Könnyek....

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Ami a Tiéd.
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Gezongen door Dana : Dana Winner Vertaling Paul wammes “Conquest of Paradise” "Verovering van Paradijs" "Verovering van Paradijs" Isten azt szeretné,
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A M E R C É D E S.
Igaz történet karácsony előttről
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Audrey Hepburn tanácsai a szépséghez
A legszebb Szív.
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
Férfivá és nővé teremtve
Béla gondolatai a házasságról
Mese az erdőről Wass Albert.
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
Drága Mami!.
BOLDOG NŐNAPOT! MÁRC. 8. „„”Oh, a nő jobb, mint a férfiak, Kis világa a szív birodalma, Melynek, mint istenség, édenét S kárhozatát is csak ő alkotja.”
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
Napra Valentin.
3 hely a világon, ahol a nők parancsolnak
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Az élet.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Az élet igéje november „Aki szeret engem, megtartja tanításomat. Atyám is szeretni fogja őt, hozzá megyünk és benne fogunk lakni.” (Jn 14,23).
Kedves Fiam ....
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! című könyvéből
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Barát Müller Péter.
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy.
mint ami mások szerint szükséges!
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Egy élet 14 állomása „…mert megmarad a hit, a remény és a szeretet …”
A CSALÁDOK HITVALLÁSA.
Az Élet Igéje szeptember.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag!
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
BOLDOG NŐNAPOT! MÁRC. 8..
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
LK 2, ÚGY BÁNUNK MAGUNKKAL, AHOGY SZÜLEINK BÁNTAK VELÜNK. /PÁL FERI/ A kölcsön kapott gyermek.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
A HÁROM FA.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Csak annak, aki megérdemli...
XVII Évközi VasárnapC - év
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Marcel Cohen fotóművész képeiből
A teremtő és gondviselő Atya
Csángó mise - Kacsika, Ahogyan a zarándokút nyíregyházi résztvevői látták, gondolták, megélték Homonyik Sándor: Föld és ég gyermekei.
Az élet.
Isten lakhelye.
NEM JÓ AZ EMBERNEK EGYEDÜL? HÁZASSÁG.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

Könnyek...

- kérdezi a kisfiú az édesanyját: - Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját: Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony. - Ezt nem értem! - mondja a kisfiú. - És ezt soha nem is fogod megérteni.... - válaszolta gyermekét átölelve az anya.

Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is. - Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül? - Minden nő ok nélkül sír. - Ez volt minden amit az apa válaszolt.

A fiúcska felnőtt, férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat. - Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Atya elgondolkozva válaszolt:

mikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam. Oly erőssé tettem vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni. Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül

Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, hogy a gyermek őt mélyen megbántotta. Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére.

Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja egy jó férj, soha nem sérti meg a feleségét, mégis néha próbára tesz a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e?

És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.

Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ, Látod: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól, ahogyan a haját viseli.

Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve kapuja, ahol a szeretet lakozik.