Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Gyugel Dina Dalma.  Manapság a könyvtárakban, számítógép nélkül nem tudnának a könyvtárosok semmit sem használni, mivel a legtöbb könyvtárban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Gyugel Dina Dalma.  Manapság a könyvtárakban, számítógép nélkül nem tudnának a könyvtárosok semmit sem használni, mivel a legtöbb könyvtárban."— Előadás másolata:

1 Készítette: Gyugel Dina Dalma

2  Manapság a könyvtárakban, számítógép nélkül nem tudnának a könyvtárosok semmit sem használni, mivel a legtöbb könyvtárban könyvtári integrált rendszert használnak.  Adatok tárolása

3 Monitorok a könyvtárban  Olvasó szolgálat, az adott könyvtári rendszerben dolgozik = TFT monitor 19”  Feldolgozó könyvtáros = TFT monitor 19”  Katalógus gépek = CRT monitor 15”

4 Legtöbb helyen próbálnak minél korszerűbb monitorokat használni, ezek közül főként az TFT LCD monitorokat. Foglalkozásokon is sokat használják.

5 Előnyei a TFT monitoroknak  A helyigény sokkal kisebb  A súlya sokkal kisebb, ezért könnyebben mozdíthatók  A képi felbontás sokkal élesebb, szebb

6 Önkiszolgáló kölcsönzés  Sokkal praktikusabb  Gyorsabb  Saját magunk végezhetjük el a kölcsönzést

7 Érintőképernyős monitor?

8 Köszönöm figyelmüket

9 Hivatkozások  Sikos László: PC hardver kézikönyv, BBS-INFO kiadó, 2007  http://ww2.bibl.u- szeged.hu/index.php?option=com_frontpage&Item id=1 http://ww2.bibl.u- szeged.hu/index.php?option=com_frontpage&Item id=1  http://www.google.hu/ http://www.google.hu/


Letölteni ppt "Készítette: Gyugel Dina Dalma.  Manapság a könyvtárakban, számítógép nélkül nem tudnának a könyvtárosok semmit sem használni, mivel a legtöbb könyvtárban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések