Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Magyarország büszkesége !. Az Országgyűlés név nélkül nyilatkozó tisztségviselője a Hírszerzőnek azt mondta: volt már példa arra, hogy rászóltak a teremben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Magyarország büszkesége !. Az Országgyűlés név nélkül nyilatkozó tisztségviselője a Hírszerzőnek azt mondta: volt már példa arra, hogy rászóltak a teremben."— Előadás másolata:

1 Magyarország büszkesége !

2 Az Országgyűlés név nélkül nyilatkozó tisztségviselője a Hírszerzőnek azt mondta: volt már példa arra, hogy rászóltak a teremben evő képviselőre

3 A szolgálatban lévő nyolc terem biztos háromnegyed óra alatt 16 zsák (!) szemetet szedett össze!

4 Rengeteg üres üveget,papírpoharakat,üdítős dobozt,péksüteményes zacskót,valamint almacsutkát hagytak maguk után a képviselők. Tapasztalatunk szerint,a frakciótagok szemétlerakóként használják azokat a helyeket,ahol nem ül senki,vagy ahol nincs is pad. Az összetépett papírszemét mellett,

5 Rosszabb napokon A padra ragasztott rágógumit (!) vakarták le,vagy kézzel szedték össze a szotyola héjat ( !! ) és előfordult,hogy 20 zsák szemetet,valamint egy egyébként nem használt gumióvszert gyűjtöttek be! „386 felnőtt magyar polgár !”

6

7

8

9 Kik vagytok Ti ?

10 Padlóra köpködő neveletlen népség…

11

12

13 Ti mondjátok meg az egyszerű embernek az „okosat”?

14 Mindez szégyen Magyarországra !

15

16

17 Büszkék lehettek magatokra !

18 Készítette: Suzy Auriga


Letölteni ppt "Magyarország büszkesége !. Az Országgyűlés név nélkül nyilatkozó tisztségviselője a Hírszerzőnek azt mondta: volt már példa arra, hogy rászóltak a teremben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések