Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Advertisements

Globalizáció Globalizáció:
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
8 Klikkelj az egérrel!.
Az Élet Igéje április.
Az Élet Igéje június.
Kis Angyalkák.
ADVENT HARMADIK VASÁRNAPJA
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Jézus (tudományos) halála
Idézetek Carl Gustav Jungtól ( )
Készítette: a Dalai Láma
(A tudomány szemszögéből)
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
„A gyermek évszázada” Szabolcs Éva.
Legyen szép napod! 1.
Elektronikus adóbevallás
Zene: Charlie - Ha messze mész
Az életedet TE írod.
„Szorongattatásomban az Úrhoz folyamodtam” Jónás 2, 3
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
A sport egészséges Ahogy Winston Churchill mondta:
Napra Valentin.
Kis Angyalkák.
Mi is az a reformáció?.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Az Élet Igéje október „Állhatatossággal fogjátok megmenteni lelketeket.” (Lk 21,19)
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Kőbe vésve ....
Elég.
JÓ REGGELT !.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Folyamodjatok az Úrhoz,
ISTEN hozott köztünk!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Kőbe vésve ....
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Kedves Fiam ....
Ha aggódnál… Ha valami aggaszt vagy idegesít, akkor nézd meg a dolog másik oldalát is!
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
Az élet igéje december „Ám azoknak, akik befogadták, hatalmat adott, hogy Isten gyermekeivé legyenek.” (Jn 1,12).
A lelkigondozói beszélgetés © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship.
Nem kell,hogy megbocsáss…
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Az élet igéje augusztus.
Az Élet Igéje február.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
TUDTAD?.
Az Élet Igéje május „… Krisztus nevében kérünk: engesztelődjetek ki az Istennel!” (2Kor 5,20)
Új szívet adok és új lelket, hogy bűneitekből megtérjetek
Az Élet Igéje október.
mint ami mások szerint szükséges!
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Emelj fel, mutasd meg tervedet, Vigyázz rám,
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
Valami aggaszt, vagy idegesít? Fáraszt a tanulás? Őket nem kevésbé.
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
A Pun-Római háborúk.
Előadás másolata:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Szívből sajnálom, mélyen fájlalom, hogy betegségem miatt nem lehetek jelen konferenciánkon! Kérem engedjék meg, hogy szeretettel üdvözöljem Önöket mégis, feleségem tolmácsolásában, legalább levélben. Húsz éve terelték el a Dunát, és Magyarországot ezzel háborús jellegű, korábban elképzelhetetlen mértékű, a természet és az ország ellen egyszerre irányuló támadás érte, amely mindannyiunknak, akiknek már érett fővel át kellett élnünk, többé-kevésbé megváltoztatta az életét: megrendített, kétségbeejtett, némelyikünket pedig ellenállókká változtatott. Ellenállókká egy olyan világtendeciával szemben, amely sokféle módon, számtalan álruhában és egyenruhában jelenik meg, végső célja azonban, bajos volna tagadni, a földi élet teljes megsemmisítése. Természet és ország - ezek a szavak esetünkben szinonimák. Azok voltak mindig is, de talán nem tudatosítottuk magunkban eléggé.

Az első volt talán azon egyiptomi csapások sorában, amelyek félő, most már ránk fognak találni újra meg újra, másodikként az immár letagadhatatlan klímaváltozással, amint kezdeti, baljós jelek után 2012 kiürült egében, a kánikulák gyötrelmes ostromaiban, a kíméletlen aszályban megmutatkozott. A megszokott civilizatorikus világkép, amely szerint jogunk volna a természet életébe kemény kézzel belenyúlni, akárhogy nézzük is, megcáfolódott. Azt hittük, mi majd megmutatjuk: annál ijesztőbb most az ébredés. Helyesnek tetszik innen visszatekintve szemügyre venni, hol, mikor, miben tértünk le az élet útjáról. Ehhez a visszatekintéshez nagy tudósok munkájára van szükség, például a jelenlevő előadókéra, romlatlan, tiszta erkölcsre, de embersokaságok támogatására is: olyan volna már szinte a dolog, mint egy új evangélium.

Tulajdonképpen örülhetünk, hogy a Duna-mozgalom annyit is elért, amennyit elért, kivételes jelenség a modern országok történetében. Ha már az elterelést megakadályoznunk nem sikerült, legalább új erőművek, gátak nem épültek a Dunán, nem csekély fáradságunkba került ez is, még az utolsó választások után is. Már csak ezért is örömmel idézem Orbán Viktor 2012. január 18-i sajtótájékoztatóját: „A Duna Magyarországon a nemzeti identitás részét jelenti, ezért a legérzékenyebb kérdések egyike. A kommunizmus összeomlásában például a Duna fontos szerepet játszott, mert a kommunisták erőművet akartak építeni rá, a nép pedig fellázadt ez ellen. A Duna-mozgalom volt az egyik legnagyobb antikommunista mozgalom Magyarországon. Ezért bármilyen beruházást, gátat, zsilipet a nép úgy élne meg, mintha erőszakot tennének a saját folyóján.” Sok minden készen áll, hogy egy új világkép, az élet megújításának útja megszülessék. Lehetetlennek látszik, de olcsóbban nem adják, és az emberiség hosszú történelme során tett már ilyen lépéseket: ha tudunk még imádkozni, bármilyen értelemben is, imádkozzunk azért, hogy valami ilyesmi létrejöjjön. Bp. 2012. október 26. Karátson Gábor a Duna Charta elnöke