Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bemutató: Veres Péter. A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bemutató: Veres Péter. A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása."— Előadás másolata:

1 Bemutató: Veres Péter

2 A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása után a végső játék lett volna, de pont ez mentette meg őket a bukástól. 1987-tól folyamtosan jönnek ki az újabb játékok. Ma már a 13. rész készül és 5-7 mellékjáték is létezik. Az eredetileg PS és PS2- re kijövő játékokat ma már számtalan konzolra átírták. Ezek közül 2 rész: a VII. és XI. PC- re is megjelent és hatalmas sikert aratott. 1987-tól folyamtosan jönnek ki az újabb játékok. Ma már a 13. rész készül és 5-7 mellékjáték is létezik. Az eredetileg PS és PS2- re kijövő játékokat ma már számtalan konzolra átírták. Ezek közül 2 rész: a VII. és XI. PC- re is megjelent és hatalmas sikert aratott. A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása után a végső játék lett volna, de pont ez mentette meg őket a bukástól. 1987-tól folyamtosan jönnek ki az újabb játékok. Ma már a 13. rész készül és 5-7 mellékjáték is létezik. Az eredetileg PS és PS2- re kijövő játékokat ma már számtalan konzolra átírták. Ezek közül 2 rész: a VII. és XI. PC- re is megjelent és hatalmas sikert aratott. 1987-tól folyamtosan jönnek ki az újabb játékok. Ma már a 13. rész készül és 5-7 mellékjáték is létezik. Az eredetileg PS és PS2- re kijövő játékokat ma már számtalan konzolra átírták. Ezek közül 2 rész: a VII. és XI. PC- re is megjelent és hatalmas sikert aratott.

3 Forradalmian új harcrendszer Gyönyörű grafika Kiváló és fordulatokkal teli story A karakterek briliáns kidolgozása Kasztok, képességek jó kombinációja Hangulatos játékmenet Hatalmas bejárható világ Ezek a tulajdonságok szinte minden részben megtalálhatók

4 A FF7 az egyik legismertebb rész mivel: Ez jött ki elsőször PC-re is A storyja és játékmenete az egész FF-ben a legjobb A karakterek a legemlékezetesebbek mind a jó és a rossz oldalon egyaránt A forradalmian új grafikai elemeket és háttereket használ (a hátterek élethűek és 3D s benyomást keltenek)

5 A ShinRA vállalat MAKO-t talált a Bolygó belsejében és elkezdte kitermelni. A MAKO hatalmas energiával rendelkezik viszont ez nem más mint az életfolyam amit ha kiszívnak a bolygó és annak teremtményei elpusztulnak. Emellett még felbukkan Sephiroth is aki szintén meg akarja szerezni a MAKO-t de ő közvetlenül a bolygó elpusztítására és saját ereje növelésére haználná. Csak egy kis csapatnak az AVALANCHE állíthatja meg őket Cloud-dal az élen.

6 Íme pár kép a játékból:

7 Főbb karakterek Cloud Strife Sepiroth

8 Tifa Lockheart Aeris Gainsborough

9 Barrett Wallace Cid Highwind

10 Yuffie Kisaragi Vincent Valentine

11 Cait Sith Red XIII

12 A FF7 olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy készítettek hozzá egy folytatást, Core Crysis címmel ami 5 évvel a FF7 előtt játszódik. Emelett 2005-ben egy animált filmet is készítettek, Az Advent children-t, ami kb 1 évvel az FF7 után folytatódik. Egyik alkotásban sem csalódtak a rajongók mivel teljesen visszaadták az eredeti FF7 hangulatát. (a háttérben a filmből láthatók részletek)

13 Adatok Fejlesztő: Square Kiadó: Empire Interactive Platformok: PS,PC Kiadás dátuma: 1997. Január 31. Műfaj: RPG Mód: Egyjátékos Vezető tervezők: Hironobu Sakaguchi Yoshinori Kitase Írók: Yoshinori Kitase Kazushige Nojima Minimum konfiguráció: Windows: 166 MHz Pentium CPU, 32 MB RAM, 4X CD-ROM drive, DirectX 5.1 compatible sound and video card, 260 MB available hard disk space, Windows 95 or above (officially not compatible with 2000)

14 Aki többet akar megtudni a FF7-ről annak ajánlom a következő linkeket: http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fantasy_VII Vagy itt szinte mindent megtaláltok: http://finalfantasy.lap.hu/

15


Letölteni ppt "Bemutató: Veres Péter. A Final Fantasy az egyik legismertebb név az rpg-k körében. Mint a játék neve is mutatja ez a „Végső Fantázia” a Square Inc. csődbejutása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések