Tisztelt Iskolaigazgató, Osztályfőnök!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
XXII. Koinónia genézius thábor Hidegszamos 2011 július 13 (Szerda) – július 19 (Kedd)
Advertisements

Tejbemérés Magyarlónán
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
BGA-12-HA-01 sz. HATÁRTALANUL Pályázat
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
„Vár állott, most kőhalom…”
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
 Kolozs megyében található,megyeszékhely  Népessége: fő (2009)  Magyar lakossága: fő (2002)  Címere középkorú eredetű,mintája a város.
..
Kedves Pedagógusok! Tovább.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
 Karlovy Vary, a legnagyobb cseh fürdőváros Csehország legnyugatibb régiójában fekszik, nem messze a német határtól.  Világszerte páratlan az erre.
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Erdélyben jártam 1994 A nagyváradi római katolikus bazilika között épült. A legnagyobb barokk stílusban épült templom Romániában. Nagyvárad.
ERDÉLY.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Eger várától a Gyergyói havasokig 1. utazás október
Látogatóban Petrozsényban
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
NYON 1.
Kirándulás Erdélyben Élményeim A hetedik évfolyam a Határtalanul! pályázat keretében kirándulásra indult május között. Úti cél: Szék.
Mondjunk NEMET a halálra, S tegyünk esküt az ÉLETRE! Kezünket a szívre téve, Isten előtt megfogadjuk, Lelkünkért és nemzetünkért Az ÉLETET választottuk!
Automatikus Esztergom Halló magyar! Hol vagy? Felelj! Zsámbék.
A MAGYAROK VILÁGHIMNUSZA
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Torockó és Torockószentgyörgy Bemutatja Tutsek János
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
Hullám kemping.
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
Budapest mint világváros
Az eldugott paradicsom
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Tokaji múzeum.
Készítette: Kálmán Aliz.  Elhelyezkedése  Tudnivalók  Természeti képződményei  Kiránduló célpontok  Építészet  Híres szőlőfajtái  Üdülés.
ERDÉLY Székely himnusz Klikkelj.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
HULLÁM KEMPING.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Zimbabwe-ban, Afrikában található a csodálatos, 128 méter magas Viktória-vízesés. A helyet úgy is ismerik, mint „Az Ördög úszómedencéje”. Szeptemberben.
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
Tiszafüredi Halas Napok
Mondjunk NEMET a halálra, S tegyünk esküt az ÉLETRE! Kezünket a szívre téve, Isten előtt megfogadjuk, Lelkünkért és nemzetünkért Az ÉLETET választottuk!
Készítette: Kertész Bence,Karászi Richárd,Karászi György.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Irány Erdély!.
AZ ERDÉLYI KÖRÚT Pályázat: Határtalanul informatika.
Készítette: 11.C tanulói. Indulás Debrecenből A reggeli kelés nehézségeit átvészelve sikerült összegyűlnie a társaságnak. Elindultunk egy hosszú,
Erdélyi út – május Útiterv és szállások. 1. nap Indulás Budapestről, első állomásunk Körösfő: A települést megismerteti velünk Péntek Pici László.
Iregszemcsei Deák Ferenc Általános Iskola, 7. évfolyam
Iregszemcsei Deák Ferenc Általános Iskola, 7. évfolyam
Erdély.
Egynapos osztálykirándulás
Erdély Ismertető.
NAGYVÁRAD.
BORONGULJUNK ERDÉLYBEN...
Készítette: Majerhoffer Nóra
Kolozsvár.
Együttműködés gimnáziumok között Zalaszentgrót-Korond
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Erdélyi kirándulás Élmények.
Határtalanul! – Elődeink nyomában Erdélyben
Kolozsvár június 7..
Előadás másolata:

Tisztelt Iskolaigazgató, Osztályfőnök! OSZTÁLYKIRÁNDULÁS 2006 Tisztelt Iskolaigazgató, Osztályfőnök! Engedje meg, hogy segítséget nyújtsunk a 2006-os osztálykirándulás helyszínének kiválasztásához. Mint azt már bizonyára Ön is hallotta ERDÉLY évről-évre egyre kedveltebb úti célja a magyar turistáknak, nyaralni vágyóknak. Az elmúlt évben több tízezer turista látogatott el ERDÉLY csodálatos magyar tájaira. Mindez nemcsak az ország páratlan szépségének, hanem a felújított utaknak és városközpontoknak, a mérsékelt áraknak, és a sok, színvonalas szolgáltatást nyújtó vendéglátóhelynek köszönhető.

TOROCKÓ - Az Europa Nostra díjas falu - A Székelykő és az Ordaskő sziklavonulatának völgyében, Tordától mindössze 20 kilométerre fekszik a legszebbnek tartott erdélyi település, Torockó. A falu történelmét évszázadokon keresztül a vasbányászat és a vasművesség határozta meg, a bányaváros hosszú ideig az erdélyi vasművesség központja volt. Az 1870-es tűzvész után újjáépült, jellegzetes, „fehér házaival” ma egy valóságos élő skanzenre emlékezteti a látogatót. A falu fölé tornyosuló szikla, a Székelykő jellegzetes formája miatt Torockón kétszer kel fel a nap, ahogy ezt Jókai Mór is megírta. A falu ékességei az egyedi és egységes építészet, a szépen rekonstruált házak, a festett bútorok, a pompás torockói népviselet, a vasműves korból fennmaradt eszközök, az unitárius templom, a vízimalom, a Népművészeti Múzeum, valamint a helyi népviseletet bemutató Ida néni magánmúzeuma.

Programok, kirándulási lehetőségek TOROCKÓ számtalan lehetőséget kínál kirándulásra és túrázásra fiataloknak és időseknek egyaránt. Alig egy óra alatt el lehet érni KOLOZSVÁRRA, MAROSVÁSÁRHELY mindössze másfél óra. TORDA és a TORDAI HASADÉK húsz percre van. El lehet látogatni NAGYENYEDRE, és GYULAFEHÉRVÁR sincs messze. Csillagtúra lehetőségek: Mátyás király szülőháza, Házsongárdi temető, tordai Országgyűlés helyszíne, Bethlen Gábor Kollégium, gyulafehérvári vár, nagyenyedi vártemplom és Dokumentációs Könyvtár, Marosvásárhely nevezetességei. ... Gyalogtúra lehetőségek: Székelykő, Ilona vár, Ordaskő, Tordai hasadék, egykori vasbányák, remetei szoros, szólcsvai búvópatak, tordai sóbánya, hegymászás a Kőköz szorosban.

Gyopár ٭٭ Panzió és Kemping A Gyopár** Panzió és Kemping Torockótól egy kellemes sétányira fekszik. Újonnan épült, igényes kivitelezésű faházunkban 2 két- és 2 háromágyas, pótágyazható szobával várjuk vendégeinket. A nagy házhoz külön fürdőszoba és WC tartozik. Ezen kívül a kempingben 11 db kétágyas, tágas kerti faház, 2 db egyágyas kisház található. Sátorral további 25 főt tudunk fogadni. A sátorhelyeken az áramellátás van. A vendégek rendelkezésére áll 6 zuhanyzó és WC. A kerti faházakhoz három kemping jellegű, új vizesblokk tartozik. A parkosított telken játszótér, dísztó, grillező, két kerti pavilon, parkoló, 40 fős étkező, hinta, tűzrakó hely, kerti bútorok vannak.

Áraink diákoknak Szállás 1 450 Ft/Fő/Éj Szállás + félpanzió Fizetni lehet: HUF, ROL, EUR, USD Szervezőknek /max. 2 fő/ INGYENES Szállás 1 450 Ft/Fő/Éj Szállás + félpanzió 2 950 Ft/Fő/Éj Sátorhely 825 Ft/Fő/Éj Sátorhely + félpanzió 2 450 Ft/Fő/Éj Reggeli 650 Ft/Fő/Éj Ebéd 1 300 Ft/Fő/Éj Vacsora Félpanzió: reggeli + három fogásos meleg vacsora

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET! Elérhetőségeink Gyopár** Panzió és Kemping - Egy hely, amit a szívünkbe zárunk -  RO - Torockó, Tóhely 157/A, Fehér megye Tel: +40/258/768 248                     +40/744/542-563 +36/70/541 03 56         e-mail: gyoparpanzio@hotmail.com                gyoparpanzio@freemail.hu  www.gyoparpanzio.hu SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET! Győrfi Margit - Kempingvezető