Meg kellene érteni már végre, vagy újra? Sokan vágynak vissza a nem is oly régmúltba. Visszasírják sokan a régi biztonságot, Pedig nem rajongták, akkor.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Íme, az én anyám és az én testvéreim
Advertisements

Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Készítette: Kulcsár Anikó
A nap kezdete Urunk, akit jobban elrejt ez a világ, mint a sírbolt, Te, akit bűneink keresztre feszítenek, Te, akit eltemettünk szívünkben - feszítsd fel.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A REMÉNYSÉG JELEI IMAHÉT KEDD Az emberek és a természeti erőforrások kizsákmányolása A misszió lehetőségek ideje.
ADVENT HARMADIK VASÁRNAPJA
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Hozzád jövünk, Urunk, ó, segíts, Ne szóljon Igéd hiába
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Amit az élettől akarok By Zsolti. Remélni jót és alkotni szépet.
Gondolkozz el…..
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Zene: Claydeman Klikkelj!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
FOHÁSZ A HAZÁÉRT … Liszt Ferenc - Szerelmi álmok
HELTAI JENŐ: SZABADSÁG.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Istentõl el nem állok, Õ sem áll tõlem el; Szüntelen vele járok, átfogom hitemmel. Gondot visel reám, és este úgy, mint reggel Õ áld meg segítséggel, kegyelmes,
Jézus, tiszta lényed nézve,
A nyár számomra tömény esszenciáját jelentette mindannak, amit a múltban szerettem, és ami hiányzott belőle.:)
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
Gyülekezeti látás Jon A. Palmer.
Egy ébredés története II. Készítette: Jon A. Palmer.
A szegény országokban élő gyermekek életszínvonala. Bemutatónk témája:
A BOLDOGSÁG TITKA.
Oly jó tudni azt: kezedben az életem
Isten hozott köztünk!.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
1. Légy Jézus Krisztus harcosa, és bátran állj elő
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Hamvazó- szerda.
Gyermek, akit kölcsönkaptál. Anna példája (1Sám 1,11) Erős fogadalmat tett (Anna), Erős fogadalmat tett (Anna), és ezt mondta: és ezt mondta: Seregek.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
Nem tudom mikor lesz.
TÚRÓCZY ZOLTÁN: TANÁCS.
Minden nap.
Téged kereslek, Uram. Te vagy célom és utam. Feléd nyújtom kezem,
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
JÓ REGGELT !.
Amit szívünk esdve kér, Földi kincsnél többet ér
automatikus váltással Zenés diavetítés Automatikus váltás Rowena Morill és Bob Ross festményeivel Túróczy Zoltán : Tanács Zenés diavetítés.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
Meg kellene érteni már…..
MEG KELLENE.
Oly jó tudni azt: kezedben az életem
Előadás másolata:

Meg kellene érteni már végre, vagy újra? Sokan vágynak vissza a nem is oly régmúltba. Visszasírják sokan a régi biztonságot, Pedig nem rajongták, akkor a világot. Párttagok uralma nem hiányzik már, De a lélek belénk most már csak hálni jár.

Rendszerváltás ege ragyogott le ránk, De szegénység esője áztatja ruhánk. Sok millió koldus országa lettünk, Viharfelhők tornyosulnak mindennap felettünk. Politikus küzd most politikus ellen, Nekünk pedig hamu marad üres zsebben.

Képviselők hada uralkodik rajtunk, S nekünk szegénységben cserepes az ajkunk. Míg ők repülővel, magángéppel járnak, Addig szegény népünk fejjel megy a fának. Fejjel megy a fának, mert ki kellene vágni, Gyümölcse kiszáradt, nem lehet elrágni.

Tönkretették már a mezőgazdaságot, S a parasztok koldusként élik e világot. Képviselők serege teli zsebbel ül, Minden kívánságuk azonnal teljesül. Nekik nem kell soha elszámolni azzal, Amiért egy szegényt büntetnek kamattal.

Az orvosok hada vándorol nyugatra, Többszörös pénzért, a jobblétért hajtva. Nyugdíjasok, öregek ti fittek legyetek, Mert nincs ki meggyógyítson, ha kellene titeket. Ha gyógyszer kell, azt lassan már aranyért adják, A busás hasznot pedig simán zsebre rakják.

Pénzromlás, bankválság mindennapi gondok, Verejték cseppektől nedves minden homlok. Lehet, hogy már nékünk nincs szükségünk sokra, De gondolni kéne a későbbi napokra. Gyermekünk, s unokánk mind a jövőt várja, S nem biztos hogy jó lesz, ha mindegyikük árva.

Politikus Urak! Legyen végre béke! Tegyetek valamit az ország érdekében. Csináljatok rendet, hogy élhessünk békében, Hogy ünneplő többé ne álljon vérében. Mi önként feláldoznánk életünk és vérünk, Ha boldogabb jövendő lenne a reménységünk.

Meg kellene érteni… Meg kellene érteni már végre, vagy újra? Sokan vágynak vissza a nem is oly régmúltba. Visszasírják sokan a régi biztonságot, Pedig nem rajongták, akkor a világot. Párttagok uralma nem hiányzik már, De a lélek belénk most már csak hálni jár. Rendszerváltás ege ragyogott le ránk, De szegénység esője áztatja ruhánk. Sok millió koldus országa lettünk, Viharfelhők tornyosulnak mindennap felettünk. Politikus küzd most politikus ellen, Nekünk pedig hamu marad üres zsebben. Képviselők hada uralkodik rajtunk, S nekünk szegénységben cserepes az ajkunk. Míg ők repülővel, magángéppel járnak, Addig szegény népünk fejjel megy a fának. Fejjel megy a fának, mert ki kellene vágni, Gyümölcse kiszáradt, nem lehet elrágni. Tönkretették már a mezőgazdaságot, S a parasztok koldusként élik e világot. Képviselők serege teli zsebbel ül, Minden kívánságuk azonnal teljesül. Nekik nem kell soha elszámolni azzal, Amiért egy szegényt büntetnek kamattal. Az orvosok hada vándorol nyugatra, Többszörös pénzért, a jobblétért hajtva. Nyugdíjasok, öregek ti fittek legyetek, Mert nincs ki meggyógyítson, ha kellene titeket. Ha gyógyszer kell, azt lassan már aranyért adják, A busás hasznot pedig simán zsebre rakják. Pénzromlás, bankválság mindennapi gondok, Verejték cseppektől nedves minden homlok. Lehet, hogy már nékünk nincs szükségünk sokra, De gondolni kéne a későbbi napokra. Gyermekünk, s unokánk mind a jövőt várja, S nem biztos, hogy jó lesz, ha mindegyikük árva. Politikus Urak! Legyen végre béke! Tegyetek valamit az ország érdekében. Csináljatok rendet, hogy élhessünk békében, Hogy ünneplő többé ne álljon vérében. Mi önként feláldoznánk életünk és vérünk, Ha boldogabb jövendő lenne a reménységünk. Kilépés Esc