A jó közérzet művészete

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Gyönyörű napot kívánok!
Advertisements

A boldog emberek tudják,
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
A Barátság.
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
A VALÓSÁG ILLÚZIÓ.
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégiumban
Fehér orgonák és BalzacMargotuy "... a szerelem egyik legfőbb erénye az, hogy szerénnyé, sőt félénkké teszi az embert."Margotuy.
Gondolatok a barátságról szeretettel barátaimnak
Gondolatok a barátságról
Bevezetés a tanácsadásba Dr. Dan Brinkman.. Tanácsadás  Nátán esete (2Sám 12:1- 14)
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "
KERESŐK ÓRÁJA Az igazi Boldogság titka BEVEZETŐ ELŐADÁS
Sodrásban vagy flow-ban? vezetők újratöltve
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik
Nagyböjt első vasárnapja
Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
Szakíts magadnak időt…..
A barátságunk : drága kincs....
Albert Schweitzer Tucy
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Sok szeretettel….
Legyen szép napod! 1.
A jó közérzet művészete Maria Treben.
Kellemes ünnepeket és Boldog új évet kívánok!
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Legyen időd az életre.
Dévényi Erika Boldognak lenni
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Ha Eljön Karácsony…..
Névnapodra Szeretettel
Napra Valentin.
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
Különbözőek vagyunk!.
ANGYAL Képzeld csak el Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted… Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted…
10 kívánságot küldök neked 2008-ra Zene.Unbreak my heart-Romantik Violine.
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Az Élet Igéje február.
A pontos idő: 18:58.
Szakíts magadnak id ő t Szakíts magadnak id ő t!
AZ PÉNZÜGYI SZABADSÁG MEGTEREMTÉSÉNEK ÚTJA
Ha ezt az üzenetet megkapod …
Az én kedves barátimnak
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Miért aggódsz?.
Az Élet Igéje szeptember.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
A vezető személyisége – a ma követelményei és a holnap kihívásai.
GONDOLATOK VIRÁGOK KÖZÖTT
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik a hanggal könnyebb bánni, mint a csönddel.
Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ".
Az értékesítés két arca. SZTORI Szendrő Szabolcs (70) hegymászó és fotós igaz története A hegymászás, mint kihívás Tisztelni a hegyeket és szeretni Kitartás.
A boldog emberek tudják,
A jó közérzet művészete
A jó közérzet művészete
A szerénység a megélt szépség
A jó közérzet művészete
Madách Imre Útravaló verseimmel.
Az élet himnusza.
A szerénység a megélt szépség
Előadás másolata:

A jó közérzet művészete http://mariatreben.5mp.eu/ Maria Treben

...Juttasd kifejezésre érzéseidet! Ha nem szeretnél megbetegedni... ...Juttasd kifejezésre érzéseidet! A rejtett, visszafojtott, enyomott emóciók és érzések megbetegítenek – gyomorhurutot, fekélyt, geincfájdalmat okoznak. Az érzelmek visszafojtása idővel rákos megbetegedéshez vezet. Nem gondolunk erre, féltve őrizgetjük intimitásunkat, „titkainkat”, tévedéseinket! Pedig a párbeszéd, a beszéd, a szó – nagyerejű gyógyító, kitűnő terápia!

...Hozz döntéseket! Ha nem szeretnél megbetegedni... A határozatlan ember kétségek között vergődik – aggódó, kétségbeesett. Döntési készség hiányában torlódnak teendői, problémái. Dühös lesz és agresszív. Az emberiség történelmét döntések szövik át. Aki tud dönteni, az képes lemondani előnyökről, értékekről, hogy cserében más hasonlókat elnyerjen. A határozatlan ember viszont gyomorbetegségek, idegfájdalmak és bőrbetegségek áldozatává válik.

...Keresd a megoldást! Ha nem szeretnél megbetegedni... A negatív emberek nem találnak megoldásra, s ezzel megsokszorozzák problémáikat. Pesszimisták. Panaszkodnak, siránkoznak, pletykálnak. Pedig jobb dolog gyertyát gyújtani, mint félni a sötétben. A méhecske apró, mégis a létező legédesebbet teremti meg. AZ VAGY, AMIT GONDOLSZ! A negatív gondolatok negatív energiát termelnek, amely betegségbe torkollik.

...Ne a külsőségekért élj! Ha nem szeretnél megbetegedni... Aki rejtegeti az igazságot, az színlel, pózol, és mindig azt a látszatot akarja kelteni, hogy remekül érzi magát. Tökéletesnek, könnyednek akar látszani, miközben tonnás terhet cipel. Bronzszobor – agyaglábakon. Nincs károsabb dolog az egészségre, mint külsőségekért, álarc mögött élni. Az ilyen ember györkértelen, és lényét máz vonja be. Sorsa a gyógyszertár, a kórház és a fájdalom.

...Tanulj meg elfogadni! Ha nem szeretnél megbetegedni... Az elfogadástól való idegenkedés, és az önbecsülés hiánya önmagunktól is elidegenít bennünket. Az egészséges élet titka az, hogy összhangban legyünk önmagunkkal. Aki ezt nem képes elfogadni, az irígy lesz, féltékeny, megjátssza magát, eszeveszetten vetélkedik, és rombol. Légy elfogadott mások által, értékeld, hogy elfogadnak, és fogadd el a kritikát is! Ez bölcsesség, jószándék, és egyben terápia.

Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ha nem szeretnél megbetegedni... ...Élj bizalommal ! Aki nem bízik meg másokban, nem kommunikál, nem nyitott, nem kapcsolódik, nem hoz létre mély és stabil emberi kapcsolatokat, az igaz barátságra sem képes. Bizalom nélkül nincs kapcsolat. A bizalmatlanság nem más, mint hitetlenség, és az önmagunkba vetett hit teljes hiánya, amely megbetegít.

A boldog ember képes boldoggá tenni környezetét, akárhol él. Ha nem szeretnél megbetegedni... ...Gazdagítsd életedet! Jó humor. Nevetés. Kikapcsolódás. Boldogság. Mindezek egészséggel töltenek el, és hosszú élettel ajándékoznak meg. A boldog ember képes boldoggá tenni környezetét, akárhol él. „A jó humor megment az orvostól. A boldogság nem más, mint jó egészség, és a leghatásosabb terápia.”

Legyen szép és tartalmas minden napod! Küldd el ezt az üzenetet szeretteidnek, barátaidnak – hogy ők is egészségesek maradjanak! Legyen szép és tartalmas minden napod! Itt a megoldás kulcsa: http://mariatreben.5mp.eu/