Www.gyker.ektf.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Közösségi pedagógiai gyakorlat
Advertisements

Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Internet alapú önértékelés
A 43/2013. (XII. 29.) MNB rendelet, a pénz- és hitelpiaci szervezetek által a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti feladatai ellátása érdekében teljesítendő.
Lestyánné Hricsovinyi Julianna, Krauszné Simon Nóra
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola I. alprogram: Társadalmi.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt ÚJ FORMA, KIBŐVÜLT TARTALOM ÚJ FORMA, KIBŐVÜLT TARTALOM.
Disszeminációs Konferencia „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF jbebesi,
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Projektlabor, Projektmunka és Projekt szeminárium tapasztalatai és kérdései az informatika oktatásában az Eszterházy Károly Főiskolán dr. Kovács Emőd,
Diplomás pályakövetési program, komplex hallgatói szolgáltatásfejlesztés az ELTE-n ELTE TÁMOP /2/KMR projekt március 9. TÁMOP /2/KMR
Tájékoztató a szakmai gyakorlatról
Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria.
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola II. alprogram: Képzők képzése.
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola VI. alprogram: Karrierszolgáltatások.
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola IX. alprogram: Szakmai.
Tájékoztató Tájékoztató a BA/BSc képzésekben résztvevő hallgatóknak a szakirány választás, a tanári mesterképzésbe való belépés feltételeiről és lehetőségeiről.
Az első vásárlás folyamata. Hány db-ot? Kosárba tesz.
TAMOP /2/KMR Projekt szakmai vezető: Demeter Attila alezredes március 23. A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális.
Kis-Tóth Lajos – Komló Csaba: Az e-portfólió alkalmazása a pedagógusképző felsőoktatási intézményekben TÁMOP 3.1.5/ – 0001 PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA.
Elektronikus kérvénykezelő rendszer
Zalaegerszegi projektiroda 8900 Zalaegerszeg,Kosztolányi u. 10.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
1 Közép-magyarországi Operatív Program Közoktatási intézmények beruházásainak támogatása KMOP ADMINISZTRATÍV TUDNIVALÓK.
A referencia – intézmények működésének eljárásrendje Harkány, 2009.november 13.
Internet Sales 2010 Budapest. 2 Új ISA elérhetősége 2. lépés: Bejelentkezés a rendszerbe a MOL Nyrt-től kapott „Név” és „Jelszó”-val:
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli by UF jbebesi,mb.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
MySQL adatbázis készítése Viczián Gergely – Kollárné Hunek Klára.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Szilágyi Szilvia1 A szakmai gyakorlat szabályai.
Felsőoktatási Szakképzés
Az Erasmus program szervezése Székely Ágnes Erasmus programvezető.
Elektronikus jelentéstovábbító portál vagyonkezelő szervezet számára Ügyfélkapu használatával.
LIFE LONG LEARNING (LLL) PROGRAM AZ ERASMUS ÜGYINTÉZÉS KARI VONATKOZÁSAI.
MySQL adatbázis készítése
Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK
DPR és ALUMNI Dr. Kuráth Gabriella területfelelős.
e-Portfólió bemutatása hallgatók számára
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
TÁJÉKOZTATÓ a 2015/16-os tanévi Erasmus+ teendőkről.
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Düh Gergely tanácsadó Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály 2012.február 20.
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2016/2017 Köszöntjük a I. éves PhD hallgatókat!
ELŐADÁS CÍME Duális képzés a Kecskeméti Főiskola tapasztalatai alapján Kovács Zsuzsanna Duális Képzés és Módszertani Központ 2016.február 26.
2015. október 21. Szakmai gyakorlat. Bemutatkozás Hargitai Ildikó szervezetei kapcsolatok vezetője, Törzskar: kari szervezésű helyek felkutatása Németh.
SZAKMAI GYAKORLAT Levelező tagozatos hallgatóknak SZEDMÁKNÉ DR. LAJTAI VIRÁG.
Szakmai gyakorlati tájékoztató Általános információk a évi szakmai gyakorlat letöltéséhez.
KDOP Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése.
Szakdolgozatok kezelése a MIDRA adatbázisban. 1. lépés Feltöltés Az elkészült, végleges szakdolgozatot a szerző, vagy megbízottja feltölti a MIDRA adatbázisba.
ONkoteam manager.
Általános tájékoztatás az építőipari regisztrációról Az építőipari kivitelező vállalkozások regisztrációjának gyakorlati tudnivalói Győr, december.
Tudnivalók a szakmai gyakorlatról
Tudnivalók a szakmai gyakorlatról
Koordinátori képzés A 2016-os Erasmus+ pályázatok intézményi záróbeszámolójának elkészítése (KA103) szeptember 21. Györke Julianna.
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
2017 – Mobilitási pályázatok (KA1) >> Pályázati űrlap (2017)
1. Írja be a böngészője címsorába:
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
Szegedi Tudományegyetem
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.
Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.
tanév 1. félévében szakmai gyakorlatot teljesítőknek
Előadás másolata:

www.gyker.ektf.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy Károly Főiskolán a minőségi gyakorlati képzés érdekében.” TÁMOP-4.1.1/A-10/1/KONV-2010-0002

Kapcsolatok és rövidítések KGYHKI – Karrier- és Gyakorlati Hely Koordinációs Iroda Almagyardombi Kollégium Fsz. Hallgatói Centrum : Bánfalvi Gábor irodavezető; email: banfalvigabor@ektf.hu „B” épület Hallgatói Centrum : Győri Barnabásné koordinátor; email: gyorine@ektf.hu TT – Tereptanár (a fogadó cég, intézmény szakembere) TTK – Tereptanár Koordinátor (a tanszékek által kijelölt szakmai felelős) www.gyker.ektf.hu

Tartalom www.gyker.ektf.hu Gyakorlat megkezdése előtt Gyakorlat elvégzése után Bejelentkezés Adatok módosítása Adatlap létrehozása I. Új gyakorlati hely regisztrálása Adatlap létrehozása II. Már meglévő gyakorlati hely kiválasztása Bejegyzések 1. státusz (létrehozva) 2. státusz (jóváhagyás) 3. státusz (befogadó nyilatkozat) 4. státusz (munkaterv kitöltése) 5. státusz (munkaterv elfogadása) 6. státusz (gyakorlat teljesítésének igazolása) 7. státusz (szakmai beszámoló) 8. státusz (tereptanári értékelés) 9. státusz (koordinátori értékelés) www.gyker.ektf.hu

Bejelentkezés Első bejelentkezés Név: Neptun kód Jelszó: teljes születési dátum Az első bejelentkezés után ajánlott az adatok ellenőrzése jelszó megváltoztatása. Tartalom A rendszer elérhetősége: www.gyker.ektf.hu A hallgató on-line bejelentkezik a KGYHKI-ba.

Adatok módosítása Tartalom Az első bejelentkezés után érdemes az adatok ellenőrzése, és biztonsági okokból a jelszó megváltoztatása.

Adatlap létrehozása I. Új gyakorlati hely regisztrálása A gyakorlat megkezdése előtt töltse fel a szükséges információkat! Tartalom A Tereptanár Koordinátorral (TTK) való egyeztetés után a KGYHKI elbírálja a gyakorlati hely regisztrációját, és emailben értesíti a hallgatót. www.gyker.ektf.hu

Adatlap létrehozása II. Már meglévő gyakorlati hely kiválasztása A legördülő menüből választhatja ki a gyakorlati helyet! Tartalom www.gyker.ektf.hu

Bejegyzések 1. státusz (létrehozva) Tartalom Az adatlap létrehozása után a KGYHKI jóváhagyására kell várnia.

Bejegyzések 2. státusz (jóváhagyás) A hallgatót a rendszer emailben is értesíti a gyakorlati hely jóváhagyásáról. Tartalom A KGYHKI online elfogadja a gyakorlati helyet. A gyakorlati hellyel kötött együttműködési megállapodás szkennelt formában feltöltésre kerül.

Bejegyzések 3. státusz (befogadó nyilatkozat) Bejegyzések 4. státusz (munkaterv kitöltése) A gyakorlat megkezdése előtt a hallgató a befogadó nyilatkozatát leadja a KGYHKI-ban. Tartalom A befogadó nyilatkozatot a KGYHKI szkennelt formában feltölti a hallgató gyakorlati lapjára, valamint összerendeli a tereptanárt és a hallgatót. A hallgató kitölti a hallgatói munkatervet.

Bejegyzések 5. státusz (munkaterv elfogadása) A hallgató a munkaterv elfogadásáról emailben is értesítést kap . Tartalom A TTK online elfogadja a munkatervet.

Bejegyzések 6. státusz (gyakorlat teljesítésének igazolása) A munkanaplót és a teljesítési igazolást a hallgató leadja a KGYHKI-ban. Tartalom A KGYHKI gondoskodik a munkanapló és teljesítési igazolás feltöltéséről.

Bejegyzések 7. státusz (szakmai beszámoló) A szakmai beszámoló online feltöltése. Tartalom A hallgató kitölti a szakmai beszámolóját.

Bejegyzések 8. státusz (tereptanári értékelés) A hallgató a TT értékeléséről emailben is értesítést kap . Tartalom TT online elkészíti a hallgató értékelését.

Bejegyzések 9. státusz (koordinátori értékelés) A hallgató a TTK értékeléséről emailben is értesítést kap . Tartalom TTK online értékeli a hallgató szakmai gyakorlatát.

KGYHKI gyakorlat@ektf.hu www.gyker.ektf.hu Jó munkát kívánunk! KGYHKI gyakorlat@ektf.hu „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy Károly Főiskolán a minőségi gyakorlati képzés érdekében.” TÁMOP-4.1.1/A-10/1/KONV-2010-0002