Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Advertisements

Országos könyvtári fejlesztések a tanulás támogatására
A fényképezés alapjai Szerző: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
melyek a legsikeresebbek, miért működnek és mi várható a jövőben?
ECDL – Az elmúlt 15 év Várallyai László.
Digitális Sötétszoba Adobe Photoshop CS5 Extended v12.0 Fotószakkör 2011/1. Digitális Sötétszoba A digitális fotó utómunkája.
Adobe Photoshop.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag
Video.
Pár szó a digitalizálásról
Informatikai alapismeretek Hardver
Feladatok ModellezésFeladatok TanórákÉrtékelés Észrevételek.
Kinszki’s art Kinszki Imre müvészete.
A lkony S túdió portfolió „Cégünk a korrektség, pontosság és a színvonal hármasából gazdálkodik.”
A mobiltelefonok.
DINO LITE DIGITÁLIS MIKROSZKÓP.
Bemutatkozás H-7763 Egerág, Honvéd u /
A marketing Készítette: Fajka Melitta Zeng Fanni.
Informatikai Szaknyelvi Vizsga
Programozás.
2. Technikai alapok – Expozíciós beállítások
Digitális Sötétszoba Adobe Photoshop CS5 Extended v12.0 Fotószakkör 2011/1. Retusálás beadandók.
Informatikai eszközök
MP4 lejátszók.
Samsung Galaxy S a továbbfejlesztett technológiák ütőképes ötvözetét kínálja, ezáltal olyan felhasználói élményt garantál, mellyel minden elődjét felülmúlja.
Ember László Irfanview, GIMP, OpenOffice, VLC, FreeCommander, Firefox, Thunderbird, Mplayer, Safari, Opera.
Jó olvasást kívánunk!!!.
Memóriák.
1. A digitális fényképezőgép felépítése
Mai számítógép perifériák
Vezeték nélküli hálózatok eszközei F ű rész Attila Salamon Róza (felkészít ő tanár) 8.A Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,
Bemeneti perifériák, vagyis beviteli eszközök
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
Vége a félévnek, jöhet egy kis pihenés. Vagy mégse?!?! Megvolt az els ő gazdasági informatika óra… Mindenki fejét a nagy homály lepte el a feladat hallatán.
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Miben hasonlítanak egymásra a mai és az ötvenes évek számítógépei? Takács Béla Melyek a közös tulajdonságaik ?
Alapfogalmak I. Adat: fogalmak, tények, jelenségek olyan formalizált ábrázolása, amely emberi vagy gépi értelmezésre, feldolgozásra, közlésre alkalmas.
Információ és kommunikáció Szilágyi András. Követelmények A cd-n az anyag a következő részeket fedte le: Kliensprogramok, letöltés-vezérlők Kliensprogramok,
Az E-TANÁR portál. A digitális olvasás-tudás már széles körben elterjedt. A digitális írás-tudás széleskörű alkalmazásához azonban alkotói közösségi fórumok.
Az E-TANÁR portál.
Nem irodai programok fájltípusai
A számítógép teljesítménye
Képek feldolgozása 7. osztály.
Lányok tejruhában Az elképesztő fotósorozat az 50-es évek régimódi stílusát idézi, és a lányokat benne tetőtől-talpig tej borítja. A sorozat Jaroslav.
Barsi Árpád BME Fotogrammetria és Térinformatika Tanszék
A digitális fényképezés folyamata
Kedvenc Mobliom Székely Dóra Felkészítő tanár: Orosz Tibor
Gimp-eszköztár,szűrők
IPhone 5 Ulrich Anna Csenge Zirci Reguly A. Német Nemzetiségi Nyelvoktató Ált. Isk. Felk.tanár: Földesi Katalin Ulrich Anna Csenge.
Szabályzó tervezése intelligens kamerával
Ismerkedjünk tovább a számítógéppel
Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás.
U NIVAC 1 Készítették: Gőz Laura Boldizsár Henrietta.
A vállalkozás létrehozásának lépései
A kedvenc mobilom Készítette: Rokonál Zoltán Felkészítő tanár: Orosz Tibor Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4450,
Sergei Bobkov Csodálatos Fa-forgács mûvészete
Iskolai számítógépes hálózat bővítése Készítette Tóth László Ferenc.
Szoftverhez kapcsolódó jogok, felhasználási formák
Digitális fotózás Alapok.
ICECUBE Intelligens h ű t ő szekrény szoftver tervezete.
Az én kedvenc telefonom… Készítette: Szamosi Rozina Felkészít ő tanár: Kiss Csaba Iskola: Hernád-Pusztavacs Általános Iskola Pusztavacsi Tagintézménye.
Jegyzet Készítette: Nikli Károly 2013
Ránk ömlik a rózsaszín m ű anyag? A hagyományos és az elektromos játékipar hasonlóságairól és különbségeiről.
A szem, látásjavító eszközök.  A fény a pupillán keresztül jut a szemünkbe.  A szemlencse domború optikai lencse. Anyaga rugalmas, alakját és fókusztávolságát.
Neumann János Informatikai Kar
4 mód, ahogyan felhasználhatod a videót az online marketingedben
Büki dóra Molnár Soma Roll Annamária Varga Roland
A digitális kép bevezetés.
"A fényképen mindig két ember van a fényképész és a néző."
Előadás másolata:

Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.

Mobiltelefonok Sokan úgy vélik hogy a mobiltelefonnal készített felvételek (fotók, videók) ugyanakkora esztétikai értekkel rendelkeznek, mint a „profi” alkotások. De ez nem így van. Sokszor az elkészült képek silány min ő ség ű ek, kis méret ű ek stb. ezért nem lehet ő ket felhasználni teljes érték ű en, például: kép el ő hivatáshoz. De kivételt képez néhány mai, korszer ű mobiltelefon, amelyek már jó min ő ség ű digitális képet készítenek.

Nagy megapixeles mobiltelefonok Erre az egyik legjobb példa az LG KC550, mivel 5 megapixeles kamerájával, képstabilizátorával és nagy LED fény ű vakujával nagyon jó min ő ség ű képet tud készíteni.

Fényképez ő gépek Itt több kategóriát is megtudunk különböztetni. Vannak hagyományos úgy nevezett filmes gépek és a manapság elterjedt digitális fényképez ő gépek. A két kategória közötti eltérés nagy, mivel a modern technika alkotta digitális fényképez ő gépek több lehet ő séget tárnak elénk.

Filmes fényképez ő gépek Ezek manapság kimentek a divatból, mivel nem rendelkeznek több funkcióval. A kép elkészítésére csak egy lehet ő ségünk van, és ezekbe hiba is csúszhat. Ezért nem garantált a sikeres kép. Utólagos módosításra az el ő hivatás után pedig nincs lehet ő ség. Emiatt már nem olyan sokan választják ezt a fényképezési formát.

Filmes fényképez ő gépek Régiekt ő l az újakig…

Digitális fényképez ő gépek Napjainkban igen elterjedtek. Ez köszönhet ő a technikai fejl ő désnek, a az üzletek széles választékának és a kedvez ő áraknak. Az emberek többnyire ezt a típust választják mivel számukra ez a legkedvez ő bb lehet ő ség, mivel a képeket menthetik a számítógépeikre digitális formátumban, ott alakíthatnak rajtuk, és tetsz ő legesen hívathatják el ő ő ket.

Korszer ű digitális fényképez ő gépek Nagy megapixeles fényképez ő gépek:

A megapixel Akkor, ha jó képeket kvánunk készíteni oda kell figyelnünk az általunk kiválasztott digitális fényképez ő gép megapixeljére. A megapixel a, digitális fényképez ő gép webkamerák, és még néhány képdigitalizáló eszköz felbontóképességének jellemzésére szolgáló mutatószám. Azt mutatja meg, hogy az adott eszközben hány darab fényérzékel ő elem található, vagyis milyen maximális felbontásban tud nagyon jó digitális képet alkotni.

Adobe Photoshop Az Adobe Photoshop egy képszerkeszt ő és fényképfeldolgozó szoftver, melynek a fejleszt ő je az Adobe Systems. A Photoshop ma a nyomdai el ő készítés és képfeldolgozás legelterjedtebb programja, tudása miatt is a professzionális fotósok, webdesignerek, filmes utómunkával foglalkozó szakemberek megbecsült eszköze. Két verziója használatos:A Standard verziót a fotósok, webes szakemberek és az amat ő r felhasználóknak, míg az Extended b ő vített kiadást a filmesek, mérnökök és egészségügyi dolgozók számára ajánlja a gyártó.