Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN KEZÉBEN.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN KEZÉBEN."— Előadás másolata:

1 ISTEN KEZÉBEN

2 Ne félj, mert megváltottalak, Neveden szólítottalak, Karjaimba zártalak, Örökre enyém vagy!

3 Szívem a szívednek felel, Amikor úgy érzed, nyomaszt az élet.
Viruló réteken át Hűs forrás felé vezetlek, Pásztorod vagyok, Elveszni senkit sem hagyok Karom feléd tárom, kiárad áldásom; Nem rejtőzöm el, Szívem a szívednek felel, Amikor úgy érzed, nyomaszt az élet.

4 Ne félj, mert megváltottalak, Neveden szólítottalak, Karjaimba zártalak, Örökre enyém vagy!

5 Nem taszítalak el, amikor vétkezel, Irgalmat lelsz a szívemben, Örök feléd a hűségem, Amerre jársz védlek, nyomodba lépek. Nem rejtőzöm el, szeretetlángom átölel, Ne félj, ha éjben jársz, hidd, hogy a fény vár rád!

6 Ne félj, mert megváltottalak, Neveden szólítottalak, Karjaimba zártalak, Örökre enyém vagy!

7 Téged illet a dicséret, ó Isten, a Sionon
Téged illet a dicséret, ó Isten, a Sionon! Neked teljesítik a fogadalmakat. Te hallgatod meg az imádságot, hozzád fordul minden ember. Erőt vettek rajtunk a bűnök, de te megbocsátod vétkeinket. Boldog, akit kiválasztasz, és közeledbe engedsz, hogy udvaraidban lakozzék. Hadd teljünk be házad javaival, templomod szentségével! …Gondoskodsz a földről, megöntözöd, nagyon meggazdagítod, Isten patakja tele van vízzel. Gabonával látod el az embereket, így gondoskodsz a földről. Barázdáit megitatod, göröngyeit elegyengeted, záporesővel porhanyítod, növényzetét megáldod. Megkoronázod az évet javaiddal, és nyomaidon bőség fakad. Legelők sarjadnak a pusztán, ujjongás övezi a halmokat. Nyájak lepik el a legelőket, a völgyeket gabona borítja, ujjonganak és énekelnek. 65.zsoltár

8 Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj.
Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!

9 Amíg Veled járok én az úton, minden gondom messze-messze száll.
Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!

10 Tiéd leszek, Néked élek már!
Hétköznapok terhe, ami fáraszt, adj erőt, ha nem bírom tovább! Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!

11 SOLI DEO GLORIA Csak Istené legyen minden dicsőség, örvendezzen az Úr az Ő népében. Egész életemben, Uram, dícsérlek, áldom a Te szent neved, amíg élek.

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 MINDEN GONDOTOKAT ŐRÁ VESSÉTEK, MERT NEKI GONDJA VAN RÁTOK!

23 Én vagyok az az élő kenyér, amely a mennyből szállt le: ha valaki eszik ebből a kenyérből, élni fog örökké, mert az a kenyér, amelyet én adok oda a világ életéért, az az én testem.”

24 Tiéd leszek, Néked élek már!
A te tested éltessen bennünket, adjon nekünk lelki kenyeret! Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!

25 A te véred által menekült meg földünk népe minden bűn alól.
Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!

26 Én vagyok az az élő kenyér, amely a mennyből szállt le: ha valaki eszik ebből a kenyérből, élni fog örökké, mert az a kenyér, amelyet én adok oda a világ életéért, az az én testem.”


Letölteni ppt "ISTEN KEZÉBEN."

Hasonló előadás


Google Hirdetések