EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Szakmán innen, szakmán túl Kirándulás a Felvidékre.
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Laudetur Jesus Christus! Sziasztok Mindannyian. A kovetkezo kepek naggyabol az elmult ket evet fedezik. Ha szemelyesen nem is, de ezeken a kepeken keresztul.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Rév apartmanok Abádszalók 2010 téli ajánlata. A KÖZKEDVELT NYÁRI ÜDÜLŐHELY TÉLEN IS VÁRJA RÉGI ÉS ÚJ VENDÉGEIT A LÉKHORGÁSZAT, A KORCSOLYÁZÁS, A JÉGHOKI,
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
Kommunikáció fejlesztési koncepció Készítette: Juraszkó Péter, Oláh István, Szücs Mónika, Varga Tamás.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT.
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
BORZONTI TANULMÁNYI HÁZ. EL Ő ZMÉNYEK 2005-BEN AZ OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDETETT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA. ENNEK CÉLJA AZ VOLT, HOGY OLYAN.
ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
Felkészítés az örömeteli együttműködésre otthon és az iskolában
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Mindenben keresni és megtalálni Istent.
Burai Béla Történelem Szakkör december 4.. Mi a szakkör? - iskolán (órákon) kívüli tevékenységi forma - más országokban már több évtizede működik.
EUROPA A DUNA hosszában A Duna, mint a második legnagyobb folyó földrészünkön(az els ő a Volga) kilométer hosszan nyújtózik. A Fekete-erd ő ben.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
OSZV, a közösség- építő műhely Szakmán innen – szakmán túl: - fiatalos, nyílt légkör - lelkes, segítőkész kollégák - kalákák, bulik - vállalati szilveszterek.
Hirdetések FIKE Főiskolások Ifjúsági Keresztyén Egyesülete.
Hirdetések FIKE. Lánykör – két hetente este 20:00 órától FIKE Barlangba (Bocskai/Avram Iancu tér 15. szám) Október 24. első alkalom Hétfő.
Isten hozott!. Húsvétra hangoló hét április Minden este 19:00 órától bűnbánati alkalom Helyszín: IKE-klub Bocskai(Avram Iancu) tér 15. szám.
Giovanni Ferrini Fashion
Mindent a rajongótáborról… Klausz Melinda közösségi média specialista kozossegi-media.com kozossegimedia.cafeblog.hu.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Küldök egy útmutatót. Kérlek:
A TANÉV LEGJOBB HETE LEHET, LÉGY OTT, HA JÓT AKARSZ ! SPORTHÉT A NAPSÜTÖTTE KARINTIÁBAN SÍ ÉS SNOWBOARD Az összeállítás bemutatja korábbi programjainkat.
A S Z Á M L A.
Meghívó !!! Február 6-n a Nagyrákosi lakosság Nosztalgia Rönkhúzást tart 14 órai kezdettel. Melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.
A TTKT nyelvi munkaközösség alakuló értekezlete Waldmann-né Baudentisztl Éva.
ASR Gázgyár nyári táborok ASR Gázgyár nyári edzőtábor Felnőtt-Ifi Helyszín: Füzesgyarmat (Békés megye) Miért éppen itt? 1.₎mert jók a létesítményeik.
A tűzfalakról Microsoft-módra Rövid áttekintés felhasználóknak (A GYIK alapján)
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
automatikusan vált ErdŐ éve keretén belül várjuk szeretettel a családokat, gyermekeket. Mikulás túrára.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Olvasd lassan és csendben!.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
A Magyar Nőorvos Társaság Dél- nyugat Dunántúli Szekciójának XII
Az osztályom a Szemerében
>Kiegészítések GTA SA - HOZ Kiegészítések GTA SA - HOZ< Ha kell valamelyik kiegészítés akkor írj ben vagy msn-en vagy az oldalra és felteszem neked!!
Petőfi Sándor Emlékmúzeum
Olvasd lassan és csendben!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei.
BVT 2015 PARÁDFÜRDŐ.
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
ERASMUS Schwäbisch Gmünd, Deutschland. Schwäbisch Gmünd Hangulatos, kedves kisváros Baden- Württenbergben, Stuttgarttól nem messze Télen-nyáron gyönyörű.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Mentorprogram. A mentorok feladata, hogy segítik a külföldi hallgatókat az ügyintézésben, a beilleszkedésben és bármilyen felmerülő problémával hozzájuk.
Kinyitjuk az Adattárat Informatikatörténeti Adattár További tervek, felhívás közreműködésre.
Ez egy könnyed fogyókúra, amit mindenki be tud tartani...
Gesztenyefesztivál Pécsvárad
MEGHÍVÓ MAGYAR TERMÉSZET NAPJA Margit-sziget.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Egynapos osztálykirándulás
1 hónappal az országgyűlési választások előtt Politikatörténti Intézet Dr. Stumpf István március 11.
10 km Esti tekergés Kékfestő ház Csáky kastély Református VÁR
Egynapos osztálykirándulás
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Előadás másolata:

EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):

Idén ismét Karcsa Parti Party! Immár negyedszer, a megszokott helyen, a megszokott időben és a megszokott módon. :) Sokak örömére tudósíthatom, hogy tradicionális tanévzáró-nyárnyitó rendezvényünk idén sem marad el. Július 9-től nagy szeretettel vár mindenkit Karcsa falu fenyvesében a Karcsa tó partján a legendás Pierre-féle ház!

Amit jó tudni: Helyszín: Karcsa – fenyves (Karos felől busszal jövet a legutolsó megálló. Onnan gyalogszerrel tovább, a településről kiérve balra, majd jobbra az első kanyar – a házat innen már nem lehet eltéveszteni ;)) Időpont: Július 9-11. (péntek-szombat-vasárnap) azaz 2 éjszaka Beugró: 2000 ft/éj azaz maximum 4000 ft (ez tartalmazza a szállást és a teljes körű táplálékellátást) Amit feltétlenül hozni kell: - magadat - rengeteg piát …ennyi

Sok szeretettel várunk minden volt és jelenlegi ÁVG-s kollégát az év (tudtommal) legnagyobb, (de biztosan) a legkirályabb ex-ÁVG-s rendezvényére. Természetesen jöhet barát-barátnő (de inkább barátnő, sok-sok barátnő). Kérek mindenkit, hogy részvételi szándékát feltétlenül jelezze előre, mert CSAK! Jelöljétek be Facebookon a Karcsa Parti Party oldalát, amin keresztül további tájékoztatást kaptok majd a rendezvényről, és érdekes információkhoz is juthattok az elmúlt idők KPP-iről.

Megjelenésedre számítunk! De ha nem jössz, hát magaddal baszol ki! :D Üdvözlettel: Mestellér János E-mail: mesteller.janos@gmail.com Tel.: 0630 953 55 74 MSN: mestijohny@hotmail.com