Készítette: Hamar Dávid

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kolozsvár, december 15. – Marosvásárhely, január 27
Advertisements

© All rights reserved Orvos Kapcsolat Bemutatkozunk.
A Fibonacci-féle sorozat
A Hold nélküli élet Tömegvonzás szerepe. Évente 3,8 cm-rel távolodik.
Bioélelmiszerek Készítette:Győri Dorina Felkészítő tanár: Mécsei Dániel Iskola: Zsigmondy Vilmos Gimnázium és Informatikai szakközépiskola, Dorog.
Oriflame Természetes svéd kozmetikum Itt a tavasz  Ne csak az idő, hanem Ön is változzon! Rendeljen Oriflame kozmetikai termékeket. Ha nem válik be,
Tarczy Lajos Alapiskola Hetény
Automatikussan indul Automatikussan indul David Lloyd George Nagybritannia Woodrow Wilson elnök USA.
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
Hargita Megye Tanácsa, azzal a céllal indította a Barangoljunk Székelyföldön! című, természetjárásra ösztönző programsorozatát, hogy minél több gyerek.
Kínai terméstörténet.
A szmog.
Gyulafehérvári Caritas Együttműködés a szociális problémák megoldása érdekében.
Készítette – Sebők Zsolt Számítógépes alapismeretek kurzus Beadandó házifeladatként.
NEWTON IDEI TUDOMÁNYOS FELFEDEZÉSEK
Ásványtani alapismeretek
Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.
AZ AMERIKAI FÜGGETLENSÉGI HÁBORÚ
Rejtélyek és megfejtőik
Hálaadás „Thanksgiving”
CAMILLE PISARRO Zene: Clayderman automata képváltás.
A délszláv válság.
Winston Churchill Készítette: Bosits Dorina 8.o.  Született: 1874 London  Meghalt: 1965 London  2-szer lett miniszterelnök  Felesége:  Felesége:
Közösségi portálok használata, avagy útmutató a helyes alkalmazáshoz
Táblázatok beillesztése, formázása dokumentumokban
Építőanyagok tulajdonságai
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A Fibonacci-féle sorozat
Karosszérialakatos OKJ azonosító:
Emily Jane Brontë (Thornton, július 30. – Haworth, 1848
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
Shakespeare Macbeth.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
Munkába menet, jövet Szedő Iván.
A csillagászat keletkezése
NAGYFELBONTÁSÚ ELEKTRONMIKROSZKÓPIA és a JEMS SZIMULÁCIÓS PROGRAM Készítette:Gál Réka, g g g g g ____ rrrr eeee kkkk aaaa yyyy aaaa hhhh oooo oooo....
Antigoné.
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Malena Film, amelyet minden szülőnek látnia kell. Hogyan élik meg a fiúk a pubertást és hogyan nem ajánlatos…
Arisztotelész I.e 384-i.e 322.
Ókeresztény Sírkamrák
Tim Burton filmjei. Tim Burton amerikai rendező Születési dátum: augusztus 25 Születési dátum: augusztus 25 Születési hely: Burbank, California.
Az ősi tudomány Geodézia Készítette: Jakab Csaba Lóránd.
Aggteleki Cseppkőbarlang
© All rights reserved Orvos Kapcsolat Bemutatkozunk Next →
Christiaan Huygens és az idő mérése
CD,DVD,BLU-RAY Az 5. csapat munkája Mézes Norman,Gódor Dániel,Csóti Bendegúz.
Star Wars. Episode I. Krízís a Naboon Tatooine-i kalandok Coruscant Naboo-i harcok.
1 Civil szervezetek és az Önkormányzatok faladata Tehetségpontok és hálózatuk Rajnai Gábor Magyar Tehetségsegítők Tanács Tehetségpont hálózatfejlesztő.
Földünk, a kiváltságos bolygó Válaszkeresés a Világegyetem miértjeire...
FFFF eeee kkkk eeee tttt eeee tttt eeee ssss tttt s s s s uuuu gggg áááá rrrr zzzz áááá ssss.
Az aerodinamika.
Galilei és a csillagászat
Hát én lennék, és Botond!! 
Tycho Brahe Povisel Petra 9.b.
A „nagy háború” okai 36. lecke Készítette: Vezér Zalán.
A Pun-Római háborúk.
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
Berlin nevezetességei
Napóleon A császár.
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
A gyerekek így képzelik el az I. Világháborút
HALMAZÁLLAPOTOK SZILÁRD:
EGYIPTOMI ISTENEK SZERZŐ: VÖRÖS LÁSZLÓ. A természet láthatatlan erőit testesítették meg. Nem mindegyik terjedt el az egész birodalomban Néhányan már a.
Web 2.0 Tanárok a Web 2.0 idején Csoma Katalin ELTE PPK Neveléstudomány Doktori Iskola.
Magyarország a kora újkorban
IZRAEL ÉS AZ ARAB VILÁG Készítette: Mérő Dominika.
Az első világháború.
Képfelismerés Filmek.
Előadás másolata:

Készítette: Hamar Dávid Star Wars Készítette: Hamar Dávid

Star wars 1. Baljós Árnyak A film két Jedi lovag történetét követi, akik a Nabooról menekülnek a bolygó kiránynőjével. Céljuk egy kereskedelmi konfliktus békés megoldása. Útközben, hogy sérült űrhajójukat megjavítsák, leszállnak a félreeső Tatooine bolygón. Itt megismerkednek Anakin Skywalkerrel, az ifjú rabszolgafiúval, akiben szokatlanul erős az Erő.

Star wars 2. A klónok támadása Miután Coruscanton ismeretlenek sikertelen merényletet követnek el Naboo volt királynője, Padmé Amidala ellen, a Jedi Tanács Palpatine szenátor javaslatára két Jedi testőrt rendel ki a nő mellé: Obi-Wan Kenobit és annak tanítványát, Anakin Skywalkert. Éjszaka azonban egy Zam Wessel nevű merénylő ismételten az életére tör, de végül a két Jedi karmai közt védi.

Star wars 3. A Sith-ek bosszúja Miután Dooku és egyik rettegett tábornoka, Grievous váratla-nul betörnek Coruscantra és elrabolják Palpatine Főkan-cellárt, menekülésük során hatalmas űrcsata veszi kezdetét.

Star wars 4. Egy új remény Leia hercegnő űrhajóját egy birodalmi csillagromboló üldözi, és el is fogja, majd heves harc során elfoglalják a birodalmi rohamosztagosok. A hercegnő a Birodalom új csodafegyverének, a Halálcsillagnak a tervrajzát szállítja a Lázadókhoz, azonban Darth Vader ezt mindenképpen meg akarja akadályozni.

Star wars 5. Birodalom visszavág A Birodalmi Flotta csillagrombolói végig üldözték őket a Galaxisban, mígnem nagy részüknek az embertelen klímájú jégbolygón, a Hothon sikerült elrejtőznie.

Star wars 6. A jedi visszatér A jedi visszatér cselekménye a A Birodalom visszavág cselekménye után egy évvel kezdődik. Ebben a részben a Birodalom egy második, de sokkal hatalmasabb Halálcsillagot épít, és a lázadók megpróbálják elpusztítani a pajzsgenerátort, amely az űrbázist védi. Közben kiderül, hogy Leia hercegnő és Luke Skywalker testvérek.

Clone wars A Star Wars: A klónok háborúja egy 2008-as animációs tévésorozat, amelyet a Lucasfilm Animation és szingapúri részlege, valamint a CGCG Inc. készített.

Keletkezése  George Lucas filmrendező ötletei alapján készültek el. A filmsorozat kezdődarabját, a Csillagok háborúját 1977. május 25-én mutatták be, majd ezt követően elkészült két folytatása, a Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág (1980. május 21.),

A középkori keleti harcművész-filozófus iskolák és a nyugati lovagrendek bizonyos jellegzetességeit ötvöző szervezet, melynek tagjai tanító, meditatív-spirituális és harci feladatokat is ellátnak. Jedik

Sith A Sith-Rend olyan erőhasználókból állt, akik Az Erő Sötét Oldalának technikáit alkalmazták. Az egész pár évezreddel a Jedi-Rend megalakulása után történt.

Droidok (konzervek) A droidok önálló munkavégzésre képes robotok a Csillagok háborúja c. filmsorozatra épülő alkotásokban.

Klónok A klónok a Csillagok háborújából a köztársaság legkiválóbb harcosai. Egy bizonyos Jango Fett nevű fejvadászból klónozták a klónokat. A 3. részben Dark Sidious parancsára a klónok kiirtották a jediket.  

Lázadók A Lázadó Szövetség a kitalált Csillagok háborúja univerzum-ban egy olyan, kezdetben és részben civil jellegű, később katonai erőt is alkalmazó csoport, amely megpróbált ellenszegülni a gonosz Galaktikus Birodalomnak.

Coruscant A bolygó szinte teljes felületén épületek találhatók. A bolygó az űrből egy csillogó gömbnek látszik, amit az épületekről visszaverődő napfény okoz. Az egyetlen hely, ahol az eredeti talajt vagy a sziklákat napfény érheti, az a Monument Plaza a Manarai-hegység tetején.

Tatuin  A rendszer felfedezésekor, a Régi Köztársaság korában először úgy gondolták, hogy három nap van a rendszerben, ezért évtizedekig így szerepelt a térképeken. A későbbi közelebbi vizsgálat feltárta, hogy a fényes, kristályos, csillogó homok tévesztette meg a korábbi érzékelőket, amik a bolygóról visszavert fény erősségét mérték.

Naboo A Naboo egy kitalált bolygó. A filmek változatos felszínű, gyönyörű tájakban, sok helyütt érintetlen természeti szépségekben bővelkedő helyként ábrázolják, két, elkülönülten élő fajnak adott otthont: a régebb óta ott élő gunganeknek és a betelepült nabooi embereknek.

Képtár

Vége Források: http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagok_háborúja Köszönöm figyelmét!!! (Kérem küld ezt tovább!!)