GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉVŐ HELYEK VILÁGSZERTE

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
FÖLDANYÁNK SZÍVE.
Advertisements

A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Földrajz 7. A Föld története – Afrika – Ausztrália és Óceánia
Az én világom Somogyi J (verse).
Pénz-Gyönyör-Szabadság
Víz világnapja 2014.
Készítette: Tóth Evelin
AZ AJANTA BARLANGOK INDIA.
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Teremtés és dimenzióváltás A „Világvége mítosz”, avagy a korszakváltás rövid története.
AUSZTRÁL ŐSLAKOSOK Onódi Csaba, 6.B.
Ein Gedi Botanikus kert Izrael
VIII.A.3. 3./ 5. óra Programfejlesztési Központ FELSZÍNI VIZEK: ÓCEÁNOK, FOLYÓVIZEK, TAVAK.
YELLOWSTONE – KAGYLÓ GEIZIR YELLOWSTONE – KAGYLÓ GEIZIR.
Dél Amerika Dél-Amerika területe 17 840 000 km² a Föld felszínének kb. 3,5%-a ös adat szerint népessége több mint 371 000 000. Területe alapján a.
Húsvét az élet ünnepe.
Gy ő zelem Pecznyik Pál verse Gy ő zelem, ha már nem világ szerint járok,
Zengje örökké az énekünk, Zengje minden földi lény, Zengje föld és zengje ég, Zengje, hogy „Ő él örökké!”
A mi Szigetünk!!! Egy hely, mely általunk, de Érted van!
Az „Égből látható Föld” nevű projektnek óriási sikere van
Split Dalmácia központja
Egyiptomi kultúra Készítette: Engárt Zsuzsanna
Magyarország Természeti Kincsei
Magyarország természeti kincsei
Talpon maradni.
Fényképalbum Karácsony a felső tagozaton december 20. Forrás: Kécskei Krónika.
Landmarks.
A mai órán az őskor festészetével ismerkedünk meg!
Cseh nyelvre fordította:
A Balaton földrajza.
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Készítette:Szőke Gréta
Készítette: Kálmán Aliz.  Elhelyezkedése  Tudnivalók  Természeti képződményei  Kiránduló célpontok  Építészet  Híres szőlőfajtái  Üdülés.
Balaton.
Érdemes végignézned e képsort!
Egyiptomi hétköznapok és ünnepek
Magyarország kincsei. Amikor fényképezőgépet fogunk a kezünkbe, mindenki turistának néz bennünket.Végül valóban azzá válunk: saját magunkban teszünk utazást.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
A világ teremtése Indiai teremtéstörténet.
Amerika Narancsík Eszter.
Dicsérjed Uradat! Pecznyík Pál verse. Dicsérjed Uradat Istennek h ű népe, Te vagy országának, legfényesebb éke.
Ausztria Valacsay András.
Ausztrália Egyenes Henrik.
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
„Cápák” Földrajzi vetélkedő.
Egy csipetnyi Egerszalók Bánik Dominka, Fazekas Árnika 11.e
Avagy mitől magyar a magyar
Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és.
Un mare monument natural A boliviai Salina de Uyuni a világ legnagyobb só sivataga mely egy hatalmas természetes tükört alkot. Az es ő s évszakban.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Kezdetben vala a teljes káosz A káoszból teremtette a Földet Gaia…
A fények és színek hatása ....
Románia folyói,borvidéke és barlangjai
A BAHA’I KERT (IZRAEL) A VILÁG NYOLCADIK CSODÁJA.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Szent Bernadette.
FRANCIA KONYHA Az élet stílusa.
DUNAKANYAR I. rész A Dal eredeti címe:Alegria
Titicaca-tó 3821 méterrel a tengerszint felett fekszik, és ezzel a világ legmagasabban fekv ő hajózható tava. Az Andokban található, Peru és Bolívia.
Készítette: Torma Bendegúz
Un mare monument natural
Te adtad nékem lelkemet,
Készítette: Rákos lili 5. a
A VILÁG 50 csodája ..
KAPRUN.
Retusált látképek Mennyire ismered Magyarországot?
A M E R I K A Amerika az öt kontinens egyike, területe 42 millió négyzetkilométer, ezzel a második legnagyobb földrész. Amerika lakossága 850 millió fő.
A fények és színek hatása ....
KAPRUN.
Előadás másolata:

GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉVŐ HELYEK VILÁGSZERTE

HITÜK SZERINT ITT TALÁLHATÓ A VILÁG KAILASH HEGY TIBET A HIMALÁJÁBAN TALÁLHATÓ HEGYRE A BUDDHISTÁK SZENT HELYKÉNT TEKINTENEK , KÖSZÖNHETŐEN AZ ITT HÚZÓDÓ ENERGIAVONALAKNAK. HITÜK SZERINT ITT TALÁLHATÓ A VILÁG KORONACSAKRÁJA.

SEDONA USA A VILÁG LEGERŐSEBB ENERGIAMEZŐI KÖZÖTT TARTJÁK SZÁMON. AZ IDELÁTOGATÓ, SZÁMTALAN SAJÁTOS KEZELÉST VEHET IGÉNYBE , MIKÖZBEN ÉLVEZHETI A TÁJ LÁTVÁNYÁNAK NYUGTATÓ EREJÉT.

TITICACA-TÓ PERU / BOLÍVIA AZ ANDOK MAGAS HEGYEI KÖZÖTT TALÁLHATÓ A VILÁG LEGMAGASABBAN FEKVŐ , HAJÓZHATÓ TAVA , MELYNEK A MEDRÉT A LEGENDA SZERINT ,A LEZUHANÓ HOLD FORMÁLTA. KÜLÖNLEGES ENERGIÁKKAL RENDELKEZŐ HELY , MELYET A VILÁG SZEXCSAKRÁJAKÉNT EMLEGETNEK. A LEGTÖKÉLETESEBB PONT A MEDITÁCIÓRA.

AMRITAPURI INDIA AZ INDIAI KERALA ÁLLAMBAN TALÁLHATÓ , AZ EGYIK LEGKERESETTEBB GYÓGYÍTÓ HELYNEK SZÁMÍT NAPJAINKBAN. ITT TEVÉKENYKEDIK UGYNIS A SZÁMTALAN CSODATÉTELÉRŐL , ÉS LÉLEKHARMONIZÁLÓ GYAKORLATAIRÓL ISMERT ÖLELŐ ANYA AMMÁ.

DOBOGÓKŐ MAGYARORSZÁG MÉG A DALAI LÁMA IS ELISMERTE , HOGY A FÖLD SZÍVE HAZÁNKBAN , A GYÓGYÍTÓ EREJÉRŐL HÍRES DOBOGÓKŐNÉL VER. ITT HÚZÓDIK UGYANIS FÖLDÜNK SZÍVCSAKRÁJA. HA IDELÁTOGATSZ , ENERGIÁVAL TÖLTŐDSZ FEL , A FÜLEDET A RÁM –HEGYEN TALÁLHATÓ FERENCZY –SZIKLÁHOZ ILLESZTVE , HALLHATOD A SZÍVDOBBANÁSOKAT.

SHASTA-HEGY USA A FÖLD GYÖKÉRCSAKRÁJÁNAK TARTOTT HEGYHEZ , TURISTÁK TÍZEZREI JÁRNAK POZITÍV ENERGIÁT MAGUKBA SZÍVNI. A HELY A TESTI FELTÖLTŐDÉST IS BIZTOSÍTJA , ÉS TÖKÉLETES LEHETŐSÉGET AD AZ ELMÉLYÜLÉSRE.

HOLT-TENGER IZRAEL / JORDÁNIA A VÍZ MAGAS SÓTARTALMÁNAK KÖSZÖNHETŐEN , ÉLŐLÉNYEKTŐL MENTES . A HELY ENERGIÁVAL TÖLTI FEL AZ UTAZÓT, A TÓ VIZE ÉS ISZAPJA ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN IGEN GAZDAG.

MEDZSUGORJE BOSZNIA-HERCEGOVINA EGYIKE A VILÁG LEGHÍRESEBB ZARÁNDOKHELYEINEK, KÖSZÖNHETŐEN A SZŰZ MÁRIÁHOZ KÖTHETŐ JELENÉSEKNEK , ILLETVE A NEKI TULAJDONÍTOTT CSODÁLATOS GYÓGYULÁSOKNAK. A HELY ENERGIÁI , A CSUPÁN KIRÁNDULNI VÁGYÓ TURISTÁKBÓL IS KÜLÖNLEGES ÉRZETEKET VÁLTANAK KI.

GÍZAI PIRAMISOK EGYIPTOM A BOLYGÓNK TOROKCSAKRÁJAKÉNT EMLEGETETT EGYIPTOMI GÍZA , TITOKZATOS REJTÉLYES MÓDON KELETKEZETT PIRAMISAI , SZINTÉN A FÖLD EGYIK LEGNAGYOBB ERŐKÖZPONTJÁNAK TERÜLETÉN FOGLALNAK HELYET , AMI MIATT NEMCSAK A TÖRTÉNELMI LÁTNIVALÓKRA , DE A TESTI-LELKI GYÓGYULÁSRA VÁGYÓ TURISTÁK IS ELŐSZERETETTEL KERESIK FEL ŐKET.

TÁBLA-HEGY DÉL-AFRIKAI KÖZTÁRSASÁG A TÁBLA-HEGY EREDETÉT , IZGALMAS MITOLÓGIAI TÖRTÉNETEK ÖVEZIK, HÍRES ENERGIA KÖZPONT. KŐBŐL KÉSZÜLT , CSAKRÁKAT SZIMBOLIZÁLÓ ÉPÍTMÉNYEI , KIVÁLÓ HELYET BIZTOSÍTANAK A MEGNYUGVÁSRA , MEDITÁCIÓRA. A VILÁGÖRÖKSÉG RÉSZE.

LOURDES FRANCIAORSZÁG MÁRIA-JELENÉSEKRŐL , ILLETVE GYÓGYÍTÓ EREJÉRŐL HÍRES. A FORRÁSVÍZ CSODATÉVŐ EREJÉBEN SOKAN HISZNEK. A BARLANGNÁL , ÉS A TEMPLOM ELŐTTI TÉREN TÖRTÉNT GYÓGYULÁSOK LEÍRÁSA , A BAZILIKA ELŐTTI TÉREN MEG IS TEKINTHETŐ.

ULURU-HEGY AUSZTRÁLIA AZ AUSZTRÁL VÖRÖS HEGY SOKAK SZERINT A VILÁG KÖZEPE. FÖLDÜNK NAPFONATCSAKRÁJÁVAL ESIK EGYBE , ÉS AZ ŐSLAKOSOK HIEDELME SZERINT IS MÁGIKUS ERŐVEL BÍR. A FÖLD LEGNAGYOBB ÖSSZEFÜGGŐ SZIKLATÖMBJEKÉNT , A VILÁG EGYIK LEGTITOKZATOSABB HELYE.

CHICHEN ITZA MEXICÓ AZ ŐSI PIRAMISAIRÓL ÉS GYÓGYÍTÓ VIZÉRŐL ISMERT CHICHEN ITZA A MEXICÓI YUCATÁN-FÉLSZIGETEN TALÁLHATÓ. A VÍZ MELLETT TALÁLHATÓ KÖVEKBŐL , ÉS KVARCOKBÓL ENERGIÁT NYERHETSZ. A HELYIEK EZEKET A KÖVEKET, AZ IDEUTAZÓK SZÁMÁRA NYÚJTOTT REGENERÁLÓ ÉS MÉREGTELENÍTŐ KEZELÉSEK SORÁN ALKALMAZZÁK.

LAGO ATITLAN GUATEMALA DÉL-GUATEMALA ŐSI MAJA KÖZÖSSÉGEIRŐL , AKTÍV VULKÁNJAIRÓL , ÉS A KÖRNYÉK EGYIK LEGSZEBB VULKÁNI EREDETŰ TAVÁRÓL , A LAGO ATITLÁNRÓL HÍRES , MELYNEK KÖRNYÉKE EGYESEK SZERINT HATALMAS GYÓGYÍTÓ , HARMONIZÁLÓ ENERGIÁKAT REJT MAGÁBAN.

FATIMA PORTUGÁLIA A PORTUGÁL KISVÁROS 1917 ÓTA SZÁMÍT VILÁGHÍRŰ ZARÁNDOKHELYNEK-EKKOR JELENT UGYANIS MEG A SZŰZANYA HÁROM GYERMEKNEK. A TÖBBI MÁRIA KEGYHELYHEZ HASONLÓAN , FATIMÁHOZ IS SZÁMTALAN CSODÁS GYÓGYULÁS KÖTHETŐ.

SANTIAGO DE COMPOSTELA SPANYOLORSZÁG A SZENT JAKAB ÚT A VILÁG JELENTŐS ZARÁNDOKÚTJA , MELYNEK VÉGÁLLOMÁSA A CSODATÉVÖKÉNT ISMERT SANTIAGO DE COMPOSTELA TEMOLOMA. AZ ÚTNAK A VALLÁSOS EMBEREKEN KÍVÜL AZOK A VÁNDOROK IS NEKIVÁGNAK , AKIK TEST-LELKI GYÓGYULÁSRA VÁGYNAK , ILLETVE ARRA, HOGY MEGTALÁLJÁK HELYÜKET A VILÁGBAN. Fotó Internet