A föld készen áll: Jól megmunkálva, Ölében vár egy kismagot. Ráhull egy napsugár esőcseppbe zárva, S így szökken szárba a búzaszál. Ebből lesz majd kenyér,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Advertisements

Ki Istenének átad mindent,  Bizalmát csak beléveti,  Azt csudaképpen őrzi itt lent,  Ínség, baj közt is élteti.  Ki mindent szent kezébe tett,  Az.
Ha Eljön Karácsony…..
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Gitáros énekek.
Szívem áldott hangján Te ismersz nagyon jól, Megérted azt, mi bennem van, ha ajkam nem is szól. Ha válaszút előtt állok, ha a léptem tétova, Hozzád futok,
Hálaadás Dsida Jenő.
FIAM – MY BOY.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
JÓ REGGELT  !!.
Jó reggelt!.
Jó reggelt!.
Jó reggelt!.
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Két ember eléd lép, két ember Téged kér, áldd meg, áldd meg
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Kenyered és Borod táplál engem, Te gyógyítod Szívem, hogyha fáj.
Te vagy reményem sziklaszála, Erősségem, én Istenem!
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
BETLEHEM.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
ISTEN hozott köztünk!.
Az Úrhoz száll a himnusz és a zsoltár, mit zengek én amíg élek
JÓ REGGELT !.
Eljönnél-e vélem, én ha hívlak És nem más?
1.János 2:17 „ A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.”
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
ki lángra gyújthat és meggyógyíthat,
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Jöjj lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye!
Emelj fel, mutasd meg tervedet, Vigyázz rám,
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Nem tudom mikor lesz.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Ha majd a nappal véget ér
Tudod most új élet vár.
JÓ REGGELT !.
Már keresztem vállra vettem, S érted mindent elhagyok.
Miért viselkedjünk jól a Földön? Mert így jegyet válthatunk a Paradicsomba. Különben a Pokol vár!!! De a mindennapi életben a Paradicsom és a Pokol ugyan.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít.
Örvend a szívem, ujjong a lelkem, Jézus rám talált
Megújul a szívünk, megáldja életünk Ő, aki él. Alleluja!
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
55.
JÓ REGGELT !.
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
JÓ REGGELT ! 4.
FOUCAULD ATYA IMÁJA.
ISTEN KEZÉBEN.
Jó reggelt! ADVENT 3..
JÓ REGGELT !.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
I-064.
JÓ REGGELT ! 4.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Benned szabad vagyok Téged hívlak Istenem,
Az ókori Olümpia romjai
Előadás másolata:

A föld készen áll: Jól megmunkálva, Ölében vár egy kismagot. Ráhull egy napsugár esőcseppbe zárva, S így szökken szárba a búzaszál. Ebből lesz majd kenyér, ebből kél majd öröm, Ebből fakad remény, az életünk vár most aratásra.

Áldott légy Istenünk, Csak Rád vár szívünk, Eljöttél miközénk, Hogy így egyek legyünk. Kérünk, hogy fogadd el, Fogadd el életünk!

A föld készen áll, S benne egy árva Szőlőnek ága termésre vár. Az idő szalad, az évek szállnak, Aranyló fürtök jelzik: itt az ősz. Azokból lesz a bor, azokból lesz, ha forr… Ebből fog felfakadni a lélek forrása!

Áldott légy Istenünk, Csak Rád vár szívünk, Eljöttél miközénk, Hogy így egyek legyünk. Kérünk, hogy fogadd el, Fogadd el életünk!