Kézilabda bajnokság mérkőzéseit és fogadásokat nyilvántartó rendszer

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Advertisements

Táppénz és családtámogatási ellátások számfejtése modul
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Rendszer kezelési ismertetés
Játékjogosultság A) Európai Unió-beli és azzal azonos elbírálású labdarúgók: A bajnoki mérkőzéseken a sportszervezet számbeli korlátozás nélkül jogosult.
TDK-DOLGOZAT TDK-DOLGOZAT Keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdőívek kiértékelése Szerző: SZÉKEJ É. Krisztián Témavezető: Dr. PATAKI Éva.
. Magyar Gyógytornászok Társasága V. Kongresszusa Sopron november (Élmény) beszámoló a tanszék 9 előadásáról.
Kezdhetek mindent elölről…
Mechanika I. (statika) Példatár és módszertani útmutató
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Tanulói nyilvántartási.
ETR Bevezető DEXTER Informatikai kft.. DEXTER Informatikai Kft Tartalom:  Mi az ETR  Az ETR célja  ETR történelem  ETR modulok  ETR hozzáférések.
Választási protokollok. Tartalom Hagyományos választások Elvárások A választások résztvevői Kommunikációs csatornák Elektronikus szavazás alapsémája Sématípusok.
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
Implementing Demeter: A Resource Management Tool used by Morgan Stanley’s Farm Engineering Team (In English) Maczika Száva Jenő MASRAAI.ELTE Programtervező.
9. szabály – A labda játékban és játékon kívül. 9. szabály – A labda játékban és játékon kívül A labda játékon kívül A labda játékon kívül van, ha: akár.
Büntetőrúgások. Végrehajtás A játékvezető kijelöli azt a kaput, amelynél a rúgásokat elvégzik A játékvezető pénzfeldobással sorsol, és amelyik csapatkapitány.
Egyéni animációk készítése
Online hasonlóságelemzések: Online hasonlóságelemzések: Totó-automata?! Pitlik László, SZIE Gödöllő (Forrás: My-X.hu Hírlevél) október INNOCSEKK.
„A XXI. századi köznevelés”
VII. Nemzetközi Médiakonferencia „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra" szeptember Balatonalmádi Fiatal group leaderek Facebook használati.
Szoftverarchitektúrák 12. Sorozat portál
Elektronikus források (E-resources) adminisztrációja november 12. Szabó- Kulcsár Kornélia.
SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer Névjegyzék december 20. Nagy Attila, GAK TSzK.
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált.
Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs.
1 A K-21 bemutatkozik 3. csoport: Kulcsfontosságú célcsoportok EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI KÖNYVTÁRI SZOLGÁLAT K-21 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI PROJEKT.
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
DigiKom Többfelhasználós, hálózatos környezet Grafikus felhasználói felület Iratok, határozatok generálása, tárolása Kapcsolódás a digitális.
Mennyire találta motiváltnak 1.sz. asszisztensét, mennyire segítette működését? Mennyire találta motiváltnak 2.sz. asszisztensét, mennyire segítette működését?
ÖKO-BATYU A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt! T.A.P.S. Project.
GeoGebra A matematikai szabadszoftver tanuláshoz és tanításhoz
Web-alapú humán lekérdező rendszer
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
Az EtherCore weboldal Jószai Zoltán 1. Az oldal célja Kedvcsináló a fejlesztés alatt lévő játékhoz 2.
Általános tudnivalók Készült 2014 augusztus. Korosztályok - FU 14 korosztály: január 1 után, de 2002.december 31. előtt születettek - LU 13 korosztály:
Violet nails Készítette: Csőke Vivien. Bevezetés Téma: Violet nails - műkörömkészítő weblapjának elkészítése A weboldal elérhető az alábbi címen: violetnails.atw.hu.
Készítette: Derecskei Nikolett
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
e-Portfólió bemutatása hallgatók számára
 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,
Alsó korhatár: 16. életévét a mérkőzés napjáig naptári napra betöltötte A mérkőzésre kötelezően nevezendő legalább 3 fő január 1. és utána született.
MENT Ő HÍRADÓ OMSZ számára készített híradó 1. Számú melléklet.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
A jövő HR megoldása Fejér Tamás. perbit.insight Munkavállaló kezelő Munkakör kezelő Toborzás kezelő Továbbképzés kezelő.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Tantárgy: Magyar nyelv és irodalom Cél: Micó című olvasmány feldolgozása Iskola: Munkácsy Mihály Áltanos Iskola 2. osztály Készítette: Vilmanné.
Ábrahám Péter (ESEVND) Köszöntöm a vendégeinket! Hamarosan kezdünk.
Kereskedelmi és információs rendszer a zöldségtermesztés területén …avagy az információs szövetkezés támogatása Pető István
2016. január 20.. A rendszer célja: A 374/2014 (XII.31.) Korm. Rendelet szerinti megosztási eljárás lebonyolításához tartozó munkafolyamatok támogatása.
Internet tudományos használata Skultéti Attila 2015.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Nemes Tihamér OKATV.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Felkészítő tanár: Vereb Márta
Ipar Office 4.0.
ELEKTROMOS SEGÉDPROGRAMOK
Terméksimertető Készítette: Sárfi Benjámin Verzió: 1.0beta4
Itt azon munkacsoportokat kell látnia, amelyre Ön jelentkezett!
A KITÖLTÖTT JEGYZŐKÖNYV
Instrukciók a szakdolgozat prezentáció elkészítéséhez
Cím elrendezés Alcím.
KÜLDÖTT VÁLASZTÓ ÉVADNYITÓ ÉRTEKEZLET
Cím Alcím.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

Kézilabda bajnokság mérkőzéseit és fogadásokat nyilvántartó rendszer Készítette: Zsédely Kata Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kar Budapest, 2013. június 27.

Tartalom Program rövid ismertetése Program lehetőségei Menüpontok Lekérdezések Képek Tabella Statisztikák Jegyzőkönyvek Fogadások

Program rövid ismertetése A program egy kézilabda bajnokság minden mozzanatát nyilvántartó program, melynek segítségével könnyedén nyomon követhetjük az egyes fordulók eseményeit. A rendszer használatához regisztrációra van szükség. A rendszer felhasználói között két típust különböztetünk meg: az adminisztrátort és a fogadókat. Regisztráló felület Főmenü Bejelentkező felület

Program lehetőségei Eltárolhatjuk és böngészhetjük a csapatokat, a játékosokat, játékvezetőket, a helyszíneket és a mérkőzéseket. Képeket tölthetünk fel az egyes személyekhez, eseményekhez. A tabella segítségével mindig nyomon követhetjük a csapatok egymáshoz viszonyított összesített eredményét. A mérkőzésekhez jegyzőkönyveket és statisztikákat készíthetünk. A programban fogadni is lehet a különböző mérkőzések kimenetelére.

Lekérdezések Ebben a menüpontban a csapatok, játékosok, játékvezetők, helyszínek és mérkőzések adatait lehet áttekinteni és módosítani, illetve a hozzájuk tartozó profilképeket megnézni. Felhasználó: Lekérdezések/Csapatok almenüpont Adminisztrátor: Lekérdezések/Csapatok almenüpont

Képek A menüpontban az egyes személyekhez, helyszínekhez, mérkőzésekhez kapcsolódó képek között böngészhetünk, illetve új képeket tölthetünk fel a rendszerbe. Felhasználó: Képek/Csapatok almenüpont Adminisztrátor: Képfeltöltés/Csapatok almenüpont

Tabella/Tabella almenüpont Az itt található táblázat segítségével mindig nyomon lehet követni a csapatok egymáshoz viszonyított összesített eredményét. A tabella a kézilabda bajnoksághoz készített olyan lista, amely a megszokott mechanikus módon számolja ki a csapatok sorrendjét. Tabella/Tabella almenüpont

Statisztikák A menüpontban a mérkőzésekhez készített statisztikákat lehet áttekinteni, feltölteni, valamint jegyzőkönyv alapján statisztikát generáltatni. A kézilabdás statisztika a játékosok adott mérkőzésen belül elért eredményét összegzi, így a statisztika játékosokra lebontva készül el. Felhasználó: Statisztikák/Statisztikák almenüpont Adminisztrátor: Statisztikák/Statisztika készítés almenüpont Adminisztrátor: Statisztikák/Statisztikák generálása almenüpont

Jegyzőkönyvek Ebben a menüpontban a mérkőzésekről készített jegyzőkönyveket lehet áttekinteni, illetve feltölteni. A jegyzőkönyvek segítségével percről-percre végigkövethetjük a mérkőzés minden mozzanatát. Felhasználó: Jegyzőkönyvek/Jegyzőkönyvek almenüpont Adminisztrátor: Jegyzőkönyvek/Jegyzőkönyv készítés almenüpont

Fogadások Ebben a menüpontban található a fogadó személyes profilja(személyes adatok, tranzakciók, fogadások), valamint az adminisztrátor itt tudja áttekinteni a fogadók adatait és tevékenységeit(tranzakciók és fogadások). Emellett itt lehet fogadni a különböző mérkőzésekre, valamint megtekinteni az eredményeket. Adminisztrátor: Fogadások/Fogadók tevékenységei almenüpont Felhasználó: Fogadások/Profil almenüpont Felhasználó: Fogadások/Fogadási ajánlat almenüpont

Köszönöm a figyelmet!