Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Játékszenvedély Készítette:ViniczayGábor Forrás:Wikipedia.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Játékszenvedély Készítette:ViniczayGábor Forrás:Wikipedia."— Előadás másolata:

1 Játékszenvedély Készítette:ViniczayGábor Forrás:Wikipedia

2 Jelei Magyarországon évről évre nő a szenvedélybetegek száma, köztük egyre több a kóros játékfüggő. A számítógépes függőség több, annál, hogy a gyermek szeret játszani egy bizonyos játékot.

3 Veszélyei A játékban megszemélyesített karaktereik képességeit fejlesztik, szörnyek ellen harcolnak egyedül, vagy többen, kereskednek, társalognak Mielőtt egy ilyen fajta játékba belekezdünk, érdemes felmérni, hogy ez milyen veszélyekkel jár: Az ilyen játékok nagyon komoly függőséget tudnak kialakítani, hiszen olyan mintha egy teljesen önálló, saját szabályokkal rendelkező világba csöppennél bele. A másik dolog az anyagi tényező:  nem egy olcsó dolog egy ilyen játékkal jásztani, hiszen az ilyen játékok nem ingyenesek, bizonyos időközönként fizetni kell a használatukért.

4 Segítség a jó útra térni!
A svéd népegészségügyi intézet közzétett egy jelentést, amely arra az eredményre jutott, hogy bizonyos intézkedések alkalmazásával lehetségessé válik a figyelmeztető üzenetek, az iskolai tájékoztatás és az információs kampányok szükségességét, mivel ezek növelik a szerencsejátékról és az abból eredő problémákról alkotott ismereteket. Szerencsejáték és a problémás játék csökkentése.

5 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Játékszenvedély Készítette:ViniczayGábor Forrás:Wikipedia."

Hasonló előadás


Google Hirdetések