Ajándék ötletek Karácsonyra

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

Alap Termékek.
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
Formula 2: Multivitamin-komplex
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Légy Te is napcsókolta Istennő!
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
Táplálékok, tápanyagok
Vitamin ABC(D)HE(K) Dr Tóthfalusi László
Testünk építőkövei: A vitaminok
Táplálékok,tápanyagok
Táplálkozási allergiák
Alipikus bőr.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
2013 katalógus Anima Szappan Stúdió Gyártó és forgalmazó:
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Flavon max termékcsalád
A tej szerepe az egészséges táplálkozásban
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
OMBIA ÉS SOAP&CAIR SZAPPAN 150g
Készítse fel szervezetét a télre!
A Forever Living Products termékkatalógusa alapján
Ajándék ötletek Karácsonyra
2010-es Nyári Kampány Vitality.
4-es katalógus újdonságai
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
Hevér Krisztina Egészségtudatos gondolkodás, ösztönzés, prevenció
Vitamin ABC(D) Dr Tóthfalusi László
Gyermekek fejlődése és gondozásuk módszertana
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI NAPOK
A táplálkozási szervrendszer felépítése és működése
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
1 Támad az influenza! Hogyan védekezzünk? Margit Kórház Pásztó Egészségpercek Prevenció és egészségmegőrzés.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
Szükségük van a gyerekeknek táplálék- kiegészítőkre?
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Lucerna (Medicago sativa)
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Áldom szent neved, ha az út a pusztában vezet, A száraz, kietlen helyen, áldom nevedet!
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
A gyermek egészségének alapja. A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott.
Táplálkozási antioxidánsok szerepe az egészségmegőrzésben.
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Testünk építőkövei – a vitaminok
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Bevezető termékcsomagok (IPP) 2016/03 Elérhetők az EMEA régióban (kivéve RU/UA) A csomagok tartalma piaconként eltérő lehet a termékek elérhetőségétől.
Karácsony – sok ember kedvenc ünnepe. Jobban belemélyedve ebbe a szóba melegség és szeretet tölti el az embereket. Szinte érezzük a házban szállingózó.
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Gyümölcs Munkácsy Mihály Ált. Isk. Pápa 3. Évfolyam 61 tanuló.
Réti gyógynövények.
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
Előadás másolata:

Ajándék ötletek Karácsonyra A Forever Living Products termékkatalógusa alapján 11 gyönyörű karácsonyi képpel

Gyermekvárás A cég termékei biztonsággal használhatók a kismamák számára is. Ebben az időszakban fokozottan szükséges a vitamin és ásványi anyag utánpótlás. A ritkán fellépő allergiás reakció az Aloe Verára, letesztelhető az Aloe Activátorral. Pár csöpp a kézfejre és 5-10 perc várakozás után ha nem lép fel allergiás reakció(bőrpír), akkor megnyugodhat, az FLP Aloe Vera tartalmú termékeit biztonsággal használhatja.

Ajánlott táplálék kiegészítők a gyermekvárás időszakára Aloe Blossom Herbal Tea méregtelenítés Forever Calcium kálcium utánpótlás Gin-Chia immunrendszer erősítő Forever Garlic-Thyme kakukkfűvet és fokhagymát tartalmaz illó olajok nélkül Forever B12 Plus Folsavval magzatvédő A Beta CarE A és E vitamin utánpótlás Nature Min ásványi anyagok Arctic-Sea Super Omega-3 Omega 3-t, Omega 9- t és olajsavakat tartalmaz, tökéletes étrendkiegészítő Forever Royal Jelly fehérje, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak Forever Bee Honey méz kálciummal, foszforral,vitamin bomba

Ajánlott krémek a gyermekvárás időszakára Aloe Lotion testápoló, lábápoló Aloe Moisturizing Lotion testápoló száraz bőrre Forever Marine Mask mélytisztító krém Forever Aloe Scrub bőrradír Forever Alpha E-factor vitaminos arc ápoló Forever Epiblanc bőrtónus halványítása Aloe Fleur de Jouvence az arc kényeztetése

Hölgyeknek és uraknak Aloe Bath Gelée egy frissítő fürdő Aloe Fleur de Jouvence szépségápoló kollekció, a kozmetikus otthon van Sonya színeskozmetikum család 25th Edition Perfume Spray for Women női illat 25th Edition Cologne Spray form Men férfi illat

Gyermekek számára Forever Nature’s 18 finom, mint egy cukorka, 18 féle zöldség és gyümölcs hatóanyagait tartalmazza, igazi vitamin bomba Forever Aloe Bits n’ Peaches őszibarackot és Aloe Verát tartalmaz Aloe Blossom Herbal Tea finom fahéj ízű gyógynövény tea Forever Kids Multivitamin rágótabletta Forever BeeHoney a méz, igazi csemege a gyermekek számára Forever Brigh Tooth gél kíméletes a tejfogakhoz is, fluorid mentes Aloe Lips a gyermekek számára is megfelelő ajakír, kellemes illattal méhviaszt tartalmaz

Karácsonyi ajándék az egész család számára

Mini Touch of Forever táplálkozás csomag

Mini Touch of Forever Személyi Higiénia

Minden ami kell egy dobozban Touch of Forever Combo Pak A legnépszerűbb termékeink egy csomagban!

Áldott, békés karácsonyt kivánunk ! Kmetykó Krisztina és Tóth István csapata