Menüpontok  Áttekintés  Üzenetek  Menedék  Város  Portya  Forum  Vad…üzenetek  Kilépés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Táblázatkezelés Alapok.
Advertisements

8 Klikkelj az egérrel!.
Óraregisztrálási modul
Life through the lenses Enikő Bereczki 2RF. Egy kép többet ér ezer szónál Mitől jó egy sajtófotó? Milyen hatással van a közvéleményre? Milyen a sajtófotós.
Márkák iPhone-on Sallai Péter - Ponte.hu
Témavezető tanár: Kerekes Noémi Készítette: Somogyi Ildikó
Munka-magánélet egyensúlya- a vállalkozás, mint lehetséges megoldás
Matematika és módszertana
Kémiai Technológia Transzfer Kft. Egy pályázat előkészítése Hasznos tanácsok kutatóknak egy sikeres pályázat benyújtásához.
A szeretet himnusz A Biblia egyik legszebb szakasza
Szociális és gyermekjóléti területhez kapcsolódó lehetséges szolgáltatások.
Bevezetés a tanácsadásba Dr. Dan Brinkman.. Tanácsadás  Nátán esete (2Sám 12:1- 14)
Készítette: Novák Edvin
 Klikkelj az egérrel! :20:48
A második nyelv elsajátítás elméletei 2.
Ábrázoló geometria Lukács Imre.
A „Storyline” - módszer alkalmazása a tanulásban akadályozott gyermekek ismeretszerzésében Szakál Judit Siteri Anikó Bárczi Gusztáv EGYMI Debrecen.
A négy világháború története 109.
LP3 Tanulás.
Zoo Klub Év az Alma éve 2011.Év a Körte éve A új projekt része a tanulás. Ezért az évek gyümölcseit mutatjuk meg egy új projektben.
A kanári. Valakinek volt egy énekes kanárimadara, és úgy gondolta, hogy tavasztól kezdve nem tartja a házban a madarat.
Így kezd ő dött Anyuci hasában vagyok. Els ő napjaim idekint…. Nem Is Olyan Rossz Idekint.
Pénziránytű pénzügyi ismeretterjesztő honlap fiataloknak Háttér információk Szalay György Pénzügyi Kultúra Központ november 27.
Digitális világ – interaktív táblán
KREATIVITÁS ALKOTÓKÉPESSÉG.
Konzulens: Mészáros Tamás Írta: Lóska Ádám.  A feladat ismertetése  Elméleti áttekintés  Ötletgyűjtés  Architektúra  Megvalósítás  Teszteredmények.
Funkciói, feladatai és területei
Kormányzati lépések a közigazgatási korrupció csökkentéséhez Horváth Viktor főosztályvezető.
Szintaktikai, szemantikai szabályok
Beszámoló az EG 4 „Változtatható jelzésképű táblák harmonizációja” szakértői csoport munkájáról Tomaschek Tamás forgalomszabályozási csoportvezető Állami.
Fogalom-rendszerek - bevezetés -. Minden fogalom az emberi gondolkodás terméke Mindazok a dolgok, amelyek alapján a fogalom létrehozható, az emberi gondolkodástól.
 Környezetünkre legalább annyi figyelmet kell fordítanunk, mint bármi másra az életben. A mai emberek nagyon keveset törődnek környezetükkel és egészségükkel.
„Innovációs folyamatok és lehetőségek a Közép-dunántúli régióban” Pannon Egyetem Innovációs Konferencia Veszprém október 2. Előadói napon elhangzott.
Natura 2000 fenntartási/ fejlesztési tervek készítéséhez nyújtandó támogatás – az ÚMVP-n keresztül -Natura 2000 konferencia – November 22. Makovényi.
Mennyire elégedett azzal, ahogy az országban mennek a dolgok?
Pozitív gondolatok.
1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok.
JÓ REGGELT !.
1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok.
JÓ REGGELT !.
TANULÁSI KÖRNYEZETEK Bibó István Gimnázium – Kiskunhalas.
A Monitor. AszámítógépAszámítógép legfontosabb kiviteli egysége (perifériája) a televíziókhoz hasonló számítógép-képernyő vagy monitor. A monitort egy.
JÓ REGGELT !.
Mi a kontroll? Projektkontroll alapelvei –A jelentéskészítés – nem egy bürokratikus és hosszan tartó tevékenység –Kontrollkritériumok –Jelentés a tervről.
Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás.
Nyitó konferencia szakmai elemei 1.Duális képzési filozófia alapelemei (10 parancsolata) 2.Duális képzések nemzetközi gyakorlatának összefoglalása 3.Duális.
Nyitó konferencia szakmai elemei 1.Duális képzési filozófia alapelemei (10 parancsolata) 2.Duális képzések nemzetközi gyakorlatának összefoglalása 3.Duális.
Jegyzet Készítette: Nikli Károly 2013
Nem minden az aminek látszik…
Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és.
Módszerek 5/5.
Huffman tömörítés.
Miből áll a tehetség? William Stern (1871–1938) hamburgi egyetem Intelligencia kvóciens: IQ =(mentális kor / biológiai kor )*100.
3+1 lábú: kreatív + konzervatív ötletek ATL + BTL megjelenés Duális kampány 1,5 M Ft-os keret Budget A célcsoport szórakozási felületei Jelenlegi autójuk.
Üdvözöljük!. Napirend és tárgyalandó témakörök Cégtörténet és a cég jövője Ki kicsoda Cégen belüli szabályok Előnyök Teljesítménykimutatások Egyéb források.
Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.
A kreatív találkozó Előadó neve.
Számítógépes bűnözés.
Miért fontosak a határok?
Játékszenvedély Készítette:ViniczayGábor Forrás:Wikipedia.
Továbbképzés Ide írja be a tárgyat..
ERASMUS PLUS TANÁRI MOBILITÁS Szalóki Csilla
BENEFIT BARCODE RENDSZER FEJLESZTÉS
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 2. Az önértékelés végrehajtása 5
A pályázat kiválasztása
Értékesítési oktatás Előadó: [Név].
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 3
Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.
[Év beszúrása]. évi iskolaév Intézmény Tanár Osztály
KRÉTA ESL modul.
Előadás másolata:

Menüpontok  Áttekintés  Üzenetek  Menedék  Város  Portya  Forum  Vad…üzenetek  Kilépés

Áttekintés  Karakterünk adatait mutatja meg!!!  Aranyszabály  Vásárolt dolgok…  Jelenlegi Aranykészlet  …

A forum célja…  A forum céljainak ismertetése: Új tagokkal vagy problémás ügyekben segíti a problémával küszködő tagokat… Új frisítésselkapcsolatos ötletek Tevékenység vagy bejelentésekbeírása Reklámötletek Új eljárás egy adott feladat elvégzéséhez  A legfontosabb követelmények és korlátozások meghatározása.

Szabályok  Nincs rossz ötlet  Kreatívnak kell lenni  Kockáztatni kell  Kritizálni néha kell, de csak óvatosan  Zúzás szabályának betartása  Stb…

Feladatok az ötletbörzén  Üzenetek írása A kreatív gondolkodás „bemelegítése” játékok és gyakorlatok segítségével Ha kimerül a tarisznyánk, gyakorlattal lehet a kerakter képezni. Segíthet, ha kisebb csoportokra oszlanak akarakterek  A megjegyzések és ötletek rögzítése a fórumban

menedék  Menedék kiépítése  Több fajta megjelenést biztosít  Totális védekezési pontok  Minden más karakter el ő tt rejtéj csak a mi Kiépített menedékünk.

Fajok és portyák  A portya után: Valaki nyer. Valaki veszít, aki aranyat zsebel s veszt!  Vámpírok vs. farkasemberek Csak saját fajának ellenségeit támadhatja.

Csak rögtönzött képek Waúú 64