Sztárok leszünk!.  Will Schuester a ohioi Lima városában működő William McKinley Középiskola spanyoltanára, és a Glee Club új vezetőjeként szeretné sikerre.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hogyan fedezd fel saját gepárdságod?.  A rendszer alapja Hippokrétesz, majd Jung által alkalmazott tipológia, amit az 1920-as években William Moulton.
Advertisements

A Zrínyi Ilona Általános Iskola
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
KÖZGAZDASÁGI-KERESKEDELMI ISKOLA ÓBECSE
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Isten hozta a Szent Anna Otthonban! • Isten hozta a Szent Anna Otthonban!
EMPOWERMENT Az alkalmazottak felhatalmazása
Pénzgyárak és problémák Közgazdaságtan alapjai Bevezetés a földrajzba Márton János MFK13F – HUI3O0.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
TÁMOP /2 „Lenni, akik vagyunk, és azzá válni, amivé válni tehetségünk adatott: ez életünk egyetlen célja.” Robert Louis Stevenson.
TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL?
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Albert Einstein idézetek.
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
ETwinning Tavaszi Kampány Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére.
TOVÁBBTANULÁS 2012 Felvételi eljárás a középfokú intézményekbe a es tanévre.
Méltányossági elvek a közoktatásban
Programozási alapismeretek 13. előadás. ELTE Érdekességek - kombinatorika  Az iskola bejáratánál N lépcsőfok van. Egyszerre maximum K fokot tudunk lépni,
Informatika v á rosi munkak ö z ö ss é gi foglalkoz á sok hatása az iskolában folyó tehetséggondozásra.
Albert Einstein idézetek.
THE DAILY NEWS Liechtenstein
Fülemüle informatika verseny
Az Albacomp Története.
A GYŐZTES.
Első törvény:Az elsőség törvénye Charles Lindberg volt az első, aki átrepülte az Atlanti Óceánt. Ki volt a második? Bert Hinkler Jobb elsőnek lenni, mint.
Országos Közoktatási Intézet Tantárgyi obszervációs vizsgálatok
BOLOND GONDOLATOK C S O K R A Az egészséges ember az, akit nem vizsgáltak ki elég alaposan.
A GÖDÖR.
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2.
Mit jelentenek számomra a Jövőképek scenariók c. tantárgy keretében elhangzottak az ontológiai coaching vonatkozásában Berta Anikó február 7. Life.
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
Horváth Mihály Gimnázium
Szülői tájékoztató 2012.január 26.. Személyi és tárgyi feltételek 770 tanuló 112,5 dolgozó Személyi változások Gazdasági centrum Iskolai költségvetés:510M.
ELEMÉR
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Természetvédelmi közösségek Összeállította: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
Készítette: Carpe Diem
A jövő válsága a vízhiány Készítette: Lőrincz Bea – 10.A.
Moncsi és Juci bébipulyka- pitéje Így készült A kezdetek Nagyapáink pulyka farmjain rejtélyes okokból megnőtt a pulykák elhalálozási száma… Így kimentünk.
Pedagógus-továbbképzések hasznosulása
Iskolánkban az angol nyelv oktatása csoportbontásban történik már első osztálytól. Első osztálytól harmadik osztályig heti 2 órában, negyedik osztálytól.
A demokrácia problémája a településfejlesztésben Rövid és hosszú távú gondolkodás Miskolc Szegénységellenes Világnap 2014, okt. 17.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Hogy jön létre egy Paradigma.
Az utazásszervezés kihívásai TO stratégia / 1 Milyen TO vállalati stratégia tesz ma versenyképessé? 1.NAPRAKÉSZ A világ kihívásainak megfelelő!
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
Dr. Schiffer Csilla A család és az iskola kapcsolatának fejlesztése
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Magyar Egyetemi és Főiskolás Rögbi Jelenje – Jövője Készítette: Juhász I. Márton Sportági Szakreferens.
- Az orvosnál - A feleség elkíséri a férjét az orvoshoz, aki a férjet megvizsgálja, majd a feleséget egyedül behívja a rendelőszobába.
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
A Tst Tánciskola: Alapítója Vezető tánctanára Csapattárs Lelki segélyszolgálata.
Gázelmék. Kecskemét II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola.
11863 február 27-én született Valenciában, SSzülei korán meghaltak, ezért nagybátyja nevelte. 111 éves korában beiratkozott a School.
A felnőttkori tanulás motivációja és jellemzői Esettanulmány egy leghátrányosabb helyzetű kistérségben működő esti gimnáziumról Dr. Simándi Szilvia –
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
(1953 – ) olimpiai bronzérmes tornász
(1970 – ) Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes tornász 2015-ben a Magyar Tornasport Halhatatlanjainak Klubjába került versenyző kategóriában:
NPK Ember és természet szakmai tagozat
IGAZGATÓI DICSÉRETEK Bodó Patrik 7.c – Az iskola rendezvényein, a hangosításban való rendszeres, aktív részvételéért. Szabó Zalán 7.c – Az iskola rendezvényein,
Nemes Tihamér OKATV.
Miért fontos a természettudomány-tanítás horizontját szélesíteni?
Akikre büszkék vagyunk
Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskola Budapest
Készítette: Werb Józsefné Regionális konferencia: KECSKEMÉT Külföldi tanulmányút: Mérés-értékelés fejlesztési terület NORVÉGIA OSLO október 14 -
Különleges fejezetek a magyarországi zsidó sport történelméből
Előadás másolata:

Sztárok leszünk!

 Will Schuester a ohioi Lima városában működő William McKinley Középiskola spanyoltanára, és a Glee Club új vezetőjeként szeretné sikerre vinni a klubot. Ifjúkorában maga is tagja volt a kórusnak, amely épp akkor a népszerű időszakát élte. Ezekkel a tervekkel próbálja meg az iskola népszerű tanulóinak előítéletét ledönteni, valamint szűk látókörű kollégáit átugrani és tenni valamit. Emiatt Will számos problémával találja szemben magát. Neki olyan jó és motivált tanulókat kell találnia a kórusba, akik hisznek magukban és a kevés szabadidejüket is erre áldozzák. Ahogy Will is teszi, aki házas és szeretne már egy kis lurkót maga mellett. Egy látogatás a tavalyi ohioi győztesnél megmutatja, milyen magasak az elvárások, milyen sok még a teendő a kórussal kapcsolatban.

 Matthew Morrison – Will Schuester  Jane Lynch – Sue Sylvester  Lea Michele – Rachel Berry  Cory Monteith – Finn Hudson  Dianna Agron – Quinn Fabray  Amber Riley – Mercedes Jones  Naya Rivera – Santana Lopez  Chris Colfer - Kurt Hummel  Mark Salling – Noah „Puck” Puckermann

 Lea Michele-Rachel Berry  Cory Monteith-Finn Hudson

 Dianna Agron-Quinn Fabray  Mark Salling-Noah Puckermann

 A Mckinley középiskola pompomlány csapata akik öt országos bajnokságot nyertek edzőjük Sue Sylvester aki megszállottam próbálja tönkretenni a Glee klubot.A vezető pompomlány Quinn Fabray,később Santana Lopez.

 Miután Sandy Ryerson tanárurat elbocsájtják Williem Schuester a spanyol tanár veszi át a Glee klubot. Az igazgató csak akkor engedi a Glee klub működését ha megnyerik a körzetit és a kerületi versenyt,de ehhez 12 tag kell. Rachel Berry a suli legjobb énekese belép a Glee klubba majd később mindenki csatlakozik és a Glee klubb csillaga egyre felfelé ível.

Az előző évi veszteségek után a kórus visszaül az iskolapadba, nem kis kihívásokkal szemben. Idén az országos döntő New Yorkban lesz, és a kórusnak fel kell tornáznia magát, hogy jobb legyen. Rachel és Finn új tagokat toboroznak, Britney is beugrik egy részre, Finn szembesül a vallás fogalmával, Artie vissza akarja szerezni Tinát. Mercedes segít Kurtön, Quinn és Santana mindketten az iskola királynői akarnak lenni, Will pedig vissza akarja kapni Emmát…

 1.Auditions  2.Brittany/Britney  3.Grilled Cheesus  4.Duets  5.Rocky Horror Of Glee Show  6.Never Been Kissed  7.The Substitute  8.Furt  9.Special Education  10.Very Glee Christmas  11.Thriller

 Kárnyáczki Leila