FORDÍTOTT VILÁG ? JÓ TUDNI !!!!. NA, HOL KÉSZÜLTEK EZEK A KÉPEK ? ANNYIT SEGÍTEK, HOGY NEM ISKOLÁBAN, VAGY KOLLÉGIUMBAN. AZOKRA NINCS PÉNZ !!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Magyar Universitas Program Magyar Bálint oktatási miniszter február 20. Infrastruktúra-fejlesztési programok a felsőoktatásban
Szeretem a könyvtáram!.
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Tehetséggondozás a testnevelés órán
TÁMOP / kiemelt projekt. A büntetés-végrehajtási szervezet feladata •Munkáltatás •Oktatás •Szabadidős tevékenység Cél Reintegráció.
Készítette:Tóth Nikolett
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Üdvözlet a Fallerból!.
a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola
Újból hálózatban? Újdonságok a GYEMSZI IRF Országos Egészségpolitikai Szakkönyvtár életében Dr. Palotai Mária GYEMSZI IRF MKE Műszaki Könyvtáros Szekció,
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
Szabadidős tevékenységek /Felmérés készült egy vidéki gimnáziumban, 2006 februárjában/ Civitas Polgár az Európai Demokráciában Csapat: Tetrarchia.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
„TÁRS” PROGRAM A kunhegyesi Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Nagy László Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulóival
A Keszthelyi Kistérség Szakközépiskoláinak a megújuló energiával foglalkozó szakemberképzésre irányuló igényfelmérése május.
Árpád Fejedelem Általános Iskola
óvodától - szakiskoláig A vidéki tanulóknak az iskola épületében található kollégium ad otthont.
Forma 1. A Forma-1 rövid ismertetése A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma– 1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi.
A Víz Világnapja Március 22..
Készítette: Gyugel Dina Dalma.  Manapság a könyvtárakban, számítógép nélkül nem tudnának a könyvtárosok semmit sem használni, mivel a legtöbb könyvtárban.
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
SZJA SZJA statisztika 2006  Összes SZJA bevalláskészítő 4,4 millió fő –4,2 millió összevonható jövedelmekről –Átlagos munkabérek +7,2% 2005-höz.
ha le tudnánk kicsinyíteni a Földet, és a 6,5 milliárd embernyi népességet egy 100 lelket számláló falura, és az arányok változatlanok maradnának, akkor…
Magyarország büszkesége !. Az Országgyűlés név nélkül nyilatkozó tisztségviselője a Hírszerzőnek azt mondta: volt már példa arra, hogy rászóltak a teremben.
mirror A tél két arca … A szunnyadó avar felett sír a téli szél…
Kína hegyes tájai Kínai tanácsok.
Gazdasági ismeretek. Elsőként az iskolánkról. A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola nagy múltú, idén lesz 40 éves. A város legfiatalabb.
Hearst kastély Kalifornia Készítette: Dr Bajzák Tamásné 2008.
Renzo Piano, Richard Rogers: Centre Pompidou Párizs, kulturális központ színházi stúdiókkal, galériákkal, hatalmas könyvtárral, koncerttermekkel.
„Négy kistérség – Egy projekt” Nyitókonferencia TÁMOP / Négy kistérség – egy projekt MVÖ Széchenyi Zsigmond Szakközép- és.
A büntetés-végrehajtási szervezet részvétele
Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
PÁLYAVÁLASZTÁS.
A könyvtár, mint közösségi tér. Tények a VPG könyvtáráról A könyvtár állománya: dokumentum Tartós tankönyvek:4 000 Periodikák :
TÁMOP 3.2.2/08/A/1 A közoktatás modernizációját támogató hálózatfejlesztés a Közép-Magyarországi régióban.
Pető Iván – Szakács Sándor A hazai gazdaság négy évtizedének története I. Az újjáépítés és a tervutasításos gazdálkodás időszaka A háborús.
Nagyfelbontású transzmissziós elektronmikroszkópia
Magyar Parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága rézére Készítette: Szilvásy Péter december 4.
Könyvtártörténet dióhéjban
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar kapcsolata a fenntartható fejlődés érdekében Kaposvár 2009 április 28. Sándor István Földművelésügyi és Vidékfejlesztési.
a KFRTKF Gyakorló Általános Iskolája
TANULÁSI KÖRNYEZETEK Bibó István Gimnázium – Kiskunhalas.
Mi fán terem az ételhulladék?
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
Ha van ennivaló a hűtődben, ruha magadon, tető a fejed fölött és egy hely, ahol békésen alhatsz ... …akkor gazdagabb vagy, mint a világ 75%-a.
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
KERÉKPÁROS KÖZLEKEDÉS BUDAPESTEN XD csapat Készítette: Márta Zsolt Gyűjtötte: Mészáros Valentin Előadja: Rimóczi András.
SZEPSI MAGYAR TANNYELVŰ ALAPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
Lánctartozás, mint hungaricum, avagy tenni vagy nem tenni ellene Dr. Csorbai Hajnalka stratégiai igazgató.
- szervezetfejlesztési (csapatépítési) tréning, - kommunikációs tréning, - 8 alkalmas nyílt nap, - sajtónyilvános záró rendezvény szervezése.
A következő dián még van pár információ.
Iskolai tehetséggondozás a statisztikai adatok tükrében Nikitscher Péter - Szemerszki Marianna.
ANDRAGÓGIAI FEJLESZTÉSEK ANDRAGÓGIAI FEJLESZTÉSEK Mentális gyakorlatok Európa börtöneiben Molnár Attila Károly.
Csökkentsük együtt a hulladékot! Az Európai Hulladékcsökkentési Hét bemutatja.
2016. november 12..
Pecha Kucha prezentáció
AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL, KORSZERŰ, AKADÁLYMENTES ÉPÜLET
2016. november 7..
Tény alapú pályaorientációs szakpolitika
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
Digitális tankönyvtár
BaLiFe Pálfi Lilla Juhász Ferenc Nagy Barnabás.
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
NYÍLT LEVÉL A KEP IFJUSÁGI TAGOZAT RÉSZÉRE
A VILÁG HÉT CSODÁJA. OROSZ LAKTANYA[KATONAI TÁMASZPONT] Kik épiteték-oroszok mikor-1960 évek elején épült. Hol- szentkirályszabadjai repülőtér mögött.
Előadás másolata:

FORDÍTOTT VILÁG ? JÓ TUDNI !!!!

NA, HOL KÉSZÜLTEK EZEK A KÉPEK ? ANNYIT SEGÍTEK, HOGY NEM ISKOLÁBAN, VAGY KOLLÉGIUMBAN. AZOKRA NINCS PÉNZ !!

HELYBEN KIALAKÍTOTT BOLT, AHOL LEHET VÁSÁROLNI. 10 EZER KÖTETES KÖNYVTÁR, KILENC (!) SPORTPÁLYA, ÉS TORNATEREM. SZÍNHÁZTEREM, TORNATEREM ÉS SZAKKÖRÖK TARTÁSÁRA ALKALMAS MELLÉKÉPÜLETEK.

FAZEKASKÖR, FESTÉSZET, SAKK SZAKKÖR, SZÁMÍTÁSTECHNIKA SZAKKÖR, ZENESZAKKÖR, ÉLETVEZETÉSI SZAKKÖR, AHOL FŐZŐCSKÉZNI IS LEHET. TANTEREM ÉS ÖKOMENIKUS IMATEREM. EGÉSZSÉGÜGYI BLOKK. VÁLTOZATOS ÉTREND. MINDEN SZOBÁBAN TELEVÍZIÓ. PADLÓFŰTÉS.

NA, MIK A TIPPEK ?? A NYERTESEK AZOK A KEDVES OLVASÓK, AKIK A SZOMBATHELYI BÜNTETÉS – VÉGREHAJTÁSI INTÉZETRE TIPPELTEK.

AZ ELSŐ PPP KONSTRUKCIÓBAN ÉPÜLT BÖRTÖN, A MÁSIK TISZALÖKÖN VAN. A BÖRTÖN NYOLC MILLIÁRDBA KERÜLT, AZ ÁLLAM TULAJDONÁBAN MARADT, DE ÉVI KÉT MILLIÁRDOT FIZETÜNK AZ ÜZEMELTETŐNEK 15 ÉVIG.

2 MILLIÁRD HUF, 800 RAB. 2.5 MILLIÓ / RAB 2.5 MILLIÓ / RAB !!!!! MI MEG TISZTESSÉGESEN DOLGOZÓK, KEMÉNYEN ADÓT FIZETŐK ….. !!!!!!!!!! ÉLJEN MAGYARORSZÁG !!!!!!!!

KÉSZÍTETTE : SUZY AURIGA