2008/09 Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?
Advertisements

A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
Mozgókép és médiaismeret
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Közösségi oldalak használata
IRODAHÁZ ÁTALAKÍTÁSÁNAK ÉPÍTÉSZ MUNKAKÖZI KIVITELI TERVE HOMLOKZATI ÉS BELSŐ KIALAKÍTÁS 1066 Budapest, Jókai utca 6. HRSZ: március.
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
Az információ átadásának története
Protokolláris vendéglátás
A dohányzás visszaszorítása érdekében megvalósuló program Segítség - a dohányfüst - mentes életért május 31.
Információk Gyakorlatvezető: Hajnik Tünde, PhD
Üzleti viselkedéskultúra Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna
A vízhordó története.
FFFFigyelmetlenség ÓÓÓÓvatlanság TTTTúlzott bizalom, jóhiszeműség AAAA biztonság elhanyagolása IIIIdegen beengedése a lakásba AAAAjtók.
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
Wireless Home Gateway Handover és roaming kérdések Készítette: Tóth Balázs Viktor.
Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna tanár Eszterházy Károly Főiskola
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
Illemtan tréning.
Gólyatábor beharangozó
Dobiné Bálint Katalin Protokoll ismeretek
GYŐRI ÖTTUSA JELENTKEZZ!!!.
Bevezetés a VoIP technológiába
Az élethelyzetek megoldása
Az élethelyzetek megoldása
Közösségi portálok használata
Üzleti közösségekhez tartozás Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
Az önkormányzat szerepe a logisztikai központ létrehozásában II. CEBC Logisztikai Konferencia Budapest, II. 3. Nagy Sándor Városfejlesztési alpolgármestere.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Pályaválasztási és Pszichológiai Tanácsadó Osztály
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
A vízhordó története.
Minden lovardára érvényes
AZ ÍRÁS A mezopotámiai ékírás.
Diplomáciai protokoll és etikett 8.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Százhalombatta, november 24.
Asztal- és életközösség Jézussal
A kommunikációs folyamat funkciói és tényezői
Könyvtári protokoll Fodor Péter előadása október 6.
MegaService Europe Kft
Országos Mentőszolgálat A TETRA rádió szerepe az OMSZ új mentés irányító rendszerében 7. Professzionális Mobiltávközlési Nap „Fókuszban a növekedés” 2014.
A vízhordó története.
2013. június Az Élet Igéje „De ha jót cselekesztek és ugyanakkor türelmesen szenvedtek, ez értékes Isten előtt.” (1Pét 2,20)
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
A KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK FEJLŐDÉSE
Tűzvédelem: megelőzés, jelzés, menekülés
RENDŐRVICCEK.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.
Üzleti etikett és protokoll az USA-ban
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Wireless Home Gateway Handover, roaming, keletkező veszteségek Készítette: Tóth Balázs Viktor.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Susann Nordströms Orkester - True Love
Öngyilkosság megelőzés Öngyilkossági gondolatai vannak? Krízisben van? Kérjen segítséget! Hívja a at! (ingyenes, vezetékes- és mobiltelefonról,
„Mi így csináltuk, Ti hogy folytatjátok ?”
Isten igéje megvilágítja az életünket
A második ipari forradalom (1850--)
Az Osztrák Intézet Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak.
A tankötelessé váló gyermekek beíratása 2016 Tanköteles gyermek abban az évben, amelyben augusztus 31. napjáig a 6. életévét betölti (de legkésőbb az.
4. A passzív dohányzás káros hatásai. A passzív dohányzás káros hatásai A cigarettázó ember nem csak a saját, hanem a szoros környezetében élők, azaz.
Tárgyalás és kommunikáció a tanácsadó és az ügyfél kapcsolatában Szociálpszichológiai szempontok Dr. Dévényi Márta Egyetemi adjunktus Pécsi Tudományegyetem.
Szülői értekezlet 5.B
Könyvtári protokoll. Kommunikáció Folyamat, amelyben az egyén információt továbbit azzal a céllal, hogy más egyént befolyásoljon. Folyamat, amelyben.
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Előadás másolata:

2008/09 Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna Üzleti kommunikáció,2 2008/09 Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna

A telefon Távközlés Alexandr Graham Bell, 1876 (Massachusetts) Előzmény: Morse találmánya Elektromos jelek továbbítása Budapest Puskás Tivadar bátyja Ferenc vezette Telefonközpont 25-50 előfizető

Szeged Arad, Temesvár Debrecen, Nagyvárad Állami feladat a telefonhálózat kiépítése (1881) 1900 több mint 5000 előfizető Budapesten

A telefon Fix telefonközponthoz kapcsolódik Nyilvános,kezelői, ISDN Rádiótelefon Mobiltelefon Internet

Telefonálás Vezetékes telefonon Mobiltelefonon (Színházban: kellemes kikapcsolódást kívánunk Önnek és mobiltelefonjának!) (Templomban: Isten Téged is hív, de nem mobiltelefonon!)

Köszönés, bejelentkezés: a hívott félnek kötelessége minden esetben köszönni és hivatalosan bejelentkezni. A hívó fél részére is kötelező a köszönés, a bemutatkozás csak abban az esetben szükséges, amikor a hívott fél, vagy a titkárság illetékese van vonalban. Meggyőződünk, hogy azzal beszélünk, akit hívtunk.

Ha valaki visszahívást ígér, azt meg is kell tennie. Ha megszakad a vonal, mindig az hív újra, aki kezdeményezte a hívást. Búcsúzást kezdeményezni, mindig a hívó fél dolga.

A mobiltelefonok percdíjai drágák, ezért ne várakoztassuk a hívó felet. A mobiltelefont ki kell kapcsolni, ha rendezvényre, színházi előadásra, egyetemi, főiskolai, iskolai tanórákra, szemináriumra, előadásra visszük. Hasonló módon illik eljárni, ha esküvőre, temetésre, templomba visszük a készüléket.

Délelőtt 10 óra előtt és este 9 óra után csak azokat hívjuk fel, akik erre külön felhatalmazást adtak. A telefonbeszélgetés idejére illik félrevonulni. A diszkréció olyan udvariassági forma, amely mindenkire vonatkozik.

A dohányzás A dohányzás tilos, illetve csak az erre kijelölt területen megengedett - tömegközlekedési eszközön - a szórakozóhelyen (mozi, színház, hangversenyterem) ruhatárban, felvonóban, raktárban ahol dohányzást tiltó ábra vagy felirat látható. Égő cigarettával nem illik: épületbe, zárt helyiségbe lépni gépkocsiba beszállni, társalogni, beszélgetni.

Nem illik dohányozni: gépkocsiban ott, ahol nincs hamutartó hölgyeknek az utcán étkezés közben. Csak a főétel elfogyasztása után, és csak akkor gyújthatunk rá, ha a házigazda erre engedélyt ad, vagy maga is rágyújt. Nagy rendezvények vendégei megvárják, amíg leszedik a főétkezés tányérjait, majd megkérdezik a mellettük ülő vendégeket, nem zavarja-e őket a füst.

Hamutartó

Hamutartó

Dohányzók - Nem dohányzók Cigarettaszünet Tolerancia viselkedéskultúra