ṁΐℓáή .
ÁLLANDÓSULT SZÓKAPCSOLATOK. Nyelvünkben vannak olyan szókapcsolatok, amelyek állandóak, megváltoztathatatlanok. Ezekben nem cserélhetjük fel a szavak.
Előadás másolata:

Haloween (Külön kiadás)

A Helloween a boszorkányok a farkas emberek,Vargok,Manók,Sárkányok,Szellemek stb. Gonosz lények ünnepe,meg persze a babonás embereké.

Boszorkányok A gonosz, ártó lényekben való hit egyidős az emberiséggel. Ennek a hitvilágnak az egyik szereplője a romlott, borzasztó, vasorrú, ártó hatalmú boszorkány. Ahogy a kereszténység elterjedt, a boszorkányt az általában vett Gonosz szolgálója helyett a Sátán szolgálójának tartották, akivel fertelmes paktumot kötött az emberiség megrontására. Az Európában lassanként elterjedő babona a 15. századra tömeges boszorkányüldözéssé fajult és a máglyákon ezrével égtek el a "Sátán szeretői vissza

A Farkasemberek A farkasember históriák ott kezdőttek,hogy a 16. században egy bolondnak az volt a téveszméje, hogy ő egy farkas ezért több ártattlant megölt és evett belőlük,majd eme szörnyűségek után halálra ítélték. De a történet tovább terjedt és Erdélyben olyannyira népszerű lett, hogy gyakorivá vált az ,hogy teliholdkor „emberszerű” lényeket láttak.a 17. században egy újjab elmebeteg kezdett neki a gyilkolásnak ezúttal farkas bundában. Vissza

Manók .A manók gonoszak rondák büdösek és rondák.Becstelen kis besurranók. Vissza

A zombi egy újjáélesztett tetem A zombi egy újjáélesztett tetem. A zombi történetek az afro-karib vudu hitből erednek, és halottakról szólnak, akiket egy hatalmas mágus élesztett fel, hogy neki dolgozzanak. A modern horror történetekben a zombik általában élőhalottak, akik a halálból valamilyen biológiai kíserlet útján, vagy természetfeletti erők segítségével jöttek vissza, és csak nagyon ritkán tartoznak bárkinek az irányítása alá. Tipikusan kevés intelligenciával rendelkeznek és az élők húsára éhesek. Sok esetben már nem is halottakról, csak fertőzöttekről szólnak ezek a történetek, akikben csak az agresszió és az ösztönök működnek

De most senkiben se szabad megbízni mert kitépi a szívedet Vége De most senkiben se szabad megbízni mert kitépi a szívedet