Minden időnk legjobb 10 rpg-je! Matthew Production’s.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
Advertisements

 - pedig volt itt szép főtér  - egy középkori templom  - gyönyörű,motorcsónakok és yachtok ringatóztak a kikötőben  - a várba sajnos.
A boldog emberek tudják,
A The Offspring egy punk rock együttes Los Angelesből. punk rock Los Angelesből.
(Bedekovics Péter: London)
Egy ludológus széljegyzetei a videojáték erőszak vitájához
Szeretem a könyvtáram!.
Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
Miért jobb egy (nem csak) geolokációs mobil kutatási rendszer? 1 HWSW – App!mobile konferencia, MOM Budapest, november 13. Pintér Róbert.
Nagyon sok szereplős online szerepjátékok
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
linked by isobar ÚJ MARKETING-ÚJ ÜGYNÖKSÉG?1 Miért nem megy gyorsabban? (… I just don’t dig on swine, that’s all) Kovács Zoltán.
A külföldi továbbképzések módszertana, menedzsmentje, hasznosítása ( BI 2000 és BioGIS 2005 projektek) A Leonardo program mint a szakmai tanár(tovább)képzés.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Humanitárius szervezetek kialakulása
Kellenek-e nekünk a TISZKEK? Mártonfi György Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet A Vas Megyei Szakképzés-szervezési Társulás Országos TISZK Konferenciája.
Az egészségügy és az egészség „ügye” „Képes vagy-e EGÉSZ-séget ÉP-íteni?
A lovak történetétől egészen a lovas oktatásig.
2006. február 3. Telefonos feladat Egy egyenlő szárú háromszög alapon fekvő szögei A szárak szöge Mekkorák a háromszög szögei ?
TomorrowLand.
Kezdhetek mindent elölről…
Befejezéséhez közeledik a világ legmagasabb épülete
Két tenorista igaz története Talán hallottad már ezt a történetet a három tenoristáról, akik közös énekükkel meghódították a világot: Luciano Pavarotti,
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Az Élet Vonata.
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
Tájékoztató az R programról pszichológusoknak. A programról Az R egy nyílt forrású statisztikai és grafikai környezet, egyben programozási nyelv, amelynek.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Szigorlati képanyag a kiegészítő képzésben résztvevők számára. V. rész AZ „ÚJ MŰVÉSZET” tavasza.
Készítette: Sinkovics Boglárka
Karácsonyi óhaj.
Virtuális és valóságos csoportok – az online szerepjátékok világa
Bemutató: Veres Péter. A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása.
A művészetek születése Bevezetés az irodalomtörténetbe I.
Jó olvasást kívánunk!!!.
. Üdv Olvasó ! Május Voltika, Koko1362 GT Mlap GT MAGAZIN.
Kommunikáció az egyetemen c. konferencia ápr. 28.
Szórakozások 2. Age of Empires. Age of Empires, Gold Editon.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
A Facebook titka Héjj Szilárd Marketingarc
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
Taylor Swift. Teljes név: Taylor Alison Swift Született: december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap:
A kanári. Valakinek volt egy énekes kanárimadara, és úgy gondolta, hogy tavasztól kezdve nem tartja a házban a madarat.
MASTERPLAST GROUP Nemzetközi terjeszkedés lehetőségei és veszélyei.
Útmutató A dián nem állítottam be az azonnali kép váltást mert így jobb.
MMORPG ONLINE SZEREPJÁTÉK JELENTŐSÉGE AZ EMBERI KAPCSOLATOK TÜKRÉBEN
Korok játéka vagy játékok kora
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
Videojáték-típusok avagy Miről is beszélünk?
Egy hűvös reggelen a washingtoni metró egyik állomásán megállt egy ifjú és hegedülni kezdett. 45 perc alatt 6 szerzeményt játszott, mindet Bachtól. Becslések.
A platform nem létezik Game engine portolás mobilról webre.
6. szabály – A játékvezető asszisztens
Psp:Grant Theft Auto Liberty City Stories Leírás: Alapvetően egy szórakoztató game.A játékmenet a következő: szabadon bolyonghatsz, de ha akarsz akkor.
Programozás III UNIT TEST. És tényleg: Honnan lehet tudni, hogy működik-e vagy sem?
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Meg tudod különböztetni a színeket?! OK, Akkor nézd meg ezt a képet...
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Gazdagabb vagy bárkinél,
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Egy iskola, ahol az ADHD-s gyerekek érettségiznek
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Csík Orsolya, Horváth László TÁMOP X. Pedagógiai Értékelési Konferencia Szeged április Kompetencia- és tanulási eredmények alapú képzési.
Mértékadó vélemények a könyvről
Előadás másolata:

Minden időnk legjobb 10 rpg-je! Matthew Production’s

Honlapjaim

10# Bioshock Név:Bioshock Fejlesztő: Irritional Games Kiadó: Take 2 Megjelenés éve: 2007 Mért pont ő?: Mert igazából ez egy akció/fps mégis tele van rpg ellemekel pl 4 féle befejezés. Egyéb: -

9# Fall out 2 Név: Fall Out 2 Fejlesztő: Bethesda Softworks Kiadó: Bethesda Games Studios Megjelenés: 1997 Mért pont ő?: Ez egy 2D rpg ami a 70-es években játszódik az akkori már „világ végében” ahol teles-teli van atomokkal! Egyéb: -

8# World of Warcraft (wow) Név:World of Warcraft Fejlesztő: Blizzard Kiadó: Vivendi Universal Megjelenés éve:2003 Miért pont ő?: Ez egy mmorpg amit még a készítőkse hitték volna hogy ijen sikeres lesz! Csak amerikában több mint 4 millióan játszanak vele!Kétségnélkül ez mindenidőnk legsikeresebb Online rpg-je! Egyéb: 2 kiegészítője is megjelent! Az eggyik a Burning Cruasde am másik a Wrach of the Linch King

7# Fable Név: Fable Fejlesztő: Lionhead Studios Kiadó: Microsoft Games Megjelenés éve: 2005 Miért pont ő? : Mert nagyon személyre szabodt küldetések és szabadon bejárható környezett tette híressé, és tele van bonuszokkal pl. házzaság, vagy saját ház építés illetve megvásárlása. Egyéb: kijött egy ugymont „pach” version aminek a neve: Lost Chapters

6# Gothic 2 Név: Gothic 2 Fejlesztő: Piranha Bytes Kiadó: JooWood Megjelenés : 2003 Miért pont ő: Mert nagyon jól kidolgozott játék amiben számtalan ágba elmehetünk. Egyéb: Készült 3. része is ami elég nagy csalódás volt a rajongók részéről.És kiegészítője is.

5# Diablo 2 Név: Diablo 2 Fejlesztő: Blizzard Kiadó: Blizzard Megjelenés: 2000 Miért pont ő: Igazábol ez volt az rpg műfaj megteremtője ezért került bele a top 10-be! Másért nem nagyon! De nagyon rajongó tábora van és ujra divatba jött hiszen nem rég jelentették be a 3. részét! Egyéb: Készült kiegészítője is Lord of Destrection néven.

4# The Witcher Név: The Witcher Fejlesztő:CD Project Red Kiadó: Atari Megjelenés: 2007 Miért pont ő?: Mert nagyon szép története van és sok feléképpen is végig vihetjük.Sok mini küldetése van. És nagyon jó története. És gyönyörű szép grafikával rendelkezik. Egyéb: Hamarosan kiegészítője érkezik.

3# Elder Scrolls III: Morrowind Név: Elder Scrolls III: Morrowind Fejlesztő: Bethesda Softworks Kiadó: Bethesda Game Studios Megjelenés: 2003 Miért pont ő: A játék tulajdon képpen nem a a saját történetére hajaz. Hiszen nem kell a történet szerint menünk. A játék területe teljesen szabadon bejárható.Szószerint több 100 mellék küldetés van. Ha mindent meg próbálnák csinálni több 100 órát a monitor elött kéne ülnünk. Egyéb: 2 kiegészítője is készült ami széntén nagyon híres lett. A tribunal és a Bloodmoon ban elnyerte az évjátéka diját!

2# Mass Effect Neve: Mass Effect Fejlesztő:Bioware Kiadó: Microsoft Games Megjelenés: 2008 Miért pont ő?: Teljesen új környezetett vitt az rpg-k világában hisz ez az egész univerzumban játszódik. A történetett nagyon sok féleképpen vihetjük végig. A történet előrehaladása nagyon befolyásolja a másokhoz való viselkedés így egyértelmű hogy a MI (mesterséges inteligencia) nagyon jó. Egyéb: Már készül a 2. része!

1# Elder Scrolls 4: Oblivion Név: Elder Scrolls 4: Oblivion Fejlesztő: Bethesda Softworks Kiadó: Bethesda Game Studios Megjelenés: 2006 Miért pont ő?: A grafikája egészen elképező, hiszen még ma is 2008-ban is megálja a helyét rendessen. Itt is szintén ugy mint morrowindbe nem kell a történet szerint cselekednünk. És nincsen egy irányú út hiszen ez a játék is teljesen bejártható környezettel rendekezik. Alapjába véve igazábl ez egy Gta csak középkori környezettel és szörnyekkel és más csodálatos lényekkel rendelkezik. A legtöbben a morrowindből a házi állatokat illetve a vadonélő állatokat hiányolták de ezt mind megkapjuk az oblivionba hiszen lehet lovon menni, sárkánnyal repülni és más-más élőlények hátára ülni…!A MI sokkal de sokkal jobb let mint a morrowindbe és itt már lehet sajátházat kapni stb.. A pálya hatalmas legalább 2x nagyobb mint a morrowindben. A fejlesztők kitalálták hogy nehéz bejárni így ha gyorsabbak akarunbk lenni csak a térképre kattintunk és máris ott termünk.Persze ez is játékbeli időbe telik, ugyhogy nem nagyon javasolt hiszen közbe megtámadhatnak stb.! Egyéb: Két kiegészítője van: Knights of the nine és a Shiverind Isles.

Kösszönöm hogy megnézted ;)